2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
اره سردش میشه حتی روشکم رابایه چیزگرم میبندن.بارداری هم مواظبت های خودشوداره به خاطرنینی

اره عزیزم مادربزرگم میگه همیشه دورشکممو ببندم بچه نچاد 😄.ایشالا هممون به سلامتی فسقلیارو به دنیا بیاریم بیوفتیم رو دور  شب بیداری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین شکلی، تکونای اروم و متوسط. اصلا نمیدونم چه جوری باید باشه یا اینکه هر ساعت باید باشه یا نه؟ ...

آره منم برام سواله تکوناش چجوری باید باشه، من اوندفعه که رفتم دکترم گفت همین که در طول روز حسش کنی کافیه هفته ی 24 بودم اونموقع ولی الان نمیدونم باید چقدر باشه

واقعا راست میگی لی لا جون، خدا کنه بقیشم بخیر بگذره برامون

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره روزای بدیه واقعا نه گویا هیچ راهی نیست بتونم از این وضعیت خلاص بشم فقط باید دعا میکردم که قلب ا ...

ببین عزیزم امیدت رو از دست نده برا خدا اصلا سخت نیست

از ته دلم از خدا خواستم که امیدت رو نا امید نکنه

امروز پیامت رو دیدم نمیتونستم جلو گریه م رو بگیرم

الهی که راه برات یه جوری باز شه که فکرشو نمیکنی،کم نیار 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره عزیزم مادربزرگم میگه همیشه دورشکممو ببندم بچه نچاد 😄.ایشالا هممون به سلامتی فسقلیارو به دنیا بی ...

واقعا؟ من تا الان نبستم خونمونم تقریبا سرده البته خیلی نه ولی گرمه گرمم نیست

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واقعا؟ من تا الان نبستم خونمونم تقریبا سرده البته خیلی نه ولی گرمه گرمم نیست

من دست میزنم روشکمم میبینم سرده یاچادر میپیچم یا پتو ...اره میگن بچه سردیش میکنه حتی دکترمم گفت پهلوهاتوسرمانده 

سلام خانوما

من سه تا جنین ۳ روزه انتقال دادم که دوشنبه پیش رو میشه روز ۱۲ انتقال(با احتساب روز انتقال میشه روز ۱۳)،بنظرتون با ازمایش معلوم میشه باردارم اگر دوشنبه صبح ازمایش بدم؟چون روز ششم امپول hcg زدم ،بی بی چک نشون نمیده

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم از کجا گرفتید میشه ادرس یا شماره تلفن داروخونه رو بدید 

کلا دو بسته داشت من گرفتم تموم کرد

اگه سری جدید بیاد همه ی داروخانه ها میارن

مثل اینکه تو گمرکه،ترخیص شه میارن

داروخانه دکترحسینی تو تهرانپارس

ت

کلا دو بسته داشت من گرفتم تموم کرد اگه سری جدید بیاد همه ی داروخانه ها میارن مثل اینکه تو گمرکه،تر ...

خدا کنه بیاد این قرص برای من خیلی خوب جواب میده   یادمه چند سال پیش 5تا دونه داشتم خوردم بدون هیچ داروی محرکه دیگه چهار تا تخمک خوب داشتم ممنون عزیزم

سلام خانوما من سه تا جنین ۳ روزه انتقال دادم که دوشنبه پیش رو میشه روز ۱۲ انتقال(با احتساب روز انتق ...

عزیزم چرا hcg میزنن توی انتقال ؟؟ دلیلشو میدونی ..

انشاله که مثبت هستی😇 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره عزیزم مادربزرگم میگه همیشه دورشکممو ببندم بچه نچاد 😄.ایشالا هممون به سلامتی فسقلیارو به دنیا بی ...

ان شالله.ان شالله قسمت همه منتظرا.شب بیداریهاشم میگذره.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.