2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044538 بازدید | 684394 پست
خیلی خیلی متاسفم عزیزممم من با توجه به بی بی ت می دونستم ولی نمی خواستم ناراحت بشی باز جنین داری؟

قربونت گلم بله دارم ۵ تا

ولی فعلا می خوام ۵ یا ۶ ماه به بدنم استراحت بدم وزنمم کم کنم یه ترم دانشگاهمم تموم شه بعد میرم دوباره

بهتر نیست یکم بگذره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان من دوم بهمن روز سیزدهم پریودم پانکچر شدم بعد امروز که روز هجدهم پریودمه پریود شدم آیا طب ...

معمولا بعد از پانکچر تا یک هفته بعد از پانکچر پریود میشی که شما ۵ روز بعد شدی پس درسته نگران نباش. اون‌پریود دوم بعد از پانکچر هست که معمولا تاخیر داره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون خیلی ناراحت شدم، انشاءالله انتقال بعدی خوش خبر بیای عزیزم.

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستای گلم من جواب آزمایشم1.20بود روز چهاردهم از همون روز داروهامو قطع کردم الان سه روز گذشته پریود نشدم خیلی معذرت میخام فقط بعد نزدیکی یکم خونریزی درحد چند قطره داشتم دیگه تموم باید چکار کنم چرا اینجوری شده؟

ممنون گلم زیره،زردچوبه و فلفل سیا و قرمز و زنجبیل و دارچین و آویشن و سماق ادویه هایی هست که من زیاد ...

من زردچوبه و فلفل سیاه رو حذف کردم عزیزم. دارچین و زنجبیل که میدونم خوبه ولی آویشن و سماق یه تحقیق بکن. من استفاده نمیکنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستای گلم من جواب آزمایشم1.20بود روز چهاردهم از همون روز داروهامو قطع کردم الان سه روز گذشته پ ...

من 5 روز بعدش پریود شدم.

الان پریود دومم 4 روز تاخیر داشته هنوز نشدم ومنتظرم تا بشم.

عزیزم منظور همون دی ان ای هست؟ شوهرم مشکل دی ان ای اسپرم دارن. عددش ۳۰ هست. من سه بار سقط داشتم. آخ ...

بله عزیزم دی اف آی ضریب شکست دی ان ای اسپرمه

تجربه منم مثل شما مورفو و تحرک صفر دی اف آی بالا! 

ما هم تو سیکل میکروییم مکمل و دارو و آمپول بعد دو ماه تاثیر نداشت ولی دیگه توکل بخدا داریم میریم میکرو 

ببین حداقل ۳دست ۰تا۳ بخر دوتا کلاه نخی بگیر ۳تا۶۳دست بگیر سعی کن پا نداشته باشه منظورم مثل سرهمی که ...

عزیزم این که میگین یه دست منظور بادی + شلوار + شلوارک + مانتو هست یا بادی + شلوار؟

من خیلی پرتم ببخشید 😀

قربونت گلم بله دارم ۵ تا ولی فعلا می خوام ۵ یا ۶ ماه به بدنم استراحت بدم وزنمم کم کنم یه ترم دانشگا ...

بمظر من که ایکارو بکنی عالیهه وزن خیلی تاثیر داره تغذیه تم مفید کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود