2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر امروز برا همسرم کیوتن داد علاوه بر ویال خوراکی ال کارنتین و فرتیل اید و ویتامین ای

عزیزم من ۱۶ تا تخمک ازم گرفتن چهارشنبه پانکچر کردم سه شب ستروتاید زدم با کلی قرص امروز رفتم دکتر ۱۰تا انوکساپارین ۲تا ستروناکس نوشت  خیلی امپول ننوشته ؟😭

عزیزم من شنیدم 3 دوره ولی خودم اطلاعی ندارم اگر گرون هست دو دوره تقویتی دیگه بگیر و دوره آخر رو اوا ...

من دو بسته ۱۲۰ تایی خریدم

بر دوماه

میشه روزی ۴تا

دکترم گفت دو ماهم خوبه بخوری ولی سه ماه بهتره

حالا فعلا دوماه میخورم بعدش بعد عید میرم تخمک کشی

به‌این‌سیکل‌میگن‌سیکل‌لانگ سیکلی‌که‌رحم‌‌وتخمدان‌دست دکتر‌هس دقیق‌نمیدونم‌اما‌‌‌‌فکرکنم‌تخمدان‌ورح ...

ممنون مهربون 🌺🌺🌺 امیدوارم فقط جواب بده 

چون من با بیچارگی دارم قرص ضد بارداری میخورم 

اصلا بهم نمیسازه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مگه  تو قوطی نیست ؟ تو هر بسته چندتا توش هست ؟  قیمت هر بسته ش چند؟ عزیزم همون یک ماه ب ...

اره قوطی هست

هر بسته ۱۲۰تایی

قیمتش یک میلیون

من دو بسته خریدم بر دوماه 

روزی ۴ تا بخورم

حالا امیدوارم تاثیر داشته باشه

خدارو شكر  ان شاءالله همه چي بعد اين برات خوب پيش بره

ان شاالله برای هممون همه چی خوب پیش بره عزیزم❤

راستی گندم جون دکتر برا ۸ هفته بهم نوبت سونو قلب داد شما کی رفتی سونو قلب؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم من شنیدم 3 دوره ولی خودم اطلاعی ندارم اگر گرون هست دو دوره تقویتی دیگه بگیر و دوره آخر رو اوا ...

راستی شما انومتریوزتون رو عمل کردین بعدivf کردین یا با همون اندومتریوز ivf کردین

چندسانت بود اندومتریوز و شدتش چقدر بود؟

خواهش‌میکنم‌گلم منم‌خودم‌نمیدونستم‌‌چجوری‌‌بایدبخورم انشالله‌‌که‌همه‌چی‌به‌خوبی‌پیش‌بره‌ومامان‌بشی ...

ممنون برام دعا کن 😍😍😍😍

نه من لاپاراسکوپی شدم ، ۱ لوله برداشتن برام 

چندماه هم بهم فرصت دادن ولی متاسفانه باردار نشدم 

خیلی اوضاعم داغون تر از این حرفا بود 🤦‍♀️

حالا هم خیلی امید دارم قبل عید باردار بشم 

خدااااا صدای منو میشنوییییییی؟🙏🙏

منم دلم میخواد مادر بشم 😔

دوباره همون داروها همون آمپولا همو استرسا از خدامیخام هیچ کس رو اینجوری امتحان نکنه دوباره میرم دنبا ...

عزیزدلم ناراحت نباش درکت میکنم ایشالا خدا دوتا بچه ی سلام و صالح بهت بده 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خدایی درد خودم یه طرف این مخفی کاری یه طرف دیگه خونمون بین خونه مادرم و مادرشوهرمه یعنی در روز شاید ...

ااای بابا شما اوضاعت از من بدتره 

🤭🤭

ببین منم سرکار میرم خیلی پنهون کاریا بهانه سرکارم بود ، بیچاره شدم تا کسی نفهمه 

ولی آخرش مامانم فهمید 🥴🥴🥴 

امیدوارم زودتر مامان بشی و از این مخفی کاری راحت بشی 

آمار گرفتن توی شهر ما از هر ۱۰۰نفر ۲۵ درصد مشکل نازایی دارن که پیگیر درمان هستن 

حالا اونایی که پول ندارن و پیگیری کنن جزو آمار نیاوردن 

خدا به دادمون برسه 

معلوم نیست چه خبره 🥺🥺🥺🥺

منو حتی ازمایشگاه هم سکته داد یادت باشه😭 خیلی حالم بده خیلی بزرگ بود 😔امروز دکترم گفت شبیه ادم شد ...

عزیزم نگران نباش من امروز تو مطب یه خانومی رو دیدم که با گریه اومده بود میگفت دیشب شدید خونریزی کردم و یه لخته هم دفع کردم دکتر سونو کرد همه چی سر جاش بود دکتر گفت اصلا از خونریزی و لکه بینی تو آی وی اف نترسین خیلی طبیعیه اگرم خیلی نگران بودین یه سونو برین که خیالتون راحت شه ولی مطمئن باش جای نینی ها سفته عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن