2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان وقت همگی بخیر. یه سوال.میگم میشه جنین هام رو از اهواز انتقال بدم تهران.که تهران درمان ر ...

عزیزم جنینها رو که جابجا کنی خیلی کیفیتشون میاد پایین

خیلیها میگن بهتره از اول پانکچر کنی بجای اینکه جابجاشون کنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم جنینها رو که جابجا کنی خیلی کیفیتشون میاد پایین خیلیها میگن بهتره از اول پانکچر کنی بجای اینک ...

جا به جايي مسافت طولاني را نمي دونم اما داخل تهران تانك مخصوص ميدن براي جابه جايي و هيچ مشكلي پيش نمياد  خيلي ها جا به جا كردن و با همونا هم مثبت شدن نمونه اش ترلا جون كه جنيناشو از جاي ديگه اورد مام و الان دو قلو بارداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بايد ١اذر پريود ميشدم ولي نشدم،و معمولا پريودام ٧،١٠ اينورو اونور ميشد حالا بايد ١اذرپريود ميشدم ولي نشدم ١٨اذر رفتم ازمايش بارداري دادم(تيتر بتا)تيتر بود و منفي شد٠/٥شد و همون روز ٢تا پروژسترون٥٠ تزريق كردم الان ١٢روز گذشته و پريود نشدم و تخمدان چپم تير ميكشه انگار سيخ ميكنن تو تخمدانم و پريود نشدم و اينكه از ديروز سينه هام شروع به درد شديد كرده

ان شاالله طبیعی مامان شی میگم شما علائمی هم داشتی؟ ببخشید سوال میپرسم اخه منم بلاسته از فردای انتق ...

انتقال دوم پرا از علائم بودم که منفی شد

این یکی هم بدون علائم منفی شد

ممنون عزیزم ... منم اسم طرازی رو خیلی شنیدم قسمت بشه و حال روحیم بهتر شه میرم تهران بازم😔😔   ...

غصه نخور خواهری انشالله بزودی خدا به ما هم بچه میده

بلاخره برا انتقال ضخامت آندومترم مهمه و لخته دفع کردن عادیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان.انشاله که همه انتقالی ها مثبت بشه.من شنبه آزمایش دادم و منفی شدم.حالم خیلی خراب بود و هس ...

متاسفم عزیزم انشالله بزودی دلت شاد شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز دلم خدا بهت صبر بده خیلی سخته خیلی ببین دور و ورت رو  تو تنها نیستی همه اینجا مشکل دارن& ...

سلام نیلو جون خوبی خواهری

با طرازی ویزیت شدی؟چی گفت

عزیزم کاملا درکت میکنم .من میکرو اولم دقیقا شد تو مراسم بابام.اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم دارو بخو ...

خدا بیامرزتشون عزیزم 

دوستای گلم‌ به غیر از مراکز ناباروری میشه یه آزمایشگاه خیلی خوب بهم معرفی کنید برای آزمایش اسپرم‌ می ...

هیچ آزمایشگاهی بهتر از مراکز ناباروری نیست الکی متوهم نکن شوهرتو .میره توی آزمایشگاههای خصوصی جواب آزش خوب میشه شروع میکنه که من مشکلی ندارم 

فداتشم گلم ان شاالله🥰 میشه سن بارداری رو برا من حساب کنی گلم؟ من امروز روز ۱۷ انتقالم بود و جنین ه ...

بله عزیزم

فرمولش اینه: تعداد روزی که از انتقال گذشته+سن جنین+14

پس برای شما میشه 17+14+3 که میشه 34 روز یعنی الان چهار هفته و شش روزی😍 22 انتقال میشی پنج هفته و چهارروز

ببین کلا چندروز اینور اونور ایرادی نداره عزیزم برای من اولا سونوم به تاریخ پریودی و انتقالم میخورد الان یه هفته اختلاف افتاده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...