2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
خواهری ماهاهممون حداقل یباروحداکثرخیلی زیادبی بی منفی دیدیم،کاملامیدونم وسعت غصه تودلت چقده،ولی خب ب ...

عزیز دلم انشاالله ک بزودی جواب میگیری و بزودی خبر مامان شدنت را میشنویم .میشه بگید مشکل از خودتونه یا شوهرتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی دولتیا من آرش رو میپسندم خیلیا نتیجه گرفتن رویان هم پذیرش داره .دولتی با پول دارو به ۵تومن نمیرس ...

عه چقدرخوب

رویان چقدرمیشه؟هزینش

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام عزیزم کسایی که احتمال زایمان زودرس دارن میزنن فک کنم. من ۶تا هفته ۲۷ زدم ۶تا هم گفت هفته ۳۰ بزن ...

چرا مگه مشکلت چی بود که دکتر گفت آمپول بزنی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام اره رویان پذیرش داره من که راضیم.البته قبلا ابن سینا میرفتم ولی برای ای وی اف اومدم رویان.من تا ...

ان شاءالله نتیجه بگیرید

هزینش چقدره تقریبا؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
خانوما من دل درد و کمردردای پریودی دارم شبا بیشتر میشه خیلی نگرانم طبیعیه؟؟ 😥😥

عزیزم نگران نباش منم روز۹ انتقال هستم چند روزه همینطورم و فکر میکنم انشاالله نشونه خوبی هستش و کنجدامون دارند برای خودشون جا باز میکنند و بچسبند به رحممون ... شما روز چند انتقالی

بارها نگاش کردم هیچی هیچی.نمی خواستم این دفعه هم استفاده کنم می خواستم روز 14 آز بدم که اگه خبری نبو ...

عزیزم 😔😔😔شاید زود زدی بی بی رو .جنین هات چند روزه بودن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خواهری ماهاهممون حداقل یباروحداکثرخیلی زیادبی بی منفی دیدیم،کاملامیدونم وسعت غصه تودلت چقده،ولی خب ب ...

چقدر ماهید شما واقعا.عزیز دلم مرسی از حرفهای دل گرم کننده ات. از خدا می خوام نی نی نازی بهت بده نامدار باشه و خوشیهای دلتو صد چندان بکنه عزیزممممم

دکتر ساره امیری زاده.واسه عمل مشکلی نداشتم. مطبش رفتم واسه آزمایش ها قبل از بارداری تازه میخواستم ا ...

درسته ،اینکه بتونی از دکتر حس خوبی بگیری خیلی مهمه،انشالله که دفعه دیگه نتیجه بگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم همه پزشکان برای تنبلی تخمدان متفورمین میدند چون اطراف تخمدان را چربی میگیره وباعث تنبلی میشه و ...

خوب من تنبلی ندارم سونو هم که کرد گفت مشکلی نداری گفت برای تقویت تخمک قبل سونوم متفورمین تجویز کرد گفت برای تقویت تخمک ها چون اسپرم ضعیفه باید تخمک تقویت بشه اخه تاحالا نشنیدم بودم باعث تقدیت تخمک بشه

یا رب العالمین
چرا مگه مشکلت چی بود که دکتر گفت آمپول بزنی؟

مشکلم که الان سرکلاژم عزیزم و استراحت مطلقم اوایل درد لگن درد پریودی داشتم الان کمتره واسه همین دکتر داره همه جوانبو پیش بینی میکنه که اگه زایمان زودرس اتفاق افتاد بچه لااقل ریه هاش باز باشه. دیشب دوتا امپول بتا زدم حرکت بچم کم شده صبحی کلی گریه کردم تا الان یکم تکون خورد خیلی بده باعث میشه بچه چند روز حرکتش کم بشه و بخوابه خداروشکر شماها نیاز ندارید