2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044488 بازدید | 684391 پست
قربونت‌سوسن‌جون آزمنفی‌هم‌شده‌قسمتی‌اززندگی‌ما جواب‌آز‌مایش‌هامون‌مثل‌همه😂😂 خیلی‌ناراحت‌شدم‌دوس ...

مرسی عزیزم ایشاا... ماهم ی روز میایم خبر مادر شدنمون رو بدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم انشالله که خدا بهت صبر و آرامش بده به خدا که میدونم خیلی سخته من اولین رفته بودم مرکز یه ...

مرسی عزیزم چقد خوبه شماها هستین ایشاا... خداب همه بچه بده ب منم بده

1. سیگار کشیدن و نوشیدن الکل را ترک کنید

2. غذاهای غنی از ویتامین را در رژیم غذایی خود بگنجانید

3. برای استرس زدایی مراقبه کنید

4. مصرف سیر را افزایش دهید

5. مصرف زنجبیل، دارچین و زردچوبه را افزایش دهید

6. یوگا

7. ماساژ باروری

8. از روغن کرچک استفاده کنید-ماساژ

9. حرکات کششی

10. طب فشاری

طب فشاری مشابه طب سوزنی است اما در هنگام انجام این روش از سوزن استفاده نمی شود. نظریه این روش طب جایگزین، پاکسازی انسداد جریان انرژی در بدن، با اعمال فشار بر آنچه به عنوان نقاط فشار بر روی بدن شناخته می شوند، است. بیشتر اینگونه درمان ها از نظر پزشکی اثبات نشده اند. ممکن است مواردی وجود داشته باشد که بهبود کلی در وضعیت وجود داشته باشد. با این حال، هیچ مدرک پزشکی برای آن وجود ندارد.

11. برنامه پاکسازی باروری

این یک رژیم پاکسازی بدن است که به مدت بیست و هشت روز برای از بین بردن بدن از موادی که ممکن است مانع باروری شوند، انجام می شود. این شامل پیروی از یک رژیم غذایی سالم همراه با گیاهان است و به شما سم زدایی کلیه، روده بزرگ، کبد، کیسه صفرا را ارایه می دهد و بدن را از انگل ها و فلزات سنگین پاکسازی می کند. 

12. آنزیم درمانی سیستماتیک

اگر قصد انجام این روش درمانی را دارید با پزشک متخصص باروری صحبت کنید زیرا ممکن است مانع درمان پزشکی شما برای باروری شود که ممکن است به طور همزمان انجام دهید.

13. رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان داشته باشید

غذای ناسالم مملو از مواد شیمیایی است که شبیه برخی از هورمون ها، به ویژه استروژن است. این موارد برای بانوان مضر است زیرا غالباً باعث عدم تعادل هورمونی می شود و خصوصاً برای بانوان مبتلا به انسداد لوله های رحمی است. یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان می تواند با اثرات منفی غذای ناسالم مقابله کند. میوه ها و سبزیجات تازه مملو از آنتی اکسیدان ها هستند، به ویژه انواع رنگارنگ مانند انواع توت ها. روغن های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، روغن گلرنگ، روغن دانه خردل و روغن نارگیل دارای آنتی اکسیدان زیادی هستند و برای استفاده در پخت و پز مفید هستند. چای و قهوه نیز سرشار از آنتی اکسیدان هستند. علاوه بر این، دارچین، شکلات، سویا و پونه کوهی نیز دارای آنتی اکسیدان های لازم هستند. برای سلامتی کلی می توانید هویج، تخم مرغ، پاپایا، انبه، اسفناج و کدو سبز را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

این روش های طبیعی برای درمان چسبندگی لوله های رحمی ممکن است در کنار سایر روش های درمانی برای رفع انسداد لوله های رحمی و بهبود باروری استفاده شود. شما می توانید این روش های طبیعی را با مشورت با یک متخصص پزشکی و اخذ مجوز از وی امتحان کنید.

سلام دوستان.من هفته ی پیش پنج شنبه برای سونوی NT و غربالگری رفتم خدا رو شکر همه چی اوکی بود فقط دکتر گفت مایع آمونیوتیکش کم هست برای دفعه ی بعد باید زیاد بشه.چیکار کنم که خوب بشه.استرس گرفتم به شدت.اگر دوستان تجربه مشابه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن. @زینبی_بابا    

سلام دوستان.من هفته ی پیش پنج شنبه برای سونوی NT و غربالگری رفتم خدا رو شکر همه چی اوکی بود فقط دکتر ...

عزیزم نترس فقط مایعات فراوان بخور خوب میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربون شما برم.تو نت انقد چیزهای مزخرف خوندم که از دیشب سردرد گرفتم.بدبختی حالت تهوع نمیزاره زیاد مای ...

ول کن تو نت چرت و پرت زیاد می نویسه 

وای اره تهوع ادم داره سخته ولی سعی کن بخوری اب هندوانه خیلی خوبه خودداب گه عالیههه باید سعی کنی بخوری که جبران بشه ولی حق داری سخته ولی چاره چیه بخاطر نی نی ت بخور

ول کن تو نت چرت و پرت زیاد می نویسه  وای اره تهوع ادم داره سخته ولی سعی کن بخوری اب هندوانه خی ...

از امروز باید جبران این مدت رو بکنم.توکل به خدا.آب هندوانه هم خوبه امتحان میدم.ممنونم از راهنماییت عزیزم.ان شاءالله به سلامتی این چهار هفته رو بگذرونی و به شادی بغل کنی گل پسرت رو🙏🏻🙏🏻❤❤

از امروز باید جبران این مدت رو بکنم.توکل به خدا.آب هندوانه هم خوبه امتحان میدم.ممنونم از راهنماییت ع ...

اره بخور خوب میشی مرسی عزیزمم ایشالا شمام بسلامتی نی نی نتزتو بغل کنی

ول کن تو نت چرت و پرت زیاد می نویسه  وای اره تهوع ادم داره سخته ولی سعی کن بخوری اب هندوانه خی ...

مامان ماهک جان شما برا لباس بیشتر چه سایزی برا گل پسرت خریدی؟ 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت