2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
خانوما من دل درد و کمردردای پریودی دارم شبا بیشتر میشه خیلی نگرانم طبیعیه؟؟ 😥😥

خانوما جواب منم بدین😥😥😥

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قضیه اینه ک من پارسال هیسترو کردم گفتن هیچی نیست الان این از کجا در اومد؟ شما هم سپتوم داشتی؟

عزیزم منم تویکسال دوبارهیستروشدم،باراول گفتن سالم رحم،باردوم دکتررزاقی باسونوگفتن سپتوم داری بایدهیستروبشی بردارم هرچی گفتم من چن ماه پیش هیستروشدم بایه دکتردیگه گفتن نه بایدانجام بشه ک دوباره عمل شدم برداشتنش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما جواب منم بدین😥😥😥

عزیزم من تاحالامثبت نشدم امااینجاهمیشه خوندم ک میگن علائم بارداری وپریودی خیلی شبیه همه،نگران نباش خواهر،طبیعیه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خانوما من دل درد و کمردردای پریودی دارم شبا بیشتر میشه خیلی نگرانم طبیعیه؟؟ 😥😥

طبیعیه عزیزم

داروهاتو سر ساعت استفاده کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من تاحالامثبت نشدم امااینجاهمیشه خوندم ک میگن علائم بارداری وپریودی خیلی شبیه همه،نگران نباش خ ...

ان شاالله که اینطوره بعضی وقتا خفیفه بعضی وقتام بیشتر میشه نگرانم میکنه

ان شاالله شمام خیلی زود مثبت میشی گلم

طبیعیه عزیزم داروهاتو سر ساعت استفاده کن

داروهامو دقیق استفاده میکنم ولی بازم بعضی  وقتا هست ولی زود میگذره 

داروهامو دقیق استفاده میکنم ولی بازم بعضی  وقتا هست ولی زود میگذره

اره یه وقتایی میگیره

مثلا کمر بیحس میشه

طبیعیه 

نگران نباش مطمئن باش حال نی نی خوبه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سمینار جون پیش کسی نگو داری درمان میکنی، میدونم وقتی خیلی از ازدواج می گذره همه دیگه یه چیزی بهت میگ ...

عزیزم من ۱۳ساله ازدواج کردم وقتی همسرم دوبار عمل شده و خودم ۱۷بار انتقال جنین داشتم بالتبع میفهمن چون طبقه پایین ما زندگی میکنن برامم مهم نیست بدونن بلاخره پسرشون مشکل داره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدای جای حق نشسته ثمین نذا این حرفا انرژیتو بگیره الهی که به حق پنج تن خدا جواب دل شکسته ت رو به زو ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
با خانواده شوهرت توی یه خونه زندگی میکنید. خیلی نمک نشناس بوده که همه چیشون با شماس بعد پرون خیلی کم ...

آره عزیزم با هم یکجا هستیم و خونه ای که توش هستن هم به نام منه جالب ترش اینه.واقعا وقاحت رو از سر برده مرده

عزیزم من ۱۳ساله ازدواج کردم وقتی همسرم دوبار عمل شده و خودم ۱۷بار انتقال جنین داشتم بالتبع میفهمن چو ...

ثمین جان مام دقیقا اینطوری شد که خانواده همسرم فهمیدن طبقه پایین ما هستن از هر جیک و پوکمون خبر دارن حالا یه بار مادر شوهرم اومده بود خونمون همسرم داشت قرصشو میخورد بهش میگه بمیرم برات مگه تو هم قرص میخوری منم گفتم پس کی بخوره اصل کاره ایشونه دیگه من که مشکلی ندارم بعدا فهمیدم خواهر شوهرام بهش نگفتن پسرش مشکل داره یعنی از حرص داشتم میمردم ها بعدم که انتقال دادم می گفتن حالا اگه نگیره یعنی مشکل از توه حالا هی بگو آی وی اف ۳۰-۴۰ درصد امکان گرفتنشه. هممون از این خاطرات جورواجور داریم.باور کن همه ی استرس های اون دو هفته انتقال به کنار می گفتم خدایا منفی شه همه چیو میندازن گردن من. ان شاالله شمام این دفعه مامان دوتا گوگولی ناز میشی دیگه دهنشونو گل میگیرن.

اره یه وقتایی میگیره مثلا کمر بیحس میشه طبیعیه  نگران نباش مطمئن باش حال نی نی خوبه

قربونت برم نیلو جان که بهم امید دادی ان شاالله خبر بارداری خودت و موندن برای همیشه ی نینی هات

من شب پانکچر دل درد شدید داشتم صبح هم دولا رفتم با درد زیاد هایپر شده بودم شدید ولی ۳۰ تا فولی داشتم

ای منم دل درد گرفتم شکمم سفت شده دیروز که سونو کرد ۱۸ تا فولی داشتم ..هایپر شدی درد داشتی چند روز بعد خوب شدی؟چند تا تخمک کشیدن؟

جنین هاتون چندروزه هستن؟برا ما گذاشتن بلاست بشه نشد گفتن اسپرم ضعیفه.

۲بار تصمیم گرفتن بلاست کنن که به راحتی بلاست شد و انتقال دادم‌منفی شد با جنین دو روزه و سه روزه دوبار باردار شدم که نموند.

دکتر کی عملت کرد ؟به نظرم دیباوند دکتر خوبیه

دکتر ساره امیری زاده.واسه عمل مشکلی نداشتم.

مطبش رفتم واسه آزمایش ها قبل از بارداری تازه میخواستم اقدام کنم ،انرژی خوبی ازش نگرفتم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘