2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
مرسی ثمین جون  عکس سونو دوستم رو بفرستم میشه زحمت تعیین جنسیت بکشی؟ https://uupload.ir/fi ...

سونو قلبشو بذار میدونی که من تخصص سونوی قلب دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم پس شب قبلش رو بعد شام میخورم دوتای صبحش هم بعد صبحانه اگه بالا اوردمش باید دوباره بخورم؟ ...

من کیوتن رو بالا میارم لعنتی با پرگناکر مشکلی ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقیقا همونی که میشه رکتال و واژینال استفاده کرد رو میشه خوراکی هم مصرف کرد؟    

نه بابا فکر نکنم .

میگم که خیلی افتضاحه 😷😭😭😭 

از امشب دیگه عروسیته ‌..فقط سوزش حس میکنی دیگه درد نداره سوزن های نازک .تازه خودتم میتونی بزنی

هر دو رو دارم کدوم بهتره؟ سیکلوژست فقط دوزش ۲۰۰ هست که باید دو تا مصرف کنم اما فرتیژست دوز ۴۰۰ هست

عزیزم این دو تا که خوراکی نیستن. من فکر کردم شما یه مارک دیگه مصرف میکنی. اینا فقط رکتال و واژینالن. فرتیژست که اصلا ایرانیه. اونجا چیکار میکنه؟  

سیکلوژست بهتره.

چه جالب و عجیب. اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. رکتال خیلی ها راضی ترن عزیزم. سخت نگیر به خود ...

اره دیگه منم از این به بعد رکتال استفاده می کنم. همش می ترسیدم نکنه اثرش کم بشه اخه باید تا روز آخر بارداری استفاده کنم 🙄

آره اتفاقا بهش گفتم سونو قلب رو بده گفت واسه قلب توی خود مطب سونو کرده بهش عکس نداده فقط همینو دار ...

نه.والا

هر دو رو دارم کدوم بهتره؟ سیکلوژست فقط دوزش ۲۰۰ هست که باید دو تا مصرف کنم اما فرتیژست دوز ۴۰۰ هست

سیکلوژست ۴۰۰ قطعا ولی دوتا دیگه ظلمه