2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان.انشاله که همه انتقالی ها مثبت بشه.من شنبه آزمایش دادم و منفی شدم.حالم خیلی خراب بود و هس ...

متاسفم‌عزیزم

انشالله‌خدا‌سورپرایزت‌کنه‌طبیعی‌بارداربشی

براباردوم‌منفی‌شدی؟

براباردوم‌چکارهایی‌کردی؟

دلیل‌ناباروری‌چیه؟منم‌باردوممه‌انتقال‌دادم‌‌‌خیلی‌استرس‌دارم

علایم‌پریودی‌هم‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من طاقت ناباروری ندارم من کم آوردم یه آدم استرسیم به نظرت یه آدم روانی مثل جواب میکروش مثبت میشه من ...

عزیزم من حدود یه ماه پیش ناامیدترین آدم رو زمین بودم صبح و شبم گریه بود حالم از همه چی بهم میخورد خیلی داغون بودم اینجا اومدم نوشتم زینب جون گفت اینکه الان خیلی ناامید شدی نشونه ی مثبتیه خدا اون لحظه که دیگه بریدی به دادت میرسه الانم من این حرفو به شما میزنم.منظورم اینه از خدا کمک بخواه و بگو تنها راه و چاره و امیدم تویی تا ناامیدت نکنه گلم. میدونم آدم وقتی تو شرایط روحی بدی قرار میگیره این حرفا براش کلیشه ای به نظر میاد ولی سعی کن ارتباطتو با خدا بیشتر کنی مطمئن باش معجزه شو میبینی.ببخش عزیزم سر تو درد آوردم.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم😔عصری همش فکرم پیشت بود که چی شد. ان شاءالله دفعه بعد حتما مامانی عزیزم ...

فدات بشم رویا جون.من واسه مثبت شدنت کلی خوشحال شدم و واست همون روز پیام تبریک گذاشتم..نمیدونم واسمون قسمت نشد.دیگه از این به بعدش خیلی میترسم نمیدونم که قراره چی بشه.نمیدونم مشکل از چیه.توکل به خدا

دوستان امروز روز ۱۰ انتقال من بود ، بیبی زدم و منفی حتی هاله هم ننداخت    اینهمه آمپول ...

آحه‌عزیزم‌بیبی‌‌روباید‌‌باادرارصبح‌بزنی‌نه‌‌الان

بعدش‌براجنین‌۳روزه‌خیلی‌زوده‌

مامانی‌نکن‌اینکارهارو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله عزیزم. صدری رفتم آره اما فکر نمیکردم مساله ای باشه. چی بگم انشالله خیره انشالله زودتر خبرهای خ ...

توكل به خدا دعا مي كنم برات 🌹🌹🌹🌹

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

فدات بشم رویا جون.من واسه مثبت شدنت کلی خوشحال شدم و واست همون روز پیام تبریک گذاشتم..نمیدونم واسمون ...

ممنونم خواهر خوبم کاش همتون مثبت میشدید تا خوشحالی من تکمیل بشه بخدا راست میگم.

حتما حکمتی داشته عزیزم ان شاالله خودت طبیعی مامان بشی همه این سختی ها یادت بره گلم.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بعد ۹ سال زندگی و یک سال اقدام ناموفق حالا باید برم میکرو کنم من به اندازه کافی بعد فوت داداشم داغون ...

خدارحمتش کنه عزیزم ایشاا... نور بقبرش بباره داغ برادر خیلی سخته هیچ کس جای تو نیست عزیزم اما آی وی افم برای خیلیا پیش اومده انشاا... ک همه منتظرا مادر میشن شماهم مادر میشی عزیزم فرق ما با بقیه اینه ک اونا هرموقع بخان نی نی دار میشن ما با تلاش ایشاا... خدا دوتا نی نی عاقبت بخیر بهت بده عزیزم

متاسفم‌عزیزم انشالله‌خدا‌سورپرایزت‌کنه‌طبیعی‌بارداربشی براباردوم‌منفی‌شدی؟ براباردوم‌چکارهایی‌کرد ...

فدات عزیزم..اره واسه بار دوم منفی شدم.البته بار اول مثبت شدم ولی  ساک تشکیل نشد.اصلا این دفعه انتظار نداشتم خیلی امیدوار بودم.مشکل اصلی مورفولوژی همسرمه که یک هست و تحرک صفر.البته خودمم pco هستم ولی خیلی کمه..استراحت داشتم مطلق نبود ولی نسبی بود.علایمی هم نداشتم فقط پای چپم بدجور دردمیکرد.نمیدونم قراره از این به بعد چی بشه.

عزیزدلم انشاله که شما مثبت میشی و دلت خوشحال میشه.

بعد ۹ سال زندگی و یک سال اقدام ناموفق حالا باید برم میکرو کنم من به اندازه کافی بعد فوت داداشم داغون ...

الهی‌بمیرم‌برات

خداوند‌‌روح‌داداشت‌روقرین‌رحمت‌کنه

عزیزم‌‌اینم‌سرنوشت‌هست‌که‌به‌قول‌قدیمیا‌روپیشونیمون

نوشته‌شده..انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌‌وطبیعی‌باردار‌بشی

براآرامش‌دلت‌آیت‌الکرسی‌میخونم‌‌البته‌اگه‌قابل‌باشم

ممنونم خواهر خوبم کاش همتون مثبت میشدید تا خوشحالی من تکمیل بشه بخدا راست میگم. حتما حکمتی داشته عز ...

عزیزم منم رو خیلی دعا کن.تو نمازهات منم یادت بشه..

انشاله توکل به خدا..راضیم به رضای خدا

سلام دوستان.انشاله که همه انتقالی ها مثبت بشه.من شنبه آزمایش دادم و منفی شدم.حالم خیلی خراب بود و هس ...

عزیزم اصلا ناامید نباش ایشاا... خدا دلتو شاد میکنه ب حق بی بی فاطمه زهرا

خیلی سخته عزیزم دوهفته انتظار، بعدم با آزمایش منفی روبرو بشی

متاسفانه چاره ای جز صبوری نداریم

انشالله به زودی قسمتت بشه😗 غصه نخوریا بازم تلاشت رو بکن😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻