2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
سلام‌زی‌زی‌جون خوبی‌دختر چرارفتی‌دیگ‌نیومدی‌به‌ماسربزنی نی‌نی‌خوبه؟

سلام صاحل جون خوبی انتقال دادی عزیزم بسلامتی پسرت خواهر یا برادردار شد😊

حالم خوش نبود زیاد حوصله نت و نت گردی نداشتم اصلا...ببخشید اما همش بیادتون بودم

نی نیام خیلی خوب نیست حالشون بیچاره ها مث مامان باباشون بدشانسن از الان☺

مرسی عزیزممم شنبه برم دکتر فک کنم برای یکی دوهفته بعدش سونو بده برای تاریخش ایشالا قسمت همه

انشاالله ک ی نی نی خوشکل مشکل تپل مپل بغل میکنی انشاالله ک خدا خودش به همه منتظرا بچه بده وزندگیشونو شیرین کنه

گلم اسم نی نیمون را چی قراره بزارید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ۱۹تا تخمک داشتم گفتن ۱۱تاش نابالغه.بعد گفتن دوتاش بالغ شده. امروزم زنگزدم گفتن سه تا جنین د ...

عزیزم کدوم مرکز میری؟ حدود نصف تخمک هات نابالغه! خوب حتما زود برداشتن تخمک ها رو 

یعنی میخواستن همه بالغ شن احتمالا باید دوبار پانکچر میکردن

سلام صاحل جون خوبی انتقال دادی عزیزم بسلامتی پسرت خواهر یا برادردار شد😊 حالم خوش نبود زیاد حوصله ن ...

عزیزم‌براباردوم‌انتقال‌دادم

شنبه‌بایدآزبدم‌..فعلا‌که‌معلوم‌نیس‌

‌چراگلممم‌..نگو‌اینجوری.. انرژی‌مثبت‌بفرست‌براشون

خوشحال‌باش..الهییییی‌دوتانی‌نی‌داری؟

به‌خداهممون‌توزنگیمون‌‌سختی‌هایی‌داریم..

جونتون‌سلامت‌باشه..شمامامان‌قوی‌هستی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
همینو بگو اگه درد داشته باشیم ناراحت میشیم  دردهم نداشته باشیم ناراحت میشیم منکه هروقت دردندا ...

خخخخخخخ

من‌امروز‌روز۱۲‌انتقالم

دوتاجنین‌بلاست..

من‌بی‌بی‌ننداختم..‌انشالله‌بی‌بی‌شمامثبته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خخخخخخخ من‌امروز‌روز۱۲‌انتقالم دوتاجنین‌بلاست.. من‌بی‌بی‌ننداختم..‌انشالله‌بی‌بی‌شمامثبته

آره بی بی نزن میزنه تو ذوق آدم اما چکار میشه کرد آدم انگار این روزا آخر دلش جا نمیگیره همش دوست داره بی بی بزنه من شاید فردا دوباره بزنم

آره بی بی نزن میزنه تو ذوق آدم اما چکار میشه کرد آدم انگار این روزا آخر دلش جا نمیگیره همش دوست داره ...

من‌انتقال‌اول‌روز۱۳‌زدم‌منفی‌شدم

روزآزمایش‌آماده‌تربودم..

امااین‌سری‌نخریدم‌که‌نزنم

همین‌مستقیم‌آزمایش

شماهم‌دیگ‌نزن..ول‌کن

آزمایشت‌کی‌هس

عزیزم‌براباردوم‌انتقال‌دادم شنبه‌بایدآزبدم‌..فعلا‌که‌معلوم‌نیس‌ ‌چراگلممم‌..نگو‌اینجوری.. انرژی‌مث ...

انشالله بحق فاطمه زهرا اینبار دلت شاد میشه...

فکر نکنم بتونم نگهشون دارم الانم همش درد دارم حس میکنم هر لحظه قراره بیفتن...تا همین الانشم با انرژی مثبت نگهشون داشتم باور کن

انشاالله شماها و بقیه بچه هایی که مثبت شدن بچشونو سالم و سلامت بغل بگیرن

انشالله بحق فاطمه زهرا اینبار دلت شاد میشه... فکر نکنم بتونم نگهشون دارم الانم همش درد دارم حس میکن ...

انشالله

نگواینجوری‌دوستم

چندماهته؟خیلی‌شورفتی

انشالله‌به‌حق‌فاطمه‌میمونن‌برات

ماهاهم‌برات‌دعامیکنیم..