2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
از امشب دیگه عروسیته ‌..فقط سوزش حس میکنی دیگه درد نداره سوزن های نازک .تازه خودتم میتونی بزنی

از الان عروسیمه🥳🥳🥳🥳 سوزش مهم نیسسسسست اصلا 🥳🥳

چقد خوبه که بچه ها اینجا کمکم کردید وگرنه پاره پوره بودم ❤️😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن میشه. مال خارجه با ما فرق داره    

بابا اون موشک رو چطوری بکنی توی دهنت .کوتاه بیا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه اصلا فکرشم به ذهنت خطور نکنه😂اگه خواستی پیک میکنم همشو تقدیمت میکنم😂😂😂😂

برا من بفرست روزی سه تا بزنم به شوهرم اینقدر نگه تو نازنازی هستی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
   میگم خدایا این دختر چقدر قشقرق به پا میکنه، یه چ...ه آمپوله دیگه    

😂😂😂😂تاپیک و بهم ریختم برا یه امپول

به خدا همیشه میرم دکتر میگم میشه امپول بدی قرص ندید! دوروز همسرم باهام گریش گرفت !  خیلی کلفتههههههههههههههههه😐🥶

از الان عروسیمه🥳🥳🥳🥳 سوزش مهم نیسسسسست اصلا 🥳🥳 چقد خوبه که بچه ها اینجا کمکم کردید وگرنه پاره ...

از تو الان میشه بجای آبکش استفاده کرد والا

پاشو برقص راحت باش

😂😂😂😂تاپیک و بهم ریختم برا یه امپول به خدا همیشه میرم دکتر میگم میشه امپول بدی قرص ندید! دوروز ه ...

من کلا با امپول مشکل دارم 

اگر آمپول معمولی برا سرماخوردگی هم بزنم مطب رو روی سر همه خراب میکنم فکر کن کرونا گرفتم رفتم تست کرونا بدم انقدر جیغ زدم آوازه جیغم توی کل شهر پیچیده

من کیوتن رو بالا میارم لعنتی با پرگناکر مشکلی ندارم

ثمین جون آزیترومایسین رو دکتر ننوشته

من رفتم دکتر آزمایش اسپرم همسرم رو دید گفت خوبه برین اورولوژی هم ببینه اونجا هم رفتیم دید گفت مشکلی نداره

همون روز که رفته بودم دکتر زنان برام نوشت برم عکس رنگی

گفت روز اول پریودی برو نوبت بگیر

منم رفتم واسه هشتم نوبت داد بعد یه کاغذی داد که الان عکسش رو برات میفرستم اون تو نوشته باید آزیترومایسین بخورم قبل و بعدش

منم رفتم داروخونه ٨ تا دونه بهم داد گفتم از کسایی که تجربه داشتن بپرسم ببینم همه مصرف میکنند اینو یا نه 

چون دکتر چیزی راجع بهش نگفت

ببخشید طولانی شد 

https://uupload.ir/files/fn80_image.jpg 

https://uupload.ir/files/lbvs_image.jpg

اخ اخ 😂😂😂انتقام سخت همینه بهخدا😂😂😂😂

دقیقا

من کلا با امپول مشکل دارم  اگر آمپول معمولی برا سرماخوردگی هم بزنم مطب رو روی سر همه خراب میکن ...

وای😂😂😂 پس توی بد پروسه ای هستی همشم امپول!!! ایشالا این سری تموم میشه راحت میشی عزیزم

من نه همیشه التماس میکنم امپول بدن زود خوب شم! برا همین خودم تعجب کردم اخه اون جوووااااایییدوزه والا سوزن نیست!!