2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044651 بازدید | 684401 پست

سلام ببخشید کسی هست ک با اسپرم فریز شده مبکرو انجام بده.. همسرم دریا سرکاره 5شنبه پانکچر میشم دکتر گفت ک جنینا خراب میشن با. اسپرم فریز شده..... انتقالمم افتاد واسه فروردین.مشکل از همسرم بود تحرک و مورفوی خوبی نداشت

آندومتریوزتون در چه حد بود کجا عمل کردی 

شدید بودروده و لگن و حفره شکم رحم و تخمدانها و لوله هام آپانتیسم درگیر بود محب یاس عمل کردم دکتر خودم رییس بیمارستان یاسه اون عملم کرد فاطمه داوری تنها

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب!!!! من فکر کردم همه رو انجام دادن برات!!!! 

نه به دکتر اولم ژیلا عابدی گفتم همه ازمایش هارو بنویس گفت سی دی مارکر ها لازم نیست ولی بیا الان تو سی دی ها مشخص شد مشکل ایمنی هست تاحالا هم پرندیزولون نخورم برا انتقال هام یا هپارین نزدم انکسوپارین زدم فقط اونم چهار هزار

سلام عزیزم ریداکت و دیروز انجام دادم ولی اصلا قابل پیش بینی نیست که چه اتفاقی میفته فقط دمیدم به لطف ...

ان شالله هرچی صلاح و خیرته برات پیش بیاد❤🌷

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
شدید بودروده و لگن و حفره شکم رحم و تخمدانها و لوله هام آپانتیسم درگیر بود محب یاس عمل کردم دکتر خود ...

باز خدا رو شکر راحت شدی.منم آندو دارم ولی هفته پیش دکتر شادجو بهم گفت نیاز به عمل نیست و میتونم میکرو کنم ولی بازم نگرانم که توی مثبت شدن میکرو تاثیر داشته باشه‌. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام  من هم مشکل ناباروری و سه بار سقط دارم همسرم واریکوسل داره و عمل کرده و بی نتیجه بوده د ...

سلام گلم. رژیم غذایی سالم و مولتی ویتامین قوی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره عزيزم نخود پياز زردچوبه و فلفل سياه با اب بذار قشنگ بپزه چند ساعت من ١٥ روز اخر تقريبا هرشب بهش ...

اهان مننونم عزیزم ...چشم میدم بهش 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
به خدا اصلا تاحالا نشده گله امپولی کنم اما سرسوزن این خیلی کلفته مثل میل بافتنیه!!!!!!!!!!! سوزشش مه ...

من تا زمان پانكچرم ٧١ عدد امپول زدم بعدشم انوكسا زدم اينقدر هدفم برام مهمه ذره اي درد و سوزش اين امپولا حاليم نشده عزيزم ماهايي كه تو اين راه هستيم كلي درداي بدترو داريم تحمل ميكنيم يه امپول نهايت ٢٠ ثانيه شايدم كمتر طول بكشه پس اينقدر روش حساس نشو و بسم الله بگو و بزن تموم بشه.

خداياشكرت....❤️ 
گوشت گوسفندي هم بذار قشنگ بپزه بخوره خيلي خوبه

اره  ابگوشت میشه دیگه ....نخود و پیاز و گوشت با هم دیگه بپزم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
واویلا اسوه میزنی؟ حق داری والا اون سوزنش خیلی بده  کلا بریزشون دور .

ببخشیدعزیزم شمابراچی دوفاستون میخورید؟من برامنظم شدن میخاستم بخورم بدون تجویز

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
مرسی. بیست و‌هشت هفته. دوررسر و شریان های مغزی و بند ناف و شکم و ضربان قلب و شریان های رحمی اینا که ...

خداروشکر عزیزم . یعنی سونو سه بعدی بود یا اینکه تو دو بعدی اینارو چک کرد ؟ من به دکترم گفتم برام سونو بنویس گفت چه خبره تو این وضعیت هی بری سونو نمیخواد باشه ۳۲ هفته . هی دل دل میکنم پاشم برم خودم . آخه انقدر ریز بررسی نکرده بودن برای منو . من تو ۲۵ هفته رفته بودم