2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
ببین عزیزم امیدت رو از دست نده برا خدا اصلا سخت نیست از ته دلم از خدا خواستم که امیدت رو نا امید نک ...

ممنون نیلوجان عزیزم مرسی که دعام کردی...انشاالله خدا بهت یه دوقلوی ناناز بده دل شکستت آروم بگیره عزیزم از دست دادن بچه خیلی تلخ و سخته خدا برا هیچکی نیاره اون روز رو...

اومدم تهران ریداکت کنم اونی که مشکل داره رو امیدوارم بخیر بگذره و خدا بهم رحم کنه

ممنون لیلا جانم خدا خیرت بده،،خیلی لطف داری بهم😘😘 الان تهرانم قراره اونی که کیسش پارست و هم برام ...

عزیز دلم انشالله خدا به طریق بهتری دلت رو شاد میکنه و وقتی که انتظارشو نداری طبیعی بارداری میشی ❤️

انشالله به خوبی پیش میره ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون نیلوجان عزیزم مرسی که دعام کردی...انشاالله خدا بهت یه دوقلوی ناناز بده دل شکستت آروم بگیره عزی ...

عزیزم یعنی همونی که اولین بار ریداکت کردین اما قلبش هنوز میزنه رو میخواهید دوباره ختم بارداری بدین؟ دومی حالش خوبه انشالله؟

بنظرت مبارک

آره بنظرم 😍

من به بی بی چک اعتقاد دارم. واسه من روز ۱۲ منفی شد و کلا هیچگونه ردی ننداخت، منفی هم بود آزمایشم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون لیلا جانم خدا خیرت بده،،خیلی لطف داری بهم😘😘 الان تهرانم قراره اونی که کیسش پارست و هم برام ...

عزیزم انشالله همه چیزعالی پیش میره. برات دعا می کنم 🙏🙏

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به چه عجب زی زی زنده ای دخمر؟ 😊😊 بعد از مثبت شدن رفتی که رفتی 😪😪 کلی تو دلم غیبتت رو کردم، گف ...

آره هنوز زنده ام😊ای بابا منه گرفتار غیبت کردن دارم آخه😩😨کلی داستان و مکافات داشتم این چند وقت که البته همچنان ادامه داره حوصله هیچی نداشتم یه چشمم اشک بود یه چشمم خون

نمیخونی پیامارو اصلا پریروز کلی توضیحات دادم به بچه ها که تو این چند ماهه چه ها بهم گذشت الان تهرانم منتظرم صدام کنن برم اتاق عمل یکم سرم شلوغه برام دعا کن زهراجان باور کن من همیشه سرم نماز بیادت بودم همشهری

الان چند هفتست میرم پیش دکتر پهلوان چون بارداری پرخطرم...ولی قبلش می رفتم پیش زینال

خدا رو شکر عزیزم، خودت خوبی‌؟ نی نی پسر شد؟ 😍😍😍 نه گلم بعیده کم بشه، 30 عدد خوبیه گلم

اره عزیزم گل پسره. ان شاالله قسمت همه دوستان تاپیک. ممنون که همیشه ما رو از نگرانی درمیاری. این چند روز خیلی نگران سرویکس بودم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره عزیزم گل پسره. ان شاالله قسمت همه دوستان تاپیک. ممنون که همیشه ما رو از نگرانی درمیاری. این چند ...

فکر کنم تنها کسی که کلا اندازه سرویکسشو نمیدونه منم😕 یعنی یه بارم دکترم درخواست نداده برام اندازشو بگیرن ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان میشه بیبی چک منو ببینید؟ زیر ده دقیقه اینجوری شده ولی دیگه پررنگ تر نشده همونجوریه

عزیزم زیر ده دقیقه مطمین باش مثبتی اگه امپولی رو که رویه تست تاثیر میزاره رو نزده باشی اسمش ویادم رفت

فکر کنم تنها کسی که کلا اندازه سرویکسشو نمیدونه منم😕 یعنی یه بارم دکترم درخواست نداده برام اندازشو ...

برا من دکترم تو ان تی که اندازه نگرفت گفت مهم نیست اخه ان تی سونو پیش خودش بودم .دیگه خودم ۱۶ هفته رفتم سونو واژینال برا طول سرویکس که ۳۰ بودم تو انومالی هم با اینکه بهترین سونوگرافی شهرمون بودم هم باز اندازه نگرفت دیگه خودم جداگونه درخواست دادم که شکمی اندازه بگیره که ۳۱ بود وگرنه میگفت ما تو انومالی اندازه نمیگیریم مگر اینکه پزشک درخواست داده باشه. اینهمه براشون اندازه میگیرن یعنی پزشک درخواست داده؟

دیگه رفتم پیش دکترم گفتم ۳۱ بوده شکمی گفت بخواب تا واژینال اندازه بگیرم که باز ۳۰ بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
برا من دکترم تو ان تی که اندازه نگرفت گفت مهم نیست اخه ان تی سونو پیش خودش بودم .دیگه خودم ۱۶ هفته ر ...

برای منم تو ان تی شکمی اندازه گرفت. اما دکتر دقیقا نوشته بود سونوی بارداری، nt و اندازه گیری طول سرویکس

حالا میگن شکمی خیلی دقیق نیست 😕