2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم امسال سرماخوردگی و تا حدودی آنفولانزا نداریم، شما کرونا گرفتی احتمال زیاد،&nbs ...

مرسی عزیزم

وای بدبخت شدم رفت😭😭😭😭 چیکار کنم یه وقت نمیرم اخه من پردنیزولون هم استفاده میکنم دکتر داده واسه تضعیف سیستم ایمنی😔😔

حس بویایی رو از دست ندادم 

من دانشجوام خیلی سختم میشه این بارم وسط امتحانام بود حداقل وایمیستم ترم بعد تموم شه بعد میرم  ...

عزیزم از این فکرا نکن. زبونم لال خدا اونقدر کوچیک نیست که بخواد با بنده اش لج کنه و در عوض کار شوهرت شما رو مجازات کنه. حتما حکمتی تو کارش هست. امیدوارم همسرت هرچه زودتر با مامانت هم آشتی کنه. فعلا یه کم از لحاظ روحی و جسمی خودت رو ریلکس کن. انشالا بزودی دلت شاد میشه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم وای بدبخت شدم رفت😭😭😭😭 چیکار کنم یه وقت نمیرم اخه من پردنیزولون هم استفاده میکنم دکتر ...

دور از جون عزیزم 

ویزیت مجازی با یه متخصص ریه، عفونی یا داخلی بشو گلم و ازشون راهنمایی بگیر قرنطینه هم رعایت کن 

فقط حتما تحت نظر باش عزیزم با دکتر زنانت هم در ارتباط باش گلم 

کلا ببین واسه پرد چی میگن و اصلا نذار حالت بد بشه و بعد بری بیمارستان، چون برای درمان کرونا دیر اقدام کردن خطر داره، از الان تحت نظر باش چیزی نمیشه گلم

سلام‌نه هنوز .من که همش یک هفته است جنسیتش مشخص شده. دیروز دوستان لطف کردن و پیجایی که مازشون خرید ک ...

ببین حداقل ۳دست ۰تا۳ بخر دوتا کلاه نخی بگیر ۳تا۶۳دست بگیر سعی کن پا نداشته باشه منظورم مثل سرهمی که پاهاش بیرو باشه جوراب براش بگیر دستکش نخی دوتا بگیر _دورپیچ برای خشک کن _خواستی عکسشو برات میعرستم _اینا حتما بگیر بقیش خودت دوست داری مثلا من گرمکن ورزشی خریدم کفش خریدم 

بهداشتی رو بزار ۳۲ هفته به بعد بگیر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان.من هفته ی پیش پنج شنبه برای سونوی NT و غربالگری رفتم خدا رو شکر همه چی اوکی بود فقط دکتر ...

عزیزم منم آنومالی رفتم بهم گفتن مایع دورش کم شده دکترم گفت روزی 8 لیوان آب بخور دیگه منم با آب چای کمرنگ دوغ شیر به یه ده یازده لیوان میرسونم در روز، چون آب خوردنه تنها برام عذابه واقعا، خداروشکر آخرین سونوم نرمال شد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم واقعا ميتونم دركت كنم، ولي دست برندار از تلاش، حتما صلاحت اين بوده، من خيلي پشيمونم بعد از منف ...

فدات شم عزیزم ولی من دانشجوام خیلی سختمه 

احتمالا تا برج ۵ سال بعد نمیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم منظور همون دی ان ای هست؟ شوهرم مشکل دی ان ای اسپرم دارن. عددش ۳۰ هست. من سه بار سقط داشتم. آخ ...

سلام گلم منظور از دی اف ای یعنی شکنندگی دی ان ای اسپرم 

برای بارداری طبیعی بهتر هست زیر ۱۵باشه 

برای ای وی اف بهتر هست بیاد زیر ۲۵

بعضی دکترا این تست رو قبول دارن بعضیا ندارن 

ایشالا که بارعایت رژیم میاد پایین ومامان میشی

عزیز دلم. من خیلی امیدوار بودم 😔 انشالله به زودی دلت شاد میشه عزیزم ❤️

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان من امروز آزمایش دادم منفی شدم. از همتون که این مدت برام دعا کردین ممنونم

خیلی خیلی متاسفم عزیزممم من با توجه به بی بی ت می دونستم ولی نمی خواستم ناراحت بشی باز جنین داری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم منم آنومالی رفتم بهم گفتن مایع دورش کم شده دکترم گفت روزی 8 لیوان آب بخور دیگه منم با آب چای ک ...

ممنونم عزیزم از دلگرمیت❤❤خدا رو شکر که حل شده.توکل به خدا تموم سعیم رو میکنم توکل به خدا🙏🏻🙏🏻🌹🌹

دور از جون عزیزم  ویزیت مجازی با یه متخصص ریه، عفونی یا داخلی بشو گلم و ازشون راهنمایی بگیر قر ...

مرسی عزیزم 

من که والا قرنطینه ام اما شوهرم میره سرکار

چطوری ویزیت مجازی بشم زینبی جون بلد نیستم

این دکتر من که اصلا اهمیت نمیده سوالم بپرسی جوابت رو نمیده الان خیلی از دوستام سوال مهم داشتن سوال هیچ کدومو جواب نداده

بنظرت پردنیزولون رو قطع کنم 

شوهرم قرار امروز بره تست کرونا بده چون که من از شوهرم گرفتم 

عزیزم برام خیلی دعا کن 

خیلی میترسم

عزيزم با اين فكرا خودتو اذيت نكن، حتما قسمتت به شكل بهتري نوشته شده، انشاالله خدا كمك هممون كنه و تس ...

اره عزیزم فعلا می خوام ۵ یا ۶ ماه صبر کنم چون سنم هم کمه این داروها هم پر عوارضه😔😔😔

فعلا می خوام وزنمو کم کنم این ترم دانشگام تموم شه بعد دوباره میرم

التماس دعا

عزیزم از این فکرا نکن. زبونم لال خدا اونقدر کوچیک نیست که بخواد با بنده اش لج کنه و در عوض کار شوهرت ...

ممنونم عزیزم 

عزیزم حتما میتونی گلم، نگران نباش 😉 😉 😉 منم یه ذره کم بود تو 16 هفته، چون اصلا نمیتونستم آب بخورم ...

ممنونم عزیزم.منم باید راههای مختلف امتحان کنم.خدا خودش کمکمون کنه❤❤🙏🏻🙏🏻