2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044852 بازدید | 684415 پست
سلام. من قرار بود این ماه انتقال بدم امروز هشتم پریودم بود رفتم دکترم میگه رحمت یه جوریه باید هیسترو ...

عزیزم ازش میپرسیدی ی جوریه ینی چی ! 

هیستروسکوپی خیلی راحته اصلا نگرانش نباش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شوهرم بعد از عمل واریکوسل هر داروی ویتامینی که بگی خورد تا یکسال .کلی امپول زد اما تاثیری ن ...

لطف خدا شامل حالت شده گلم. قدر معجزت رو بدون عزیزم. سالم بدنیا بیاد انشالله🤲🤲🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مهگل جون مثل اینکه هزینه میخوان بگیرن  عزیزم اگر به دارو گیاهی اعتقاد داری مامان بزرگ من یه نس ...

بزار عزیزم اگه زحمتت نیست 

بخدا اینقدر پول خرج کردیم که دیگه پولی نمونده برای دوباره پانکچر کردم میخوام دو تا النگو دارم بفروشم دفعه قبل که میکرو کردم منفی شدم وام گرفتم 

بزار عزیزم اگه زحمتت نیست  بخدا اینقدر پول خرج کردیم که دیگه پولی نمونده برای دوباره پانکچر کر ...

عزیز دلم آره میدونم راه سختی داریم هممون خدا کمک کنه دست و بغل همه منتظرا رو پر کنه الهی

فردا برات میفرستم

عزیزم چقدر راحت دیگران را قضاوت میکنید اگه مادربزرگ شما این دارو را درست میکردند برای اولین کسی ک تج ...

عزیزم شما کسی راهنمایی نکردی اومدی یه تبلیغی کردی رفتی یه شماره دادی گفتی دو هفته بعد تازه زنگ بزنین 

خب اگه قصد راهنمایی داشتی مینوشتی همین جا دیگه که چی مصرف کردی چی کار کردی شماره دادنت دیگه چی بود 

سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله پسر شما هم به سلامت به دنيا بياد ، ٣٨ هفته و ٣ روز عزيزم .

ای جونم ممنون  دکترم گفت دیگه سونو نداری 😔دوست داشتم ببینم چقدر شده گفت همون ۹ اسفند زایمانت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس چرا من بار اول تخمک کشی از ۶تا فولیکول ۱۱ تا تخمک کشیدن بار دوم بازم ۶تا فولیکول داشتم فقط دوتا ...

منم دقیقا اینجوری شدم با داروی خارجی و کلی داروهای بیشتررر چهارتا فقط تخمک داشتم اما با سینال و داروهای کم ۱۲ تا