2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
عزیزم 20خط نوشتی دو خط راجب دارو مینوشتی حتما باید زنگ بزنیم  

مهگل جون مثل اینکه هزینه میخوان بگیرن 

عزیزم اگر به دارو گیاهی اعتقاد داری مامان بزرگ من یه نسخه قدیمی باروری داره خیلیا باهاش نتیجه گرفتن الان برای ما هم درست کرده داریم میخوریم فقط درست کردنش آسون نیست

دوست داشتی عکس نسخه رو از ایشون بگیرم برات بزارم 

مرسی عزیزم از انرژی خوبت ممنونم گلم والا پنجشنبه پانکچر شدم گفت پنج روز کاری بگذره بعد باید تماس بگی ...

ممنونم عزیزم انشالله کلی جنین خوب و سالم برات تشکیل میشه

سمرجان به نظرم فرتیل ت رو بخور خب مکمله دیگه ضرر نداره که

به فکر تهیه فرتیل سی امم باش که این حداقل یه ماه و نیمم اونو بخوری که برای انتقال موفق انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من قرار بود این ماه انتقال بدم امروز هشتم پریودم بود رفتم دکترم میگه رحمت یه جوریه باید هیستروسکوپی کنی،،، نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم😢😢😢

بنظرتون چیکار کنم؟ انجام بدم یا صبر کنم ببینم ماه بعد شرایط خوبه برا انتقال یا ن؟ 

اصن میشه انجامش نداد و شرایطت بهتر شد؟؟ 

منشی نذاشت برم دکترو ببینم. حودش نشونش داد گفت چیز مهمی نیست. سه شنبه باید برم ببینمش دوباره

سلام دارچين جون 

يعني چي چيز مهمي نيست ؟

يعني خوبن ديگه الحمدلله ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری رو دید و گفت کیسه زرده هم مشاهد ...

خدارو شكر 

ان شاءالله همه چي بعد اين برات خوب پيش بره 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

عزیزم ویتامین خیلی روی میل جنسی تاثیر نداره ولی داروی هورمونی اگر دارن باید بهتر میشد  بنظرم ا ...

من شوهرم هرزمان الکارنتین وکلوموفن میخوره همیشه میگه حالموبدمیکنه انگاربدنم داره تحلیل میره،میل جنسیشم کم میشه،انگارنمیسازه بهش،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مهگل جون مثل اینکه هزینه میخوان بگیرن  عزیزم اگر به دارو گیاهی اعتقاد داری مامان بزرگ من یه نس ...

عزیزم چقدر راحت دیگران را قضاوت میکنید اگه مادربزرگ شما این دارو را درست میکردند برای اولین کسی ک تجویز میکردند مطمئنا شما بودی قبل از اینکه پاتون به این تاپیک رسیده بشه و اینجا ببینیمتون. 

شاید مادر بزرگ شما ی دارویی بخوان درست کنند و باید دربرابرش هزینه بگیرند ولی من نه این دارو را درست میکنم و نه میفروشم 

تابحال هم با هرکس تو مطب و یا هرجایی آشناشدم بهشون راهنمایی کردم 

ولی من فکر میکنم شماها و دارچین خانم و بعضیا ک اینجا چنین فکری در مورد من کردند اول برند ذهنشون را درست کنند بعد بیان به بقیه دلداری بدند

من قصدم راهنمایی کردن و کمک به دوستانم بود بدون گرفتن هزینه

من ک همیشه بدون هزینه اطلاعات میدم به دیگران و همیشه خدا بخاطر خیر خواهی به دیگران بهم کمک کرده وای شما فرض کن مثلا من نوعی ، مثال زدما بیام ی داروئی مطمئن به شما معرفی کنم  آیا شما ک کلی هزینه کردید حاضرید با ی هزینه کم خیلی جزئئ به مراد دلتون برسید و آرزوتون برآورده بشه 

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و قصد هزینه گرفتن نداشتم ولی  متاسفم برای ذهنیت بعضی از شماها و طرز تفکرتون 

لطف کن هرموقع جواب گرفتید داروی مادر بزرگ را به دوستان معرفی کن شاید اون دارو خیلی بهتر باشه

ببخشید اگه من جواب شما را ریپلای کردم من شناختی نسبت به شما نداشتم و قصد ناراحتی شما را هم ندارم ولی چون دیدم دارچین جان هم این نظر را داشتند خیلی متاسف شدم برای خودم چون واقعا ی دوره ای شده ک نمیشه کار خیر کرد شاید هم دوروبریای شما و دارچین خانم همش ازتون هزینه گرفتند که ذهنیتشون نسبت به من این شده

دوستان ببخشید اگه ناراحتتون کردم واقعا بعضی وقتا آدم از قضاوت دیگران رنجور میشه

ممنونم عزیزم انشالله کلی جنین خوب و سالم برات تشکیل میشه سمرجان به نظرم فرتیل ت رو بخور خب مکمله دی ...

ممنونم عزیزم چشم میخورم اتفاقا تو فکرشم تهیه کنم حتما فردا میرم چندتا داروخانه میگردم ببینم پیدا میکنم.. بازم ممنونم از راهنماییت گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم،واقعا ناراحت شدم ،میدونم الان ناراحتی ولی زیاد بهش فکر نکن ،شاید قسمت هست ماه دیگه انتقال ...

والا داروهرچی بگی دارم میخورم کیوتن و... 

اره دیگه کاری ازم برنمیاد توکل بخدا هرچی خدابخوادهمونه, مرسی دوست عزیزمن که بیادمی مهربون, شماخودت چیکارکردی گلم? 

آره عزیزم اون ۵٪ هم عالیه تعداد کل ۸۷ میلیون هم خوبه اصلا کم نیست حالا احتمالا مکمل میدن که بیشتر رو ...

مرسی عزیزم لطف کردید الان 40روزی میشه که انواع گرمیجات و چند تا مکمل و ژل رویال و ویتامین استفاده میکنه 

عزیزم بخدا میدونم چی میگی ولی مگه چاره ای هم داریم.دیشب خودت با حرفات منو آروم کردی گفتی هیچی با نار ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دارچين جون  يعني چي چيز مهمي نيست ؟ يعني خوبن ديگه الحمدلله ؟

سلام عزیزم. گفت نگران نباش، چیز زیاد مهمی نیست، سه شنبه‌ بیا با خودت حرف میزنه.

فکر میکنم یه چیزایی برای حرف زدن وجود داره دیگه😞