2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044394 بازدید | 684384 پست
عزیزم از دکتر رحیمی چجوری وقت اورژانسی بگیرم؟

عزیزم من بابرنامه ۲۴وقت میگرفتم فک کنم یک شنبه سه شنبه پنج شنبه توبیمارستان محب یاس ویزیت میکنه.بازدقیقشو تو برنامه ببین.مطب هم داره اونم ادرسش تو نت هست ولی تومطب ریداکت و...انجام نمیده فقط ویزیت میکنه

مگه چی شده ریداکت برا چی اخه عجب بدبختی گیر کردیم از دست این منشی های عوضی

اصلا نمیفهمید میگم به خدا دکتر رادیو گفت ریسکیه، هر چه زودتر با دکترت مطرح کن. الان مثل بدبخت ها با خودم میگم کاش میرفتم مطب گریه زاری میکردم میذاشت برم تو اتاق   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چجوری ایجادشدهماتوم،شماکه رفته بودین سونوخوب بودهمه چی؟ایشالاکه بخیری میگذره

نمیدونم گلم لخته های بزرگ اندازه یه مشت دست دفع میکردم غیر خدنریزی شدید😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
همون دیگه برا من با هیسترو بود .دلم میخواد اینبار همه تلاشمو بکنم دیگه بریدم 

حق داری عزیزم... خراش واقعا خوبه، من انتقال اولم داشتم اما منفی شدم دیگه خراش ندادم تا سریه آخر، دکترم گفت بیا خراش بده سودم نداشته باشه ضرری نداره

به دکترت بگو فقط خراش بده دیگه بدون هیسترو

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من بابرنامه ۲۴وقت میگرفتم فک کنم یک شنبه سه شنبه پنج شنبه توبیمارستان محب یاس ویزیت میکنه.بازد ...

پس همون شنبه برم مطب. نظرش رو به طرازی اعلام کنم. اگه لازم شد یکشنبه ریداکت کنم. تو حالت اورژانسی میشه نه؟ فرصت ریداکت تا چند هفته است؟ من شنبه قل کوچیکم 14 هفته اش تموم میشه

طرازی حتی گفت آسپرین رو قطع کن اگه لازم شد مشکلی پیش نیاد.

مرسی عزیزم. ایشالا به سلامتی نی نیت به دنیا بیاد😘😘

قربانت، توکل به خدا❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شماها که مثبت شدید اول تبریک میگم بعد چندتا سوال داشتم دوست داشتید جواب بدید دکترتون کی ...

عزبزم حالم بده بعدم بپرس بگم ببخشید

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
گفت نوبت اورژانسی از حنطوش یا رحیمی بگیر اینهمه وقت منشیش اجازه نداد ببرم نتیجه رو نشونش بدم. ...

عزیزم نگران نشو منم۱۳هفته ریداکت کردم اینقدر ترسوندن که نگو.ولی دکتر رحیمی خیلی راحت انجام میده نگران نباش اصلا

نه فقط سایز. به خاطر ضربان قلب. یه چیزی رو زده ابنرمال ریورس نمیدونم چی. و تعدادش هم بالاست. البته ط ...

برای قلبش بری پیش متخصص قلب کودکان بهتره چون تخصص اوناست، یه وقتایی بعضی جنینا یه مشکلات قلبی کوچیکی دارن که تا دنیا بیان برطرف شده

ولی اینکه به سنش ایراد گرفته به نظر من که درست نیست چون اختلافش واقعا کمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40