2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
قربونت گلم روز ۱۴ مرسی گلی ولی امکان بارداری طبیعی نیست واسه ما همسرم آزواسپرمه منم همینطور تا ۷ ما ...

میدونم‌خسته‌ای‌دوستم

امابعدعیدشروع‌‌‌‌‌‌‌‌کن‌گلم..خدابزرگه‌‌

انشالله‌دست‌خالی‌نمیزاردت‌به‌حق‌فاطمه‌زهرا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستای گلم واسه آزمایش دی اف ای شوهرم یک هفتس اسپرمش تخلیه نشده اشکالی داره یا نه میتونه بده

خیلی زیاد مونده گلم. ریسک نکن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ۰تا ۳ ۴تا ۶تا ۹ ۳تا همش میگن الکی زیاد نگیر و شوهرمم میگه بزار بیاد میری میگیریم ذوقش بیشتره سر ...

سلام‌نه هنوز .من که همش یک هفته است جنسیتش مشخص شده. دیروز دوستان لطف کردن و پیجایی که مازشون خرید کرون رو برام فرستادن فعلا فقط دارم نگاه میکنم هنوز نمیدونم چی بخرم چی نخرم و چه سایزی بخرم چند تا بخرم. خونواده خودم میگم نخر بدار سی هفته به بعد که وزنش تقریبی مشخص شد بخر ولی مگه میشه.اونموقع میخواد هول هولکی بخری دوس ندارم این طوری. از طرفی من الان ذوقشو دارم دوس دارم الان خرید کنم فقط مشکل اینه که نمیدونم چه سایزی بخرم و چند دست بخرم. دوستان‌گفتن جنس پنبه ای بخرم. این ست های بیمارستانی چند تکه بخرم بنظرت؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم. به خونوادم بگم همش میگن الان نخر☹☹☹

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون عزیزم راستی: آب نخودی که 3 روز مونده نفاخ نیست؟

🤭🤭🤭🤭

نه‌‌عزیزم‌‌‌بده‌بخوره‌هیچی‌نمیشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم منم همسرم مورفو و تحرکش تغییر نکرد فقط واسه dfi اینا رو انجام داد که بهتر شد گلم. دی اف آی بای ...

دكتر اسپريژن داد، dfi نرمال شد

انشاالله همه نتيجه بگيريم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دكتر اسپريژن داد، dfi نرمال شد انشاالله همه نتيجه بگيريم😍😍

عزیزم آسپریژن هم مولتی ویتامینه. برای همسر من کفایت نمیکنه. باید حتما رژیم داشته باشه در کنارش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
میدونم‌خسته‌ای‌دوستم امابعدعیدشروع‌‌‌‌‌‌‌‌کن‌گلم..خدابزرگه‌‌ انشالله‌دست‌خالی‌نمیزاردت‌به‌حق‌فاطمه ...

من دانشجوام خیلی سختم میشه این بارم وسط امتحانام بود

حداقل وایمیستم ترم بعد تموم شه بعد میرم 

البته تا زمانش نشد نمیشه

از طرفی شوهرم دل مامانمو بد شکسته و باهاش قهر کرده ولی خب مامانم چیزی نمیگه و دعا میکنه بچه دار شیم میاد کمکمم میکنه

میگم شاید تا این بساطه و شوهرم دل مامانمو بدست نیاره نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان من امروز آزمایش دادم منفی شدم. از همتون که این مدت برام دعا کردین ممنونم

عزيزم واقعا ميتونم دركت كنم، ولي دست برندار از تلاش، حتما صلاحت اين بوده، من خيلي پشيمونم بعد از منفي شدنم دير رفتم سراغ شروع دوباره، سر نماز فقط بخدا ميگم نزار ازت دلسرد بشم و فك كنم تنهام، شمام توكل كن به خودش🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام‌نه هنوز .من که همش یک هفته است جنسیتش مشخص شده. دیروز دوستان لطف کردن و پیجایی که مازشون خرید ک ...

دوستم‌براذوقت‌‌یکی‌یادودست‌سایز‌صفر‌بگیر

یدونه‌سرهمی‌صفربگیر‌که‌خیلی‌نازن

یه‌جفت‌جوراب‌بگیر

حساب‌کن‌چه‌ماهی‌به‌دنیا‌میاد‌‌‌‌‌برحسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌دوماه‌بعدازتولدش‌

براش‌یکم‌خریدکن‌.تابمونه‌۳۰‌هفته‌بعد‌براش‌یه‌سیسمونیه‌

کامل‌بگیر

عزیزم آسپریژن هم مولتی ویتامینه. برای همسر من کفایت نمیکنه. باید حتما رژیم داشته باشه در کنارش

انشاالله نتيجه عالي ميگيريم همه

عزیزم من ادویه جات صنعتی بیشتر مد نظرمه. ولی یه حا خوندم نخورن بهتره محض احتیاط حذف کردم. به جاش دار ...

ممنون گلم

زیره،زردچوبه و فلفل سیا و قرمز و زنجبیل و دارچین و آویشن و سماق ادویه هایی هست که من زیاد استفاده میکنم، یعنی استفاده نشه بهتره؟

خیلی ممنون عزیزم.باید همت کنم و الا برام گرون تموم میشه❤❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم حتما میتونی گلم، نگران نباش 😉 😉 😉 منم یه ذره کم بود تو 16 هفته، چون اصلا نمیتونستم آب بخورم و همش سرم تا قبلش ولی دیگه سعی کردم آب رو با آبلیمو ترش و اینا قاطی کنم و به زور بخورم، دیگه خوب شد، دلستر هم اصلا نمیتونستم بخورم حالم بد میشد، دیگه با همون ترکیب اب و آبلیوترش درست شد

من دانشجوام خیلی سختم میشه این بارم وسط امتحانام بود حداقل وایمیستم ترم بعد تموم شه بعد میرم  ...

عزيزم با اين فكرا خودتو اذيت نكن، حتما قسمتت به شكل بهتري نوشته شده، انشاالله خدا كمك هممون كنه و تست مثبت ميگيريم. 

من وقتي منفي شدم خيلي داغون بودم، ولي يك ماه بعدش كرونا اومد كه هيچ كس هيچي ازش نميدونست، گفتم خدايا شكرت كه حامله نيستم، شمام يه حكمتي داشته عزيزم🌸