2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
ببین من انوکسا با اسم تجاری ناکسپرین میزنم اصلا سوزنش کلفت نیست. و اینکه اروم تزرق کنی اصلا سوزش هم ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم❤️ فککنم برندش ه که اینقد سوزنش کلفته!!!! وگرنه هرچقدرم بسوزه موادش تحمل میکنم سوزنش خیلی بده! 

خواهر درد نداره که فقط سوزشش  زیاده نازایی و حرف مردم رو تحمل داری؟ ی کم ریلکس باش چته دختر . ...

به خدا اصلا تاحالا نشده گله امپولی کنم اما سرسوزن این خیلی کلفته مثل میل بافتنیه!!!!!!!!!!! سوزشش مهم نیست این سوزن ه مهمه که واقعا نفسم بند میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم اشکال نداره زود ویارت تموم میشه دلت تنگ میشه😁 مرسی عزیزم ایشالا 😍😍 وای چقد دردناکه تازه م ...

عمرا اگه دلم تنگ شه من اینو سالم و سلامت بدنیا بیارم پرونده بارداری رو  میبندم میبوسم کنار😁😁

راستی چه شرکتیه انوکسات؟ واسه من البرز دارو دوز ۴۰۰۰

خدایا خودت مواظبش باش
قبل انتقال باهاش ویزیت شدم  گفت بعد انتقال بزن  ولی امروز دکتر زنان گف دکترم حافظیه  ...

به جز انوکسا بقیه رو درست گفته قطع کن گلی 

ولی اگر نگرانی همون متخصص خون رویان برو، بهتره 

چون خود منم ندیدم واسه کسی مثل شما قطع کنن

عوارض که درست گفته ولی انگار آدم می‌ترسه 

ممکنه بیشتر توضیح بدی لطفا.یعنی دوهفته انتقال کاملا عادی بودین من همش نگرانم

اره عادی عادی فقط یادمه خیلی گرسنه ام میشد 

بعدش من روز نه انتقال خونریزی کردم که مشخص شد یکی خارج رحمی شده یکی داخل رحمی خونریزیمم واسه همین بود که هفته شش لاپراسکوپی شدم خارج رحمیو در آوردن الان داخل رحمیه برام مونده ۱۵ هفته ام

خدایا خودت مواظبش باش
به خدا اصلا تاحالا نشده گله امپولی کنم اما سرسوزن این خیلی کلفته مثل میل بافتنیه!!!!!!!!!!! سوزشش مه ...

عزیزم‌مارک آنوکسانتو عوض کن البرز دارو بگیر خوبه دردش کمتره.والا سوزن آنوکسان های ما کوچیک و نازکه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام‌ بچه ها‌ من چهارشنبه باید برم برای عکس رنگی تو برگه ای که بهم دادن نوشته باید آزیترومایسین بخ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ برای جلوگیری از عفونت هست گلم 

معده خالی نخور خیییییلی تهوع آوره، منم خورده بودم واسه عکس رنگی

سلام عزیزم ترافیکم من غیر خونریزی پریشب و اون لخته بزرگ یه مایعی هم ازم خارج شد که تا کمرم خیس شده ب ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ترافیک جان دو قلو داری؟؟😍 😍 😍 😍 عزیزم همه چیز عاااااااااالیه تو سونو خدا رو شکر 

کلا کارت در اومد تو دو قلویی و سه قلویی لکه و خون و اینا زیاد هست نگران نباش 😉 😉 😉 😉 

عمرا اگه دلم تنگ شه من اینو سالم و سلامت بدنیا بیارم پرونده بارداری رو  میبندم میبوسم کنار😁😁 ...

ای جونم عزیزم😍😍😍😍ایشالا به خوبی تموم میشه این دوره بارداریت عزیزم 😍😍😍

Osve داروووو ه شوهرم میگه مال لحاف دوزیه این تا زیرجلدی! الان زنگ زدم یه داروخانه دیگه ازش پرسیدم گفت سرش نازک داره عصر میرم اونو بگیرم! اره منم ۴۰۰۰

عزیزم‌مارک آنوکسانتو عوض کن البرز دارو بگیر خوبه دردش کمتره.والا سوزن آنوکسان های ما کوچیک و نازکه

اره الان زنگ زدم به داروخانه ایه میگم میشه عوض کنم سرش خیلی کلفته میگه اره خیلی کلفته!!!! نمیشه عوض کنی! حالا یه جا دیگه زنگ زدم گفت سرنازک داریم عصر میگیرم

اصلا سوزش و مواد مهم نیست این سرش واقعااااا افتضاحه مثل میل بافتنی!!!

بچه ها یه سوال شیاف پروژسترون رو میشه رکتال هم استفاده کرد؟ من خیلی سوزش دارم آزمایش هم دادم دکتر هم معاینه کرد هیچ عفونتی ندارم. فکر کنم حساس شدم به واژینال حالا هم می تونم به صورت خوراکی بخورم هم رکتال کدومش بهتره؟ کسی تجربه ایی داشته؟

سلام عزیزم خوبی‌؟ ترافیک جان دو قلو داری؟؟😍 😍 😍 😍 عزیزم همه چیز عاااااااااالیه تو سونو خدا رو شک ...

ممنونم عزیزم اره دوتا فسقل دارم😍دوتا جنین آخرم بودن منم مثل تو آندومتریوز شدید بودم بعد پانکچر عمل کردم دوتا انتقال جنین داشتم هر دفعه سه تا جنین گذاشتن اولی منفی دومی مثبت و افت بتا این سومی و آخری دوتا جنین کلا داشتم خداروشکر دوتاشم گرفت تو اوج ناامیدی که دیگه تخمک و پول ندارم😍امضام منتظر معجزه خدا یه دوقلوی ناز بود😃

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕