عزیزم چقدر راحت دیگران را قضاوت میکنید اگه مادربزرگ شما این دارو را درست میکردند برای اولین کسی ک تجویز میکردند مطمئنا شما بودی قبل از اینکه پاتون به این تاپیک رسیده بشه و اینجا ببینیمتون.
شاید مادر بزرگ شما ی دارویی بخوان درست کنند و باید دربرابرش هزینه بگیرند ولی من نه این دارو را درست میکنم و نه میفروشم
تابحال هم با هرکس تو مطب و یا هرجایی آشناشدم بهشون راهنمایی کردم
ولی من فکر میکنم شماها و دارچین خانم و بعضیا ک اینجا چنین فکری در مورد من کردند اول برند ذهنشون را درست کنند بعد بیان به بقیه دلداری بدند
من قصدم راهنمایی کردن و کمک به دوستانم بود بدون گرفتن هزینه
من ک همیشه بدون هزینه اطلاعات میدم به دیگران و همیشه خدا بخاطر خیر خواهی به دیگران بهم کمک کرده وای شما فرض کن مثلا من نوعی ، مثال زدما بیام ی داروئی مطمئن به شما معرفی کنم آیا شما ک کلی هزینه کردید حاضرید با ی هزینه کم خیلی جزئئ به مراد دلتون برسید و آرزوتون برآورده بشه
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و قصد هزینه گرفتن نداشتم ولی متاسفم برای ذهنیت بعضی از شماها و طرز تفکرتون
لطف کن هرموقع جواب گرفتید داروی مادر بزرگ را به دوستان معرفی کن شاید اون دارو خیلی بهتر باشه
ببخشید اگه من جواب شما را ریپلای کردم من شناختی نسبت به شما نداشتم و قصد ناراحتی شما را هم ندارم ولی چون دیدم دارچین جان هم این نظر را داشتند خیلی متاسف شدم برای خودم چون واقعا ی دوره ای شده ک نمیشه کار خیر کرد شاید هم دوروبریای شما و دارچین خانم همش ازتون هزینه گرفتند که ذهنیتشون نسبت به من این شده
دوستان ببخشید اگه ناراحتتون کردم واقعا بعضی وقتا آدم از قضاوت دیگران رنجور میشه