2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
الهی بمیرم 😭 هرچی بگی حق داری... چی بگم واقعا؟؟؟  انشالله دلت با دو تا نی نی ناز دیگه آروم م ...

خدانکنه عزیزم تنت سلامت باشه انشالله ...

توکل بخدا .فقطم با همین خیال دارم باز به بچه فکر میکنم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نگران نباش عزیزم من ۴ بار انتقال نا موفق داشتم ۱ بار سقط کردم بلاخره بار ششم دو قلو باردار شدم ۳۲ هف ...

متاسفانه منم دفعه چهارم بود و دوتا سقط با ای وی اف هم قبلش داشتم و یه انتقال منفی ...لینم که تو هفته ۲۷ از دست دادمشون .

عمش میگم یعنی میشه باز دوقلو شه ؟ یبار دیگه از ته ته ته قلبم خوشحال بشم که دوتا نی نی تو شکممه 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور از جونت نگو اینجوری... درست میشه... میدونم خیلی ناراحتی و غصه داری دوستمون لیانا رو یادته اونم ...

نمیدونی چقد بعد از سزارین میشه باز اقدام به بارداری کرد؟؟

ان شاالله من که این سری انتقال رو با اصرار همسرم اومدم. بار اول که منفی شد خیلی خورد تو ذوقم. خیلی ...

عزیزه دلم میدونم واقعا سخته ولی باید قویی باشی این کار فقط تکرار میخواد وسر سختی نباید فقط بایک بار منفی شدن انقدر ناامید بشی مطمینم بلاخره میشه دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره

دکترم طرازیه و مخالف ۱۰۰٪سایت.تا ی چی میگم میگه باز رفتی توی این نینی سایت خخخخخ الان بهش بگم خراش ...

چه باحاله دکترت😅

دکتر من که خیلی خراشو قبول داره اون سریای بعد اگه خراش ندادم چون خودم قبول نکردم آخه بار اول دکتر خودم خراش نداد رفتم مرکز اونجا واقعا اذیت شدمو درد کشیدم ولی کار خودش انصافا خوب بود اما پی ار پی رو اصلا قبول نداره

خیلی بده وقتی مشکل مشخص نیست اقلا بدونی علت از کجاست برطرفش میکنی...

انشاالله که این سری دلت شاد بشه عزیزم، توکل به خدا

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

عزیزم😢😢😢 چقدر وحشتناک😔

نگفتن علتش چی بوده؟ یعنی یهویی پاره شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم😢😢😢 چقدر وحشتناک😔 نگفتن علتش چی بوده؟ یعنی یهویی پاره شد؟

نه علتشم مشخص نشد اصلا ...

چند روز قبلش حرکت بچه هه رو خیای پایین خس میکزدم رفتم مطب به دکترم گفتم میترسم سرکلاژو باز کنن گفت سرکلاژ باز نمیشه با لگد فقط چون خیلی حرکت دارن مواظب کیشه آب باش ...

گفتم چجوری گفت استراحت کن فقط..

بعد درد و لگدا اضافه شدن فرداشبش رفتم سونو همه جی نرمال بود طول سرویکسم بالا بود ..

شبش به شدت درد داشتم .صبح یه پرلوتون زدم بعد  رفتم بیمارستان .تا ظهر اروم شدم ..اونجا تحت نظر بودم که شبش کیسم سوراخ شد یهو ..و هموتجا موتدگار شدم سه هفته و آخرم زایمان ..

نه علتشم مشخص نشد اصلا ...  چند روز قبلش حرکت بچه هه رو خیای پایین خس میکزدم رفتم مطب به دک ...

بمیرم برای دلت😢 چقدر اذیت شدی دختر ... 

من همیشه میگم کاشکی اگه قراره اینجور اتفاقا بیفته خدا از اول نده، آخه دلبستگی بعدش جدایی واقعا سخته اونم حس مادر به بچه😔

اصلا هرچی ام بگیم هیچی از بار غمت کم نمیشه عزیزم فقط امیدوارم خدا به حق همین غمو غصه ی زیادی که تو دلته خیلی زود جاشونو با دوتا بچه ی سالم برات پر کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

خداي من، واقعا ناراحت شدم

از خدا ميخوام آرامش رو سهم دلت كنه عزيزم، تو كه مادري براي خودت دعا كن و از خدا بخواه، ايندفعه بدون دردسر بهت ني ني هاي ناز و سالم بده ان شاالله🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نمیدونی چقد بعد از سزارین میشه باز اقدام به بارداری کرد؟؟

لیانا جون سه ماه بعد باردار شد، فکر کنم اونم سزارین شده بود 

نظر دکترها فرق داره باهم 

الانم دخترش بدنیا اومده خدا رو شکر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️