2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
وای اضافه بار نخوردی؟     صاحب کارخونه فرتیژست اگه بدونه برات یه چمدون اشانتیون میفرسته.& ...

جات خالی یه کیسه بزرگ پر از فرتیژست با خودم اوردم 🤣🤣🤣

اره عین موشک زمین به هواست ولی چاره چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینکارو میکنم عوضیا!! 😂😂جالبه داروخانه ایه گفت چون الان داروهارو گرفتی دیگه نمیتونی بگیری تا دورت ...

آره عزیزم برای بیمه متاسفانه تو سامانه ثبت میشه تا چند روز انوکسا داری و اجازه نمیدن بیشتر ببری. منم این اتفاق برام افتاد. 

اما دونه ای 15 فکر نکنم خیلی هم فرق با بیمه ایش داشته باشه. با خیال راحت بخر

هفته ۲۳ هستم والا من ایران نیستم هر چی هم به دکترم اینجا میگم بهم پرلوتون بده قبول نمیکنه میگه دوز ش ...

نه عزیزم من یه دونه دارم . پزشکم گفته تا آخر باید آمپول و استفاده کنم . از وقتی شیاف شده امپول خیلی راضی ترم . تازه من شیاف رو از هفته ۵ که خونریزی کردم تا هفته ۱۸ رکتال استفاده میکردم بعد از اون هم دیگه سیکلوژست گیر نیاوردم با آمپول جایگزین کرد . شما هم رکتال استفاده کن خیلی بهتره . انشالا این دوران رو به خوبی پشت سر بزاری عزیزم 

آره عزیزم برای بیمه متاسفانه تو سامانه ثبت میشه تا چند روز انوکسا داری و اجازه نمیدن بیشتر ببری. منم ...

فککردم اولش میگه دونه ای پونصد! گفتم پونصد گفت نه پونزده!! اره اصلا نمیارزه تمام گوشت تنم ریخت از استرس این دوروز😍مرسی از راهنماییییتون واقعا

انشالله‌‌تاعیدمامان‌میشی عزیزم‌براچی‌لوله‌توبرداشتن؟ درمورد‌قرص‌ال‌دی‌‌شب‌هاموقع‌خواب‌بخوراذیت‌نکن ...

سلام گلم ، هیدرو سالپکس لوله داشتم ولی خیلی نبود ، گفتن لکه بینی به خاطر اینه ولی من عملم کردم لکه بینی خوب نشد ، که تحقیق کردم دیدم به خاطر تخمدان pc اشتباه کردم عمل کردم 

رفتم پیش دکتر گیاهی قشنگ خوب شدم ، تازه باید میرفتم دوره کامل میکردم که به خاطر انتقال جنین کنسل کردم ، همش ۲۵ روز دارو  گیاهی خوردم

که به خاطر تداخل دارویی ممکن دیگه استفاده نکردم . عزیزم شب موقع خوابم قرص جلو گیری بخورم هم حالت تهوع میگیرم و فشارم میاد پایین 

فعلا دارم با قرص ضد حالت تهوع میخورم 

که دچار یبوست شدید شدم که به خاطر اونم دارم دارو میخورم . خدا به خیر کنه 🤭🤭🤭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام بچه ها. خوبین؟ من بعد از مدت ها اومدم. ممنون میشم در مورد نکات و چیزای مهم تخمک کشی و میکرو و هرچی به اینا مربوط,میشه بهم بگین. فقط یه روز فرصت دارم. من قبلا ازتون یاد گرفتم که جنینای گریدای پایین تر رو لیزر هچینگ میکنن که ناحیه زونا پلاسیدا از بین بره و راحت تر بتونه لانه گزینی کنه. میخوام حتما در مورد این تو بیمارستان سوال کنم که انجام میدن یا نه. مهربونا بازم ازین نکات مهم هرچی میدونین پیام بدین بهم. پس فردا عمل دارم. این دفعه خیلی مهمه چون فقط چارتا فولیکول دارم و وضعیت شوهرمم جالب نیس

بچه ها یه سوال شیاف پروژسترون رو میشه رکتال هم استفاده کرد؟ من خیلی سوزش دارم آزمایش هم دادم دکتر هم ...

اگه شیاف فرتیژست یا سیکلوژست داری میشه مقعدی استفاده کرد .من خیلی وقته دارم مقعدی استفاده میکنم .راحت تره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خداروشکر عزیزم . چند هفته زده تو سونو ؟ وزن نی نی چقدر بود ؟ چیا رو بررسی کردن ؟

مرسی. بیست و‌هشت هفته. دوررسر و شریان های مغزی و بند ناف و شکم و ضربان قلب و شریان های رحمی اینا که نوشته تو سونو. بقیه رو هم دونه دونه چک کرد گفت بهم. بینی و لب و مچ دست و مچ پا و بقیه اندام ها. وزنش ۱۱۰۰. وزن نی نی شما چقدر بود؟ البته شما بیست و پنج هفته فکر کنم رفتی سونو. سفارش اکید کرد گوشت و تخم مرغ هر روز بخورم. گفت از این به بعد جنین از غذای مادر تغذیه میکنه. گفت دیگه بدنت چیزی واسه جنین نداره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ااای بابا شما اوضاعت از من بدتره  🤭🤭 ببین منم سرکار میرم خیلی پنهون کاریا بهانه سرکارم بود ...

منم دقیقا این بار که دنبال کارای پانکچر و انتقال بودم همش گفتم کارم زیاده دیر میام زود میرم اما از اونور مرخصی هام هم زیاد شد چون شرکت هم نمیخواستم بگم

منم دقیقا این بار که دنبال کارای پانکچر و انتقال بودم همش گفتم کارم زیاده دیر میام زود میرم اما از ا ...

کلا خیلی بده این اتفاق ناباروری 

چون کل زندگی آدمو تحت تاثیر قرار میده 

نمیدونه آدم کاری شروع کنه یا نه ؟ 😐

خدا کنه زودتر مامان بشی عزیزم که از این مشکلات راحت بشی❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه عزیزم من یه دونه دارم . پزشکم گفته تا آخر باید آمپول و استفاده کنم . از وقتی شیاف شده امپول خیلی ...

به سلامتی خدا حفظش کنه اره امپول خیلی بهتره ولی من چاره ایی ندارم جز شیاف.

ایشالله که برای شما هم به خوبی این دوران بگذره و به امید خدا زایمان راحتی کنی

سلام 

من هم مشکل ناباروری و سه بار سقط دارم

همسرم واریکوسل داره و عمل کرده و بی نتیجه بوده

دکتر میگه علت اصلی سقط ها dna اسپرم همسرمه.که ضعیفه

خانمها توروخدا لطفا راهنمایی کنید🙏🙏🙏 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود