2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044763 بازدید | 684409 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،من دیروز ۲جنین ۳روزه برام انتقال دادن،بار پنجمه که انتقال میدن برام،لطفا کسانیکه که بتاشون مثبت شده از تجربیاتشون به من هم بگن که انشاالله منم بتونم استفاده کنم🙏

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

سلام دوستان

جواب آزمایشم رو گرفتم پزشکم امروز نیست که ببرم نشون بدم . هموگلوبینم ۹.۴ هست که خیلی کمه البته من مینور هستم و همیشه هموگلوبینم پایینه اما زمان بارداری خطرناک نیست ؟ 

قند ناشتا ۷۶ رنج آزمایشگاه زیر ۹۲

قند یک ساعت بعد۱۹۴ رنج آزمایشگاه زیر ۱۹۰

قند دوساعت بعد ۱۵۸ رنج آزمایشگاه زیر ۱۶۵

با این حساب من مشکوک به دیابتم ؟ قند یک ساعت بعدم بالاتر از رنج آزمایشگاه بود

@زینبی_بابا        

@لی_لا1        

@shadennn        

@مامان_ماهک10‍ 

@faribakhanoomi    ‍    

@nazaniin۷۴     

دوستان هرکی میدونه لطفا راهنمایی کنه

الهی عزیزم بمیرم برات خیلی سخته منفی شدن, نه تا انکار تو میدونستم اماازنتیجه ازمایشت خبر نداشتم.&nbs ...

خدا نکنه عزیزم ،انشالله که برای تو پیش نیاد و مثبت بشی 

نمیدونم والله بزار هر موقع از نظر روحی آمادگی کامل داشتی برو ،تا اون موقع هم میتونی سرچ کنی ببینی چی برای آندومتر خوبه،اگر هم اضافه وزن داشته باشی میتونی کم کنی ، خودم هم باید رژیم بگیرم چون شنیدم تاثیر داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستای گلم خوبین؟ انشالله که حال دلتون همیشه خوب باشه. 

من یه راهنمایی میخوام؛ اینماه که سیکل انتقال کنسل شد نظرتون چیه بجای ماه بعد رفتن بزارم اواخر اردیبهشت برم؟؟ 

خیلی چاق رفتم   یکم دنبه هارواب کنم

خدا نکنه عزیزم ،انشالله که برای تو پیش نیاد و مثبت بشی  نمیدونم والله بزار هر موقع از نظر روحی ...

واقعا تاثیر داره یعنی لاغری؟؟ اره خیلی وزنم بالارفته شدید. پس بنظرت بزارم اردیبهشت برم تا اون موقع لاغرکنم؟ اردیبهشت میگم که رمضون تموم شه بعد. 

اره منم یکبار تجربه منفی داشتم سخته دوهفته دل ببندی. جنین فریزی داری؟ 

چرا آخر اردیبهشت اگه الان شرایطشو داری.....

اخر اردیبهشت روبخاطرماه رمضون تموم شدنش گفتم, شرایطشو دارم اما زیادی وزنم بالارفته یکم ببینم کم میکنم؟؟ یعنی کارم اشتباهه؟ برم انتقال؟ 

اخر اردیبهشت روبخاطرماه رمضون تموم شدنش گفتم, شرایطشو دارم اما زیادی وزنم بالارفته یکم ببینم کم میکن ...

منم میخوام عید انتقال بدم چون بهمن و اسفند شرایطشو ندارم حالا که میگی وزن کم خوبه از امشب شام نمیخورم یا خیلی کم‌میخورم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزيزم شما هايپر شدين خيلي اذيت شدين واقعا بعضي چيز ها رو ميخونم خيلي استرس ميگيرم بارداري أولم ...

همه هایپری ها دردناک نیستن. برا بعضی ها میتونه همراه با اب اوردن شکم باشه. من خودم هایپر شدم اما اونقدرا دردناک نبود و شکمم اب نیاورد. درمواردی که خیلی شدید باشه اب میاره شکم که معمولا دکترا قبل از عمل متوجه میشن هایپری شدید هست و سعی میکنن با دارو عوارضشو کمتر کنن شما میتونی تو دورانی که دارو استفاده میکنی برا پانکچر مرتب سفیده تخم مرغ بخوری .برا کاهش عوارض هایپری تاثیر داره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام دوستان جواب آزمایشم رو گرفتم پزشکم امروز نیست که ببرم نشون بدم . هموگلوبینم ۹.۴ هست که خیلی کم ...

عزیزم منم هموگلوبینم ۱۱هست رنج ازمایشگاه بالای ۱۲ هست منم همیشه هموگلوبین وفریتینم پایینه ......قند ناشتات خوبه ولی یک ساعت بعدت بالائه ودوساعت بعدتم نزدیک رنجه البته اینارو خودتم میدونی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نگران نشو به دکترت نشون بده راستش من زیاد سردرنمیارم برای من ناشتا ۷۷یک ساعت بعد ۱۳۴دوساعت بعد ۹۸بود 

عزیزم منم هموگلوبینم ۱۱هست رنج ازمایشگاه بالای ۱۲ هست منم همیشه هموگلوبین وفریتینم پایینه ......قند ...

عزیزم شما الان بارداری؟؟میشه منم راهنمایی کنی؟۴بار آی وی اف ناموفق داشتم،دیروز هم ۲تا جنین ۳روزه انتقال دادن برام،از تجربیاتت برام بگو🙏

الهی و ربی من لی غیرک 🍃