2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
من برا خودم متوجه شدم خونريزيم خيلي به انوكسا مربوطه كه دكترم موقت قطعش كرد  ولي فكر كنم بهتره ...

اخه من بیمار مرکز نیستم فقط عمل پانکچر و انتقالم اونجا بود من میرفتم مطب دکترم برا همین نمیتونم زیاد بهشون اعتماد کنم از روی ناچاری بهشون زنگ زدم.انوکسا رو برا من قطع نکردن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون عزیزم.ان شاالله روزی شما و بقیه دوستان. من علائم نداشتم.الان دو روزه سر درد میگیرم همین

ارزو جون شما چند روز بعد از پانكچر انتقال دادي؟ من امروز رفتم سونو گفت اينماه نميتوني انتقال بدي خيلي ناراحتم😞😞

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم زنگ زدم مرکز میگن شیاف و دوفاستونتو ۳ تا کن آمپول نیاز نیست. واقعا نیاز نیست؟ خب من دیشب او ...

عزيزم من اطلاعاتي ندارم كه بدونم داروي شما بايد چه طور باشه 

زمان خون ريزيم مطمئن نيستم فكر كنم بار اول شش هفته بودم 

از قبل خون ريزي هم روزي دوتا آمپول پروژسترون داشتم و يك شياف كه روزي كه خون ريزي كردم يك شياف سر خود اضافه كردم و آنوكسا و آسپرين رو قطع كردم كه بعدا دكتر گفت همين رو ادامه بدم 

يه قرص هم براي درد بهم داد كه شما شكر خدا درد نداري 

بقيه داروهام هم تقويتي و اسيد فوليك و ايناست كه ربط به خون ريزي نداره 

فقط حدود يك هفته كامل واقعا خوابيدم چون سونوگرافي بهم گفت دور ساك خون ريزي كرده همون هماتوم و گفت كامل استراحت كن 

دكترم همين رو گفت 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خب شما رفتی گفتن دلیلش چیه؟؟ به من گفتن فقط آسپرینو قطع کنم انوکسا رو بزنم

من بعد سونو كه ديد خون ريزي رو گفت دليلش هماتومه استراحت مطلق كن 

اخه من بیمار مرکز نیستم فقط عمل پانکچر و انتقالم اونجا بود من میرفتم مطب دکترم برا همین نمیتونم زیاد ...

باز دمشون گرم جوابت رو دادن 

هموني كه گفتم اگر مي توني بيمارستان دكترت رو پيدا كن ماما با دكترت تماس مي گيره 

عزیزم من دو بار ال دی و سینافکت داشتم  که ال دی از روز ۲ خوردم  سینافکت رو یکباردکتر گفت ...

خیلی ممنونم عزیزم که پاسخ دادید . محبت کردی 

حالا یه آزمایش برام نوشته 13 بهمن جوابش میاد دارو ها رو میبرم بهش نشون میدم 

چون واقعا موندم چکار کنم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم من اطلاعاتي ندارم كه بدونم داروي شما بايد چه طور باشه  زمان خون ريزيم مطمئن نيستم فكر كن ...

الان بهتری؟ دیگه خونریزی و لک نداری؟ از اونموقع انوکسا و آسپرینو پس قطع کردی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اخه من بیمار مرکز نیستم فقط عمل پانکچر و انتقالم اونجا بود من میرفتم مطب دکترم برا همین نمیتونم زیاد ...

من اولش سرخود انوكسا رو قطع كردم 

ولي اصلا به شما توصيه نمي كنم 

حالا دور از جون مشكلي پيش نياد 

من ديگه خودم رو باخته بودم گفتم بدتر از اين نميشه 

هم ساعت آمپولم رو عوض كردم همون موقع زدم هم انوكسا رو نزدم 

الان بهتری؟ دیگه خونریزی و لک نداری؟ از اونموقع انوکسا و آسپرینو پس قطع کردی

بله شكر خدا بهترم 

خون ريزي بعد قطع انوكسا قطع شد 

ولي استراحتم رو ادامه دادم 

استراحت مطلق نيستم الان ولي خيلي مي خوابم تا حدود بيست روز ديگه باز برم ببينم دكترم چه نظر جديدي داره 

انشالله هرچه زودتر خبر مامان شدنتو بهمون بدی چند تا جنین انتقال میدی؟

ممنون عزیزم الهی همه بچه های تایپیک نتیجه بگیرن به حقه سه ساله امام حسین🤲♥️

دوتا ایشالا.....شما تو چه مرحله ای هستی پروانه جون؟

ممنونم عزیزم بهترم ولی هم چنان لکه بینی قهوه ای دارم. عزیزم نمیدونی دوستت داروهاش چیا بود؟ 

نگران‌نباش کم کم قطع میشه .من خودم قبل از هشت هفته لکه بینی داشتم یک هفته طول کشید تا قطع شد.

داروهای دوستم فقط شیاف بود و استرادیول و فولیک اسیدکه بهش گفتن هماتومه و دو تا امپول اضاف کردن براش تقریبا ده روز طول کشید براش تا کامل قطع شد لکه بینیش

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
واسه درد میتونی قرص آستامینوفن ساده بخوری عزیزم

سعي ميكنم تحملش كنم فقط ميگم بد نباشه هر چي باشه تحمل ميكنم ، مرررسي مهربوووونم🌹

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آره گلم درد که هست، اگر شدید و غیر قابل تحمل بشه خطر داره وگرنه مهم نیست 😉 😉 😉 😉 

سعي ميكنم تحملش كنم غير قابل تحمل نيست اما وجودش مگرانم ميكنه😔 مرررسي زينبي جون 🌹

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ