2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
ثمین جون آزیترومایسین رو دکتر ننوشته من رفتم دکتر آزمایش اسپرم همسرم رو دید گفت خوبه برین اورولوژی ...

اوکی عزیزم دیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای😂😂😂 پس توی بد پروسه ای هستی همشم امپول!!! ایشالا این سری تموم میشه راحت میشی عزیزم من نه همیش ...

آره بابا من که میخوام پانکچر شم افسردگی میگیرم باورت نمیسه همش پاچه اینو اونو میگیرم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره بابا من که میخوام پانکچر شم افسردگی میگیرم باورت نمیسه همش پاچه اینو اونو میگیرم 

خیلی سخته برات عزیزم ایشالا این دفعه بار آخره و تمام 😍😍به اسوه فککن راه برات هموار میشه😂😂😂🥶

خواهش عزیزم ببین کجا راحتری فک میکنم مام برای ابن سینا و صارم هم قبول میکنن تازه مال من که برای کاخ ...

قربونت چقد مهربونی شما ...نمیدونم منشی دکترعلیرضایی تاکید کرد برم ارمان .گفت پولتو حیف نکن .منم ابن سینا یاصارم رو نمیشناسم نمیدونم بهم وقت میدن یانه .۹۵ عکس گرفتم البته شهرستان سخت بود اما تحمل کردم .سمرجونم مرسی که راهنماییم کردم خانومی

بچه ها یه سوال شیاف پروژسترون رو میشه رکتال هم استفاده کرد؟ من خیلی سوزش دارم آزمایش هم دادم دکتر هم ...

چند هفته ای عزیزم ؟ رکتال بزار خیلی بهتره . چرا امپول هفتگیشو نداد بهت ؟ خییلییی راحت تره

خیلی سخته برات عزیزم ایشالا این دفعه بار آخره و تمام 😍😍به اسوه فککن راه برات هموار میشه😂😂😂🥶

انشالله .

وای اسوه نه.من جات بودم همشو میریختم زیر کفشم روشون لگد میزدم له میکردمشون

انشالله . وای اسوه نه.من جات بودم همشو میریختم زیر کفشم روشون لگد میزدم له میکردمشون

همینکارو میکنم عوضیا!! 😂😂جالبه داروخانه ایه گفت چون الان داروهارو گرفتی دیگه نمیتونی بگیری تا دورت تموم شه بعد اون یکی داروخانه که زنگ زدم گفت بیا ازاد دونه ای۱۵ میدم ببر!!٫

عزیزم این دو تا که خوراکی نیستن. من فکر کردم شما یه مارک دیگه مصرف میکنی. اینا فقط رکتال و واژینالن. ...

😂😂😂 با خودم اوردم اینجا اونم به تعداد کافی 😂😂😂 

اسم خوراکیش پروگستان هست فکر کنم من اشتباه کردم

سیکلوژست ۴۰۰ قطعا ولی دوتا دیگه ظلمه

خیلی ستمه ولی دوتا رو گفته بخور. یعنی اینطور بگم دکتر گفت چون واژینال برات دردناک شده خوراکی استفاده کن روزی ۲ تا. اما چون من فرتیژست داشتم گفتم رکتال استفاده کنم که انگار جذبش هم بهتره

همینکارو میکنم عوضیا!! 😂😂جالبه داروخانه ایه گفت چون الان داروهارو گرفتی دیگه نمیتونی بگیری تا دورت ...

آزاد بخر بابا فدای سرت .از جونت که با ارزش تر نیست

چند هفته ای عزیزم ؟ رکتال بزار خیلی بهتره . چرا امپول هفتگیشو نداد بهت ؟ خییلییی راحت تره

هفته ۲۳ هستم والا من ایران نیستم هر چی هم به دکترم اینجا میگم بهم پرلوتون بده قبول نمیکنه میگه دوز شیافت کافیه چون هر شب استفاده می کنی. یادمه شما هم دوقلو داشتین اگه اشتباه نکنم

😂😂😂 با خودم اوردم اینجا اونم به تعداد کافی 😂😂😂  اسم خوراکیش پروگستان هست فکر کنم من اشتب ...

وای اضافه بار نخوردی؟  

صاحب کارخونه فرتیژست اگه بدونه برات یه چمدون اشانتیون میفرسته. 

اگه سیکلوژست 400 نداری به نظرم همین فرتیژست رو رکتال استفاده کن. یا اینکه اگه حال داری صبح و شب سیکلوژست بذار. اونقدری با هم فرق ندارن. فرتیژست یکم تیز هم هست