2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست

علم پزشکی تجربه میلیون‌ها پزشک و محققه ولی جوابگوی همه نیست. چطور شما میخوای تجربه یک نفره ات رو بفروشی؟ این کار فکر نمیکنم تو این تاپیک قانونی باشه. حداقل هزینه تبلیغاتت رو باید بپردازی

[QUOTE=174051736]خیلی ممنونم از لطفت عزیزم نمیشه همین جا یا توی خصوصی بهم بگی آخه من فردا میخام برای 

عزیزم هردارویی ک شروع کنید برای تقویت آقایون، بعد سه ماه مصرف، اسپرم تقویت میشه و جواب میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان دارچین جون ختم به خیره عزیزم دوقلوهامون حالشون خوبه خوبه نگران نباش  حالت هات هم طبیعیه ...

منشی نذاشت برم دکترو ببینم. حودش نشونش داد گفت چیز مهمی نیست. سه شنبه باید برم ببینمش دوباره

عزیزم من کلینیک مشتاق انجام دادم فکر میکنم  آزمایشگاه جنین شناسی مشتاق خوب باشه ی بیوگرافی از ...

عزیزم علت اینکه بعدمصرف دارومیل جنسی مردکم بشه چیه؟نبایدبعدمصرف ویتامین‌میلش افزایش پیداکنه؟باربطی نداره؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منشی نذاشت برم دکترو ببینم. حودش نشونش داد گفت چیز مهمی نیست. سه شنبه باید برم ببینمش دوباره

چه بدجنس! یه باردار دوقلویی این همه راه رفتی نزاشته ببینیش!! ولی نگران نباش عزیزم واقعا جای نگرانی نیست قبلا برات تعریف کردم حرف این سونوگرافیست ها رو به گوش نگیر و دلت رو نگران نکن همه چی خوبه خپبه توکل به خدا

بله عزیزم بهتر میشی بعداز پانچر نباید سینال میداد یعنی میخواستند دوباره ازتون تخمک بگیرند

نه هنوز پانکچر نشدم.ممنون

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
تعدادش کم نیست؟ و اون 5درصد اخری که زده برای چی هستش و خوبه ؟؟

آره عزیزم اون ۵٪ هم عالیه تعداد کل ۸۷ میلیون هم خوبه اصلا کم نیست حالا احتمالا مکمل میدن که بیشتر رو تعداد و تحرک اثر داره ولی روی مورفو بیشتر سرد کردن ب‌ی‌ض‌ه تاثیر داره حتما انجام بدین

عزیزم علت اینکه بعدمصرف دارومیل جنسی مردکم بشه چیه؟نبایدبعدمصرف ویتامین‌میلش افزایش پیداکنه؟باربطی ن ...

عزیزم ویتامین خیلی روی میل جنسی تاثیر نداره ولی داروی هورمونی اگر دارن باید بهتر میشد 

بنظرم اینجور موقع ها بیشتر موضوع ذهنی هست آقایون نگران و درگیر که میشن خیلی رو میلشون تاثیر میزاره

قربونت‌برم‌رویاجون فقط‌خستگی‌‌رفت‌وآمدها‌‌آمپول‌زدن‌ها‌وداروخوردن‌ها‌ به‌دلم‌موند...😔😔😔

عزیزم بخدا میدونم چی میگی ولی مگه چاره ای هم داریم.دیشب خودت با حرفات منو آروم کردی گفتی هیچی با ناراحتی درست نمیشه پس اصلا ناراحت نباش و یه مدت به بدنت و خودت استراحت بده خودتو تقویت کن دوباره یاعلی بگو و بلند شو ان شاءالله با دوتا جنین هات حتما باز مامان میشی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن