2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیز دلم سرت سلامت. ولش کن خدا زدتشون، اینام اینجوری خودشونو آروم میکنن که اگه ما خرج انداختیم رو دو ...

واقعا هم همینطوره بخدا قسم من توی این سالها براشون کم نذاشتم سه شنبه پیش من باید میومدم تهران پیش طرازی و پدرشوهرم باید میرفت اردبیل دکتر.من به همسرم گفتم تو پدرت رو ببر خداروخوش نمیاد با ماشین غریبه بره من با اتوبوس میرم تهران.این بود دستمزد من

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ آزمایشگاهی بهتر از مراکز ناباروری نیست الکی متوهم نکن شوهرتو .میره توی آزمایشگاههای خصوصی جواب آ ...

آفرین ثمین جون چه خوب مردا رو شناختی 😬 

هر بار از مردا میگی انگار حرفای خودمو میزنی عاشقتم یعنی 😅

دکترت کیه ؟چند تا جنین داری ؟آخه با یه بار که نباید نا امید شد عزیزم  مسیر خیلی طولانیه ،به نظ ...

دکتر رباب فرحناد.هشت تا جنین مونده.ده تا داشتم.

فک کردم با هواپیما بشه انتقال داد.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دکتر رباب فرحناد.هشت تا جنین مونده.ده تا داشتم. فک کردم با هواپیما بشه انتقال داد.

منم اهوازم ،ولی تهران میکرو کردم ،اگر بخوای میتونی انتقال بدی به مرکز جهاد ،ولی تهران فکر نکنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همس ...

واژه ای که بتونم به پدر شوهرت نسبت بدم پیدا نکردم...

عزیز دلم حتم داشته باش جواب دل شکسته تو رو میده.

منم چندین بار بهم پروندن.با اینکه میدونن مشکل از پسرشونه ولی انگار نمی‌خوان باور کنن.واسه پانکچر هم دیدن شوهرم هم عمل کرده.فک کن اونقدر ضعیف و بی کیفیت که ت‌سه شد.ولی بازم دست از خاله زنک بازی بر نمیدارن.

جالب اینجاست که همسرم هم باور کرده مشکلی نداره و فقط استرس باعث شده بچه دار نشیم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
منم اهوازم ،ولی تهران میکرو کردم ،اگر بخوای میتونی انتقال بدی به مرکز جهاد ،ولی تهران فکر نکنم 

جهاد قبلا پولیپم رو درآوردم.راضی بودم از رسیدگی شون ولی از پزشکش خوشم نمیاد.خیلی انرژی منفی بهم داد.خیلی زیاااد

جهاد قبلا پولیپم رو درآوردم.راضی بودم از رسیدگی شون ولی از پزشکش خوشم نمیاد.خیلی انرژی منفی بهم داد. ...

دکتر کی عملت کرد ؟به نظرم دیباوند دکتر خوبیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مبارکت باشه. میگی بعد انتقال چه مراقبتایی کردی و چی خوردی. در چه حد استراحت داشتی

من بار دومم بود که میکرو میکردم.بعد از انتقال که اومدم خونه خونریزی داشتم بخاطر اون چنگک باز کردن دهانه.روز دوم خونریزی قطع شد در عوض همش عطسه میکردم.روز سوم عطسه و لک که دکتر گفت بخاطر همون چنگکه باز .تا الان دیگه هیچ علائمی نداشتم.قبل از اینکه برم انتقال یه قاشق نشاسته تو کمی اب توی یه لیوان  حل کردم بقیه اش هم شیر سویا ریختم خوردم رفتم انتقال.اومدم خونه پاچه خوردم.هر روز یه تیکه آناناس و یه لیوان شیر سویا با یه قاشق نشاسته خوردم.استراحت کامل تا سه روز.دستشویی فرنگی.غذا رو نشسته تو تخت میخوردم.بعد از سه روز تو خونه راه میرفتم ولی بیشتر استراحت میکردم داروهام هم به موقع مصرف میکردم.دو تا آمپول پروژسترون یه انوکسا ۴۰.سه تا استرادیول یه دونه فولیک اسید .روزی نصفی پردنیزولون ۵

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
باورم نمیشه 😭😭😭

خدارو شکر شما مثبت شدی ، داشتم فک میکردم چرا هیشکی نمیاد خبر خوش بده ، ایشالا که با بتای بالا ، من که منفی شدم. ولی بازم برام دعا کن توروخدا واسه انتقالای بعدی

آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همس ...

فدای دل شکسته ات بشم .متاسفانه نمیدونم چرا اینو نمیفهمن درد مابرا خودمون بزرگه دیگه نمیخوادشماها نمک رو زخم مون بپاشید .مادرشوهر منم بهم گفت خدابه هرکسی بچه نمیده من لیاقت بچه دارشدن رو ندارم .تازه بااینکه میدونن مشکل ازپسرشون بازم به من میگن اخه تو امپول میزنی تومیری دکتر ..‌.پس مشکل ازتو