2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
دوستان چند تا سوال فکرمو مشغول کرده ۱-برا تهیه سرم داروخونه خودش تاییدیه میگیره یا مثل قبل باید پرو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

1. نمیدونم 🙈🙈

2، هم دکتر و هم جنبن شناس

3.روش خوبیه حتما به دکتر زنانت بگو گلم 

4.نه گلم من دو سال پیش خریدم، الان خبر ندارم گونال پن هست یا نه 

5.اره گلم سینال قلمی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ببخشید یه سوال داشتم  من ماه پیش انتقال داشتم که منفی شد از روز ۱۹ دی خونریزیم شروع شد ...

استراديول مصرف ميكني شما؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

من امروز رفتم مطب، شنبه وقت پانكچرم شد😍🙂😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدا رو شکر عزیزم همون آزمایشگاه قبلی تکرار کردن آزمایش رو؟ دارو چیا داشتین؟  

همین الکارنتین۵۰۰وکلوموفن وویتامین یی روهمش میداد،۹ماهه داره میخوره ۳بارم ازمایش دادهمش صفرویک بودمورفوش،الان ۳هفتس داروش تموم شده نخورد،من تعجب میکنم چطوری ۷شدمورفو تعدادم بالارف،اره همون ازمایشگاه قبلی داد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
گفت نوبت اورژانسی از حنطوش یا رحیمی بگیر اینهمه وقت منشیش اجازه نداد ببرم نتیجه رو نشونش بدم. ...

عزیزم استرس براتون سمه ایشالا میری میگه هیچی نیست و تمام میشه نگران نباش عزیزم😍😍😍😘

خیلی محبت داری 💕💕💕انشالله قسمت خودت عزیزم ❤️ انقدر طولش نده ما رفتیم پیش دکتر پویان گفت میکرو ر ...

عزیزمی 😘😘😘😘❤️❤️❤️

والا منم گیر dfiنیستم 

همینکه باید شروع کنم شرایطشو ندارم 

دوستان چند تا سوال فکرمو مشغول کرده ۱-برا تهیه سرم داروخونه خودش تاییدیه میگیره یا مثل قبل باید پرو ...

۲. من به دکترم گفتم گفت اگه لازم باشه خود جنین شناسمون انجام میده

۳. پی ار پی و میتونی پیشنهاد بدی ازت خون میگیرن فککنم دوروز یا یه روز قبله انتقال برات میزارن البته الان سل تراپی اومده جدیدتره من این دفعه این و انجام دادم

۵. من توی مهر آبان سینال پنی داشتم 

۷. از خودم میگم😂 خراشو من یه بار با هیسترو انجام دادم که قرار بود ماه بعدش انتقال بدم که با اجازت اشتباهی دارو استفاده کردم کنسل شد ولی ماه بعدش که این سری انتقال دادم همون روز که سل تراپی و خواست تزریق کنه قبله انتقال بدون مسکن و اینا یه خراش داد دردش یه لحظس عجیبه فک نمیکنی درد اونه فقط یه جوری میشی😂😂

آره بابا اگر نداشته باشی دونه ای ۳و نیم شده

امروز دكتر گفت بدنت به سرم حساسيت نشون ميده چون Igi خونم ٩٠ بوده

گفت نياز نداري

سلام عزیزم اره یکی از جنینا که کیسه آبش پاره بود رو رفت محب ریداکت کرد دیروزم مرخص شد حال و خودش و ...

سلام .تا چه هفته ای میشه ریداکت کرد؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
انشالاه عزیزم به نظر شما این منفیه الان ؟ چشم صبحی دوباره امتحان میکنم

انشاالله ک مثبته عزیزم منتظر میمونیم ک صبح خبر خوب بهمون بدید راستی روز چند انتقال هستی

فکر کردم بخاطر dfi صبر کردی شاید تو این مدت طبیعی باردار شدی عزیزم خدارو چه دیدی...

توکل بر خدا 

واااقعا از همه نظر تو بد شرایطی هستم 

همین که شما مامان بشی فعلا برای خوشحالی ما کافیه 

نور امیدی هست