2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044735 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم طاقت نیاورد دوباره زدم الان🙈🙈🙈زیر ده دقیقه اینطوری شد https://uupload.ir/files/x5y7_screens ...

ببین اون خط سفید و دارن همشون باید هاله صورتی بیوفته ببینوخودت میبینی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزيزم شما هايپر شدين خيلي اذيت شدين واقعا بعضي چيز ها رو ميخونم خيلي استرس ميگيرم بارداري أولم ...

اره هایپر شدم نه اونطوری یکم دل درد داشتم همین نه من زیاد اذیت نشدم خداییش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخه من این سونوی آخرو رفتم بهش گفتم یه کم بیشتر بررسی کن وزنش رشدش و ... گفتم هزینشو میدم گفت ما هرچ ...

عزیزم سونو ۲۸هفته رفتی ؟ وزن نینی چقد بود؟دوست من رفته ۱و۴۰۰بوده من  منتظرم دوهفته دیگه برم ببینم فسقل چقدشده وزنش 

ممنون عزیزم من آزمایش قندمم خراب کردم محلول گلوکوز رو ببخشید سریع بالا آوردم دکترمم گفت نمیخواد تکر ...

به من گفتن بالا بیاری مجبوری دوباره بخوری 😂منم به هر ضرر وزوری بود خودمو نگهداشتم 

ببین اون خط سفید و دارن همشون باید هاله صورتی بیوفته ببینوخودت میبینی 

منم تقریبا سفید میبینمش ولی تا حالا بیبی چک میزدم اینجوری نمیشد گفتم شاید مثبته

در هر صورت فردا دوباره میزنم

مرسی از راهنماییت دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا؟ امیدوارم😊 به دکتر سونو گفتم وزنش چجوره گفت خوبه، خب یه کلمه بگو چقدره دیگه😞  وقتی می ...

احتمال خیلی زیاد توسونو چک میکنن اگه کم باشه حتما میگن ...نگران نشو لابد خوب بوده ...یه سونوی خوب برو دیگه خدایی جایی که مامیریم عالیه 😁😁😁قشنگ توضیح میده اخرشم میگه سوالی داری سریع بپرس 

قربونت عزیزم،نمیدونم تا کجا در جریان روند درمان من هستی گلم ،من آذر ماه پانکچر شدم و همون موقع هم ان ...

الهی عزیزم بمیرم برات خیلی سخته منفی شدن, نه تا انکار تو میدونستم اماازنتیجه ازمایشت خبر نداشتم. 

منم زده به سرم میگم بنظرت نگه دارم اواخر اردیبهشت برم انتقال؟