2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من‌پیش مرمضی هستم عزیزم...سالمی چطور بود؟ ذاکرحسینی‌هم‌خوبه

سالمی که من الان. منفی شدم ، فرحنادم منفی شدم ، ذامر حسینی اون موقع که من میرفتم اعصاب نداشت همسرش بیمار بود... الان فک کنم. بهتره ، تعریف نقاب شنیدم ... ولی از سالمی موندم که چرا منفی شدم ؟ جنینام عالی بودن و استراحتم خوب بود ! یعنی موندم والا . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما باید یه چیزی روز آخر خیرات کنی هرچیزی میتونه باشه خرما،نون پنیر سبزی یا مثلا شکلات و.... من گف ...

عزیزم خوبی کجایی دختر من بعد انتقالم ک‌منفی‌شد دیگ‌نیومدم تاپیک ولی همیشه به بیاد همتونم بودم..دل تنگ شده برای همه بیا خبری از خودت بده 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خانما کدوماتون برای تقویت تخمک متفورمین مصرف کردین؟من تنبلی ندارم‌دکتر برا تقویت تخمکا داده چقدر تاث ...

عزیزم همه پزشکان برای تنبلی تخمدان متفورمین میدند چون اطراف تخمدان را چربی میگیره وباعث تنبلی میشه و متفورمین باعث میشه چربی اطراف تخمدان از بین بره 

سالمی که من الان. منفی شدم ، فرحنادم منفی شدم ، ذامر حسینی اون موقع که من میرفتم اعصاب نداشت همسرش ب ...

عزیزم همه دکترا خوبن فقط خدااا باید بخواد ...ان‌شاالله روزی توام‌میشه‌میای خبر مامان‌شدنتو میدی بچه ها بودن ک با بدترین شرایط بعد چندبار انتقال باردارشدن خدابزرگه گلم‌مطمعن‌مامان‌میشی‌...عزیزم‌برات جنین هاتو لیزر هیچنگ نکردن ؟؟ هنوز جنین داری؟؟ یعنی هم‌پیش سالمی هم پیش فرحناد دوبار پانکچر شدی؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خانما من رفتم ازمایش منفی بود جوابم  بتام کمتر از دو  انشاالله دفعه دیگه مثبت بشم

طوطیاجان‌سلام‌چطوری چیکار کردی رفتی برای انتقال دومت یانه؟

عزیزم همه دکترا خوبن فقط خدااا باید بخواد ...ان‌شاالله روزی توام‌میشه‌میای خبر مامان‌شدنتو میدی بچه ...

اره جنین دارم ولی دارو ها سردرد و گیجی میاره برا من. یعنی داغون میشم ... بعدم موندم نکنه هی منفی بشه ایندفه دیگه میخوام بشینم پیش دکترم بگم خواهشن یه دلیل بگو که انگیزه بگیرم و ...

اره جنین دارم ولی دارو ها سردرد و گیجی میاره برا من. یعنی داغون میشم ... بعدم موندم نکنه هی منفی بشه ...

عزیزدلم می‌فهمم‌چی‌میگی باید صبور باشیم عزیزم...بگو برات لیزرهیچنگ کنن روی جنین ها  باعث میشه زوتر از پوسته بیرونی خوش بیاد بیرون...

بعدیکی دوساعت رفتی بی بی رونگاه کنی ببینی هاله انداخته باشه یانه

بارها نگاش کردم هیچی هیچی.نمی خواستم این دفعه هم استفاده کنم می خواستم روز 14 آز بدم که اگه خبری نبود داروهامو قطع کنم .چون خوردن این همه استرادیول کل بدنمو به هم ریخته.نتونستم مقاومت کنم و صبح با دیدن یک منفی دیگه مجددا صدای شکستن دلمو شنیدم.ولی چاره ای نیست

سالمی که من الان. منفی شدم ، فرحنادم منفی شدم ، ذامر حسینی اون موقع که من میرفتم اعصاب نداشت همسرش ب ...

عزیزم امروز روز ۱۲ اتتقال شماست و هنوز زوده برای آزمایش .انشاالله تست مجدد میدید و میای کلی ذوق میکنیو میگی بالاخره مامان شدم😍😍😍

بارها نگاش کردم هیچی هیچی.نمی خواستم این دفعه هم استفاده کنم می خواستم روز 14 آز بدم که اگه خبری نبو ...

خواهری ماهاهممون حداقل یباروحداکثرخیلی زیادبی بی منفی دیدیم،کاملامیدونم وسعت غصه تودلت چقده،ولی خب بایدقوی باشی وادامه بدی،اینقدادامه بدی که به هدفت برسی،منم ۶بارانتقال ناموفق داشتم بعدب من میگن بایدقبول کنی دیگه توقسمتت نیست بچه،نبایداصرارکنی ب خدا،ولی من اینچیزاتوکتم نمیره،میگم چرانبایدقسمت من باشه،فرق من بااونایی که بچه دارن چیه،ماهاحتی لیاقتمون ازاوناییکه بچه کنارخیابون میذارن میرن،یاسقط میکنن که بیشترهست چراخدانبایدبرای امثال من بخواد،واقعادرکش برام سخته اماادامه میدم به راهم،من حتی کنسرداشتم این داروهاوپروسش برام سمه،امادلم میخوادتلاش کنم که لااقل حسرت نمونه برام بگم تمام تلاشموکردم،الهیکه خداخیلی زودسورپرایزت کنه ومامان بشی بیای بگی بچه هاباورم نمیشه بی بیم مثبت شده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود