2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
عزیزم منم آندو دادم تومور مارکر و همه چیزم خوب بود کیستم ۴ سانته دکترم گفت نیاز به عمل نیست ابن سینا ...

من رویان پیش دکتر مشایخی بودم گلم

عزیزم امضاتونو خوندم خیلی ناراحت شدم، ان شاء الله خدا صبرتون بده😔😔😔😔

زینبی جان خوبی عزیزم؟میگم من زیر دلم نزدیک مثانم بعضی اوقات تیر میکشه.طبیعیه؟ احیانا به کم‌شدن سرویک ...

خدا رو شکر عزیزم، خودت خوبی‌؟ نی نی پسر شد؟ 😍😍😍 نه گلم بعیده کم بشه، 30 عدد خوبیه گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جان پروسه پانکچر تا انتقالت رو میگی لطفا؟ چند تا تخمک شد؟ چند دوره بعد انتقال دادن؟ بخاطر اندو ...

پانکچر که سیکل آنتاگونیست بودم با استرادیول قبل از شروع سیکل، 17 تا تخمک که 15 تاش بالغ بود، 12 تا جنین 

چون هاپیر شدم مثل بقیه خیلی عادی گفتن پریود سوم برم واسه انتقال که ال دی داشتم و بوسرلین، یعنی سیکل بلند

روز 21 سیکل انتقال دادن برام

سلام زینب جون.خودت و گل پسرت خوبین؟وقت نمیکنم بیام تایپیک سر بزنم ولی خدا میدونه همیشه دعای خیرم پشت سرت هست و برای همه ارزومندا هم دعا میکنم خدا بهشون نی نی بده.

میخواستم بازم سوال بپرسم البته ایندفعه درمورد نی نیمون هست .افزایش وزن چقد تو یه ماه باید داشته باشه؟چکار کنم خوب شیر نمیخوره و وزن گیریش خوب نیس  

کورتاژ نشده بودی؟

چرا ولی دکتر تشخیص دادن خوب کورتاژ نشده و بقایا مونده هنوژ نمیدونم والا 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
[QUOTE=174159483]همسر من دو دوره اسپریژن خورد تاثیری نداشت براش. دکترش کیوتن داد منم خوردم ولی خیلی ...

من یک ماه کیوتن خوردم همسرم دوماه خورد. ماههای قبل ۵ یا ۶ تا فولی داشتم ولی اون ماه ۲ تا فولی خیلی سایز بزرگ داشتم توی سایز فولیکول خیلی تاثیر داشت حالا واسه بدنه هر کس شاید یه جور باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزيزم منم دستم ميخورد نفسم ميرفت لباس زير نميتونستم استفاده كنم. من ١٧ دي پانكچر شدم ٣٠ دي لك دي ...

بعد پانکچر بهت امپول دادن ؟لکه بینی داشتی؟من ۱۵ تا امپول بهم داد گفتم راحت شدم دوباره شروع شد 

عزیزمی 😍 😍 😍 😍 خیلیییییییی خوشحالم کردی اینو گفتی 😘😘😘😘

فدات بشم عزیزم.همه توصیه هات رو مو به مو اجرا کردم و خدا رو شکر بارداریم به سلامتی تموم شد و رسیدم به مرحله بعدی  

از دیشب که متوجه جریانت شدم همش فکرم پیشته. واسه نی نی هم خیلی آیت الکرسی میخونم و دعا میکنم عزیزم ا ...

ممنون لیلا جانم خدا خیرت بده،،خیلی لطف داری بهم😘😘

الان تهرانم قراره اونی که کیسش پارست و هم برام ریداکت کنن هرچند خطرناکه و خیلی میترسم آخه بچه سالمم بزرگ شده نسبت به قبلا،،ولی چاره ای ندارم دیگه

بازم منو از دعای خیرت بی نصیب نذار عزیزم،،،مرسی❤💋انشاالله خدا پسرکوچولوتو برات حفظ کنه و همیشه سلامت باشه

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم رویان هم هیسترو انجام میدن با هزینه مناسب  من شرایط کامل شما رو نمیدونم ...

ممنون عزیزم.. من کرمانشاه میرم بیمارستان خصوصیه نزدیک سه چار تومنم هزینشه.. میگم اگه ضروری نیس انجام ندم.. اصن برا چیه این؟ میشه دکتر دیگه ای تو مرکز دیگه برام انجام بده؟ 

آره برای منم عجیبه.. عزیزم ممنونم که با این حالت لطف میکنی و جواب میدی.. ان شاءالله خدا عوضش نینی ها ...

ممنون عزیزم این چه حرفیه...من ممنونم که تو این حال بدم شماها هستین و بهم دلداری میدیم

انشاالله،،،همچنین نی نی شمام سلامت باشه همیشه🙏

ان شاالله برای هممون همه چی خوب پیش بره عزیزم❤ راستی گندم جون دکتر برا ۸ هفته بهم نوبت سونو قلب داد ...

من اون روزي كه خون ريزي كردم رفتم سونو اورژانسي ديدن دكتر گفت همين كافيه 

فكر كنم ٧ هفته و چند روز بود 

هرچي دير تر بري بهتره همون ٨ هفته خيلي خوبه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….