2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044410 بازدید | 684385 پست
گفت نوبت اورژانسی از حنطوش یا رحیمی بگیر اینهمه وقت منشیش اجازه نداد ببرم نتیجه رو نشونش بدم. ...

ریداکت واسه چی عزیزم؟ دوقلو داری دیگه. خیلی ها دوقلو داشتن و به سلامت بچه هاشونو دنیا آوردن. به خدا میسپاریمت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم پس احتمالا آرامشت بیشتر بوده ایندفعه؟ ۴ دفعه بی دلیل مثبت نمیشد یا مشکل ایمنی بود؟ خراش ...

آرامش که بجز انتقال اولو دومم که خیلی زیاد استرس داشتم بقیه رو خوب بودم تقریبا، یه مقدار استرس طبیعیه کلا

والا بهم میگفتن جنینام خوب رشد نمیکنن، من 15تا جنین هشت سلولی a داشتم بعد وقتی رشدشون میدادن بلاست بشن تا روز چهارم خوب بودن ولی برای روز 5 ضعیف میشدن علتشم بهم نگفتن

خراش رو رفتم مطب دکترم برام انجام داد بدون بیهوشی، اون خراشی که با بیهوشیه همراه با هیستروسکوپی هستش

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بستری شدم تهدید به سقطن جفت نی نیام😭😭😭

عزیزم😔😔😔 خدا کمک خودت و هردو نی نیات کنه، خوبه بستریت کردن اونجا مراقبتن انشاالله که بخیر میگذره، توکل به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها میدونید حنطوش زاده یا رحیمی رو در اس ع وقت کجا و چجوری میتونم پیدا کنم؟

حنطوش زاده که مطب داره توی بیمارستان امام خمینی هم هستش .من با خواهش و تمنا بهم دوروز بعد اونروزی که زنگ زدم نوبت داد .ی عالمه گریه و زاری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهر خوشگلم دوستمون راست میگه بتای لاله جون دقیقا ۵۱بود مهم مثبت بودنشه نه عددش.من بتام بار دوم ۲۱ ...

مرسی عزیزم محبت داری ❤️❤️❤️

به امید خدا که درست باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 تو میدونی من چی کشیدم تو این چند سال...

انشالله خدا دل تو رو هم همین دفعه شاد کنه 🙏🏻❤️

امروز رفتم یه آزمایشگاه دیگه تست دادم، اونجا رو میگفتن خطا زیاد داره

بتام شده ۷۹ حالا پسفردا باز تکرار میکنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم. انشالله 😔❤️

دارچین جون یعنی فقط بخاطر اینکه سه روز کوچولوتره گفتن ریداکت بشه؟ خب مگه چیه هر جنینی یجور رشد میکنه برای منم سنش تو ان تی با بقیه سونوهام فرق داره چندروز...

انشاالله که خدا برات حفظشون میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت نوبت اورژانسی از حنطوش یا رحیمی بگیر اینهمه وقت منشیش اجازه نداد ببرم نتیجه رو نشونش بدم. ...

مگه چی شده ریداکت برا چی اخه

عجب بدبختی گیر کردیم از دست این منشی های عوضی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آرامش که بجز انتقال اولو دومم که خیلی زیاد استرس داشتم بقیه رو خوب بودم تقریبا، یه مقدار استرس طبیعی ...

درد داشت؟

درد داشت؟

خراش؟ درد که آره عزیزم ولی خب قبلش دوتا مسکن خوردم یه مقدار کمتر شد، بعد چون سریع انجام میشه خیلی اذیت کننده نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم محبت داری ❤️❤️❤️ به امید خدا که درست باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 تو میدونی من چی کشیدم تو این چند ...

الهی خوش خبر باشی پسفردا برامون.واقعا حقته بعد اونهمه سختی توی این مدت ی دل سیر بخندی.امیدوارم خدا دستشو رو سرت بکشه خواهری

باز خوبه رشد کرده انشالله ۴۸ساعت بعدم‌رشد میکنه فردا دوباره پا نشی بری ی ازمایشگاه دیگه ها.میکشمت خودم.وای دختر تهران‌بودم‌دلم خواست ببینمت گفتم شاید استراحتی نگفتم بهت.

خراش؟ درد که آره عزیزم ولی خب قبلش دوتا مسکن خوردم یه مقدار کمتر شد، بعد چون سریع انجام میشه خیلی اذ ...

طرازی به منم‌گفت هیسترو و خراش گفتم من پارسال انجام دادم گفت اوکی.کاش بدون بیهوشی انجام میداد اونم

نه گلم این حرفا رو کی گفته گلی🧐🧐🧐🧐

تز دکتر شنیدم

اخه بر من دو سال پیش عددش ۵ و خورده ای بود

پارسال یهو شد ۱.۲ که لب مرزه

دکتر گفت اندومتریوز ذخیره رو میخوره

هم کیفیت هم تعداد

طرازی به منم‌گفت هیسترو و خراش گفتم من پارسال انجام دادم گفت اوکی.کاش بدون بیهوشی انجام میداد اونم

خراش با بیهوشی نیست مگه اینکه با هیستروسکوپی همراه باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم متاسفانه اطلاعی ندارم، چون بعد از اینکه کورتاژ کردم تقریبا چهل روزی پریود نشدم، بعد هم آمپول پ ...

باشه پس انشالله شنبه میرم

ممنونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

دوستان چند تا سوال فکرمو مشغول کرده

۱-برا تهیه سرم داروخونه خودش تاییدیه میگیره یا مثل قبل باید پرونده تشکیل بدیم

۲-اگر بخواییم جنین هامون هچینگ بشه باید به دکتر گفت با جنین شناس؟

۳-بخواییم پی ار پی بشیم باید از کی به دکتر پیشنهادش بدم یا اونم باید به جنین شناس گفت چطوریاست؟

۴-کسی جدیدا گونال اف پنی خریده اگر آره از کجا؟

۵-سینال پن هم الان وجود داره؟

۶-خواهرا یکی لطف میکنه زینب جون رو برام رو این پستم منشن کنید خودم‌نمیتونم