2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. طاعات همگی قبول باشه، دکتر عارفی برای من آزمایش ایمنی و انعقادی نوشته، گفته برم نیلو ان ...

پس چرا عارفی منو فرستاد ازمایشگاه بهار به شما گفته نیلو، عزیزم اگه کل ازمایش هارو نوشته باشه بدون بیمه ۲،۳ میلیون میشه چون برا من با بیمه نیروهای مسلح شد یک میلیون ششصد

عزیزم اب نخود یعنی نخود و پیاز و گوجه فرنگی رو بپزیم؟چن بار در هفته بهش میدادی؟

اره عزيزم نخود پياز زردچوبه و فلفل سياه با اب بذار قشنگ بپزه چند ساعت من ١٥ روز اخر تقريبا هرشب بهش ميدادم

خداياشكرت....❤️ 
اهان. شماچندکیلوداری؟ من15     یعنی امپول زدی کمردرد شدی یاچی؟

نه الان دوباره رفتم دکتر میگه رگ سیاتیکته دارو داده

من۱۸ کیلو😬

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام بچه ها خوبین ؟  میگم کیا تو بارداری آنوکسا پارین و پردنیزولون داشتن ؟  دکتر امروز ب ...

من چون آسپرین ندارم همچنان دارم میزنم. حتما دکترت میدونه چیکار داره میکنه عزیزم. نگران نباش. اما واسه اینکه خیالت راحت شه با یه متخصص دیگه هم مشورت کن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهر شوهرم بهم میگه تو کع مارو دق دادی با این بارداریت از روزی کع ازمایشت مثبت شد هربار واسه خاطری ...

عزیزم رفتی سونو؟ همه چی انشالله خوب بود؟

الهیکه خیرپیش روت باشه عزیزم،کاش ریداکت اولتوتهران پیش یه دکترماهرانجام میدادی،ایشالاعفونت نکنه واین ...

اره خودمم دوست داشتم بیام تهران ولی دقیقا همون موقع درگیر خونه پیدا کردن و اسباب کشی بودم یکم سختمون بود ولی بازم اگه سعی میکردم میشد بیام...دیگه گذشت عزیزم،،ممنون از اینهمه دلداری که بهم دادی تا الان انشالله خدا با دوتا نی نی ناناز جواب این خوبیتو بده🙏

من قبلش شنیده بودم بعضیا حالشون بهم میخوره فکر کردم بخاطر مزه ی  محلولست، بعد مسئول آزمایش گفت ...

به منم گفت تو ده دقیقه، مال من که پرتقالی اینا نبود، بعد همسرم گفت چشمت رو ببند همشو یه جا سر بکش اینجوری راحت تره! بعد من داشتم میخوردم همسرم چشماشو بسته بود!

خانما دکترم انقد ماهه امروز از جنین شناس برام پرسیده وضعیت جنینامو اونا هم گفتن چهارده تا جنین با کیفیت عالی تشکیل شده برام امروز دکترم بهم گفت خدا ایشالله خیرش بده هر چقد از مهربونی و انسانیتش بگم کم گفتم بخدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..