2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044168 بازدید | 684362 پست
تو چطوری عزیزم؟ خطر انشالله رفع شده؟

ممنون گلم نه هنوز عوضی ها عوض روحیه دادن هی میگن اجازه سقط امضا کن مشاوره جراحی شو گفتم نمیخوام😔دکترمم اومد بالاسرم بالاخره

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
پس همون شنبه برم مطب. نظرش رو به طرازی اعلام کنم. اگه لازم شد یکشنبه ریداکت کنم. تو حالت اورژانسی می ...

اصلا نگران نباش.به من گفت اون یکی قلهارو هم امینوسنتز کنم قبول نکردم گفت اشکالی نداره اگه مشگلی پیش بیادبعدغربالگری دوم میایی ریداکت میکنم.غربالگری دوم هم۱۸هفته هست.الان برو برنامه۲۴ببین فردا وقت داره یا تو نت شماره مطبشو پیداکن فردا اورژانسی ویزیت شو ببین چی میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم نه هنوز عوضی ها عوض روحیه دادن هی میگن اجازه سقط امضا کن مشاوره جراحی شو گفتم نمیخوام😔دکت ...

الهی بگردمت.. آخ که چقدر میفهممت... انشالله که حالشون خوب خوب میشه. آخه مگه میشه دو تا بچه تپل مپلی الان اتفاقی براشون بیفته. نگران نباش عزیزدلم   

دوستان چند تا سوال فکرمو مشغول کرده ۱-برا تهیه سرم داروخونه خودش تاییدیه میگیره یا مثل قبل باید پرو ...

@زینبی_بابا    

زینبی جون این پست دوستمونو که ریپلای کردم ببین لطفا❤

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اصلا نگران نباش.به من گفت اون یکی قلهارو هم امینوسنتز کنم قبول نکردم گفت اشکالی نداره اگه مشگلی پیش ...

خدا خیرت بده. انشالله خودت و فسقلیهات سلامت باشین. من مطبش که زنگ زدم گفت فقط شنبه دوشنبه ها مطب هست و شرایطم رو گفتم گفت اورژانسی شنبه بیا مطب. من گفتم اگه تا شنبه دیره ببینم فردا حنطوش رو میتونم پیدا کنم یا نه. 

سلام عزیزم فکر کنم پریود بعدیم سیکل انتقالو برام شروع کنن چون تعداد تخمکام زیاد بود گفتن دوتا پریود ...

انشالله خوب پیش بره همه چیز برات و تا عید مامانی.

من هنوز پریود نشدم عزیزم بخاطر پانکچر کیست دو تا در اوردم و دوازده روز تاخیر دارم. عارفی می گفت طبیعیه تا چند دوره.

و البته هنوز تصمیم کبری رو نگرفتم متاسفانه!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
برای قلبش بری پیش متخصص قلب کودکان بهتره چون تخصص اوناست، یه وقتایی بعضی جنینا یه مشکلات قلبی کوچیکی ...

برای جنین هم میرن متخصص قلب کودکان؟ اگه آره اصلا عکسها رو برای کسی میفرستم نظرش رو بگه

برای جنین هم میرن متخصص قلب کودکان؟ اگه آره اصلا عکسها رو برای کسی میفرستم نظرش رو بگه

بله عزیزم آخه دیدم میرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خراش؟ درد که آره عزیزم ولی خب قبلش دوتا مسکن خوردم یه مقدار کمتر شد، بعد چون سریع انجام میشه خیلی اذ ...

من به دکتر گفتم گفت خراش با بیهوشیه😑

روز چند پری خراش رو انجام میدن؟ باید بگم چه نوع خراشی میخوام؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من به دکتر گفتم گفت خراش با بیهوشیه😑 روز چند پری خراش رو انجام میدن؟ باید بگم چه نوع خراشی میخوام؟

من که دوبار خراش داشتم بدون بیهوشی بود

خراش آندومتر یا رحم هستش دیگه نوع نداره، همینه اسمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله خوب پیش بره همه چیز برات و تا عید مامانی. من هنوز پریود نشدم عزیزم بخاطر پانکچر کیست دو تا ...

ای جانم انشالله سریع پریود بشی عزیزم کیستا هم با پریود از بین برن که وارد سیکل شی زودتر مامان بشی عزیزم به امید خدا. انشالله خدا بهترین تصمیم و راهو جلو پات بزاره. موفق باشی عزیزم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
من به دکتر گفتم گفت خراش با بیهوشیه😑 روز چند پری خراش رو انجام میدن؟ باید بگم چه نوع خراشی میخوام؟

روز دوم یا سوم پری، چون دهانه ی رحم بازه راحتتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم من متخصص قلب اطفال رفتم دکتر صدری هم انجام میده ولی دکترم گفت تخصص قلبه اطفال بهتره