2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
الهیکه خیرپیش روت باشه خواهری،دعامیکنم یه راهی بازبشه برات نی نی سالمتوبتونی نگهداری،حتماخبرشوبیابده ...

انشاالله عزیزم ممنونم از دعای خیرت...همتون بهمذلطف دارین خیلی،،چشم حتما

فکر کنم تنها کسی که کلا اندازه سرویکسشو نمیدونه منم😕 یعنی یه بارم دکترم درخواست نداده برام اندازشو ...

انشالله که همه چیز عالیه

من خودم که خداوندگار استرسم، دکترم فکر کنم از من بدتر

من تست قند دوساعته دادم. هیشکی الان نمیده. حالا قند بعد صبحانه ام کمتر از ناشتاست. اینو نمیدونم کجای دلم بذارم. سرچ کردم انگار یعنی مستعد دیابت. خسته شدم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم قربونت برم اوناهم دست بوسن.عزیزم واسه من چون ۳قلویی بود ازمایش خون ندادم ولی قبلش گفته بو ...

به من گفتن ازمایشگاه خود مام برم  یه هفتم طول میکشه منم سختمه شهر دیگم 

انشالله به سلامتی بچه هات بیان بغلت ممنونم عزیزم ❤️❤️

به من گفتن ازمایشگاه خود مام برم  یه هفتم طول میکشه منم سختمه شهر دیگم  انشالله به سلامتی ...

تست خون غربال یه هفته طول میکشه؟ نیلو عصرش پیامک داد آمادست!

جالبه برای دو تا قل عددها رو جدا محاسبه کردن. اینا با یه عدد پایه خون و اعداد مختلف سونو دو تا عدد میدن برای هر قل. درسته؟

عزیزم یعنی همونی که اولین بار ریداکت کردین اما قلبش هنوز میزنه رو میخواهید دوباره ختم بارداری بدین؟ ...

نخ عزیزم اونی که ریداکت کردم که همون موقع از بین رفت قل دوم کیسش پاره شد و الان قرار شد اینم ریداکت کنم که بتونم قل سوممو حفظش کنم...

برام دعا کن با نی نیت لطفا مرسی

من اون روزي كه خون ريزي كردم رفتم سونو اورژانسي ديدن دكتر گفت همين كافيه  فكر كنم ٧ هفته ...

باشه عزیزم ممنونم❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون عزیزم این چه حرفیه...من ممنونم که تو این حال بدم شماها هستین و بهم دلداری میدیم انشاالله،،،هم ...

فدات شم عزیزم بخدا فکرم همش پیشته ان شاالله که همه چی بخیر بگذره براتون.آیت الکرسی میخونم برات گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نخ عزیزم اونی که ریداکت کردم که همون موقع از بین رفت قل دوم کیسش پاره شد و الان قرار شد اینم ریداکت ...

الهی بگردم من مگه سه تا بودن؟؟ ای جانم انشالله حالش خوب خوب میمونه. ای جانم حتما سلامت میمونه و میشه کوچولوی مقاوم روزهای سخت ❤️❤️❤️❤️

پیش کدوم دکتر ریداکت میکنین؟ 

دوستان فردا باید زنگ بزنم واسه جنینام ببینم چند تا تشکیل شده خیلی استرس دارم میشه برام دعا کنید  ...

انشالله که جنینای زیاد و خوبی داشته باشی نگران نباش عزیزم برات دعا میکنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی بگردم شما منفی شدی؟ 😔😔 باز جنین داری عزیزم؟ غصه نخور. انشالله دفعه بعد مثبت میشی😔

آره‌عزیزم

دوتاجنین‌دارم

میگم‌دارچین‌جون‌من‌به‌نظرت‌دکترم‌عوض‌کنم‌بهترنیس

شمابراباردوم‌انتقالت‌دکترت‌عوض‌کردی‌‌.بهترنبود

تشخیص‌ودارودادنش‌‌فرق‌داشت؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فردا صبح بزن دوباره

دلم طاقت نیاورد دوباره زدم الان🙈🙈🙈زیر ده دقیقه اینطوری شد

https://uupload.ir/files/x5y7_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۴-۱۳۲۲۲۶_gallery.jpg

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون لیلا جانم خدا خیرت بده،،خیلی لطف داری بهم😘😘 الان تهرانم قراره اونی که کیسش پارست و هم برام ...

ایشالا خدا نینیو برات حفظ میکنه نگران نشو توکل به خداااا حتما بهمون خبر بده دلم پیشته براتون صلوات میفرستم 

دلم طاقت نیاورد دوباره زدم الان🙈🙈🙈زیر ده دقیقه اینطوری شد https://uupload.ir/files/x5y7_screens ...

یه حاله میبینم عزیزم انشالله که مثبته‌. کی باید بری آز بدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤