2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
آهان واسه من ۱۲۰ تایی هست

عزیزم شما اهواز زیرنظر کدوم دکترهستین؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دکترمن‌گفت‌بایدهیستروکنم‌ هیستروشدم‌متاسفانه‌چسبندگی‌داشتم‌ویه‌لایه‌عفونت‌داخل رحم..یه‌ماه‌داروخور ...

عزیزم میشه بگی یک ماه چه دارویی خوردی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دیگه نگرانیو بزار کنار به مامان شدنت دل خوش کن سختی داره درسته حق داری ولی باید باسه رسیدن بخو ...

سمرجونم مرسی خانمی .پیدا کردم با دکتر علیرضایی ویزیت شدم .ببخش دیر جواب دادم 

عزیزم من کلینیک مشتاق انجام دادم فکر میکنم  آزمایشگاه جنین شناسی مشتاق خوب باشه ی بیوگرافی از ...

عزیزم مبشه بگی چه داروهایی به شوهرت دادی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نگران نباش و بیخودی هم استرس نده به دخترای گلمون . اگر چیزی بود بی شک میگفت با کسی تعارف نداره و بای ...

آره دیگه این چند وقت انقد به این موضوع فکر کردم آمادگی هر جوابی رو دارم. انشالله هر چی که هست خیر باشه. 

انشالله کوچولوت به سلامت دنیا بیاد ❤️

سمرجونم مرسی خانمی .پیدا کردم با دکتر علیرضایی ویزیت شدم .ببخش دیر جواب دادم  

خداروشکر عزیزدلم بسلامتی انشالله موفق باشی خوب بود انشالله زود درمان شروع میکنن برات خیلی زودم جواب میگیری و مامان میشی به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزيزم تو بارداري بايد تا چند ماه امپول بزنين اين همه تزريقات بريم واسه امپول زدن كرونا نگيريم ، ...

عزیزم من طبیعی باردارشدم ولی معمولا  دکتر یا امپول پروژسترون میده یاشیاف ...امپولشم تا حدود ۱۲ هفته اس ...کاش یادبگیرید خودتون بزنید من اونموقع که انتقال داده بودم  همسرم برام میزد ..اگه میتونی وسعت میرسه بگو یکی بیاد توخونه برات امپولتو بزنه اذیت نشی ...اکثرا  کسایی که هماتوم دارن لک بینی وخونریزی دارن 

سلام دخترا خوبین الان زنگ زدم جنین شناسی گفتن ۸تا جنین شده ۴تا گرید آ،دوتا گرید ب،دوتا متوسط توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏