2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صاحل جون الان اومدم یهو دنبال پیامت میگشتم دیدم ...منفی شدی 😔😔😔😔😔😔

😭😭😭😭‌اینم‌ازسرنوشت‌ماست

کلا‌خدادوست‌داره‌‌اشک‌منوببینه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم. گفت نگران نباش، چیز زیاد مهمی نیست، سه شنبه‌ بیا با خودت حرف میزنه. فکر میکنم یه ...

ان شاءالله سه شنبه با خبر خوب بياي 

پا به پات منتظر خبر سلامتي كوچولوهاتم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام عزیزم. گفت نگران نباش، چیز زیاد مهمی نیست، سه شنبه‌ بیا با خودت حرف میزنه. فکر میکنم یه ...

نگران نباش و بیخودی هم استرس نده به دخترای گلمون . اگر چیزی بود بی شک میگفت با کسی تعارف نداره و باید هم بگه هرچند خوشایند نباشه برای ما . پس با خیال راحت روزهاتو بگذرون

گلم همسر شما سری اول بیوپسی شد؟

با من بودین؟

من سری اول بیپسی شد با تسه اسپرم گرفتن که ۴ تا جنین تشکیل شد اما رشد نداشتن و ازبین رفتن گفتن باید برین اهدایی که مرکز رو عوض کردیم .تو رویان خدا رو شکر تو خود نمونه ۵ میلیون اسپرم داشت روز عمل پانکچرم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
😭😭😭😭‌اینم‌ازسرنوشت‌ماست کلا‌خدادوست‌داره‌‌اشک‌منوببینه

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم از جواب آزمایشت نمیدونستم باید چی بگم .فقط دعا میکنم خدا یه جوری سوپرایزت کنه که خودتم باور نکنی .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
گلم خیلیا اینقدر هزینه میکنند وآخرش روز انتقال جنین تشکیل نمیشه بازم شما امیدتون بیشتره  و خیل ...

پیامتو دیدم یاد  اون روزی افتادم که برا دفعه اول میکرو کردیم و رفته بودیم برا مشخص شد تعداد جنین ها و اینکه برامون انتقال میدن یا نه.یادمه وقتی گفت جنینا رشد نداشتن و ازبین رفتن نمیتونم حال اون لحظه رو توصیف کنم خیلی بد بود. از ناراحتی تا چند دقیقه هیچی متوجه نمیشدم بدنم بی حس بود خیلی بد بود. خدا هیچ وقت همیچین چیزی رو واسه هیچ کسی نخواد. میدونم منفی شدن خیلی بده و میدونم چه حسی داره چون خودم دوبار این حس رو تجربه کردم ولی واقعا همین که جنین تشکیل میشه و الان بازم جنین دارین باید امیدوار باشین که بالاخره مامان میشین. خودم دفعه سوم که رفتیم برا انتقال کلی مشکل برامون پیش اومد مالی و روحی ولی بازم اطمینان داشتم مثبت میشیم .اخه انتقالم افتاده بود تو مهرماه. و من تجربه خیلی خوبی بخاطر پانکچر پارسالم و تشکیل ۹ جنین بعد از اون تجربه بد از میکروی اول ، از این ماه داشتم. 

امیدوارم خدا خیلی زود دل دوستان تاپیک رو شاد کنه همونطور که دل ما رو شاد کرد

فداتشم گلم آره خداروشکر رفتم دکتر سونو کرد ساک بارداری و کیسه زرده اش دیده شد.نینی داشت خودشو شیرین ...

خداروشکر عزیزم .استرس ممنوع دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم علت اینکه بعدمصرف دارومیل جنسی مردکم بشه چیه؟نبایدبعدمصرف ویتامین‌میلش افزایش پیداکنه؟باربطی ن ...

والا برا همسر من میل جنسیش اصلا کم نشده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم چقدر راحت دیگران را قضاوت میکنید اگه مادربزرگ شما این دارو را درست میکردند برای اولین کسی ک تج ...

خب همینجا تو تاپیک داروها رو بگو تا همه استفاده کنن. اخه یه دارو و تجربه خوب دیگه اینهم دنگ و فنگ نداره. مثلا من اگه تجربه خوبی داشته باشم گه تو روند بهبود اسپرم تاثیر داشته همینجا توضیح میدم که همه استفاده کنن نه اینکه بگم زنگ بزنین دوهفته بعد براتون توضیح بدم. خب خودتون به جوری رفتار کردین که بقیه درموردتون فکر بد کنن .وگرنه اینجامعمولا کسی بقیه رو از پیش قضاوت نمیکنه . 

گرفتم عزیزم خدا رو شکر بتام رشد کرده اومدم مطب ببینم دکتر چی میگه

الهی شکر خواهری 

عزیزم ویتامین خیلی روی میل جنسی تاثیر نداره ولی داروی هورمونی اگر دارن باید بهتر میشد  بنظرم ا ...

ای بر  ذهنشون ....

عزیزم بخدا میدونم چی میگی ولی مگه چاره ای هم داریم.دیشب خودت با حرفات منو آروم کردی گفتی هیچی با نار ...

وای که چقدر دلگیر کنندست اینجور پیام ها‌.واقعا حق داره من بعد هربار منفی میگم عیب نداره ثمین این روزا تموم میشه.ولی دم پانکچر هربار افسرده میشم و بداخلاق