2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
سلام برای کسانی‌که می خوان ابن سینا بدن تجربه من این بود که اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم. ...

منم با دوتر ذنوبی بودم هر سوالی بود جواب داد و وصلا دستیارش من از دکتر سوال میپرسیدم هیچی نمی گفت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم دکتر منم دکتر انصاری پو ر هست بعد کلی تحقیق انتخابش کردم منشی اش که می گفت خیلی کارش خوبه ...

منم تو سایت تعریفش را شنیده بودم اما اصلا ازش راضی نبودم. خوب مشخصا منشی اش تعریفش را می کنه. 

دکتر طرازی شنبه و سه شنبه هست، البته اگه الان عوض نشده باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما سلام خوبین؟ من امروز بتامو تکرار کردم شده ۱۰۰۸ شکر خدا😍 ان شاالله خبر مثبت شدن همه ی خواهرا ...

عزیزدلم مبارکه😍😍😍ان شاالله سالم بغلش بگیری

واسه منم دعا کن روز ۶ انتقالم

جنینت چند روزه بود؟

بیبی نزده بودی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله عزیزم سخت تره من دیگه بیخیالش شدم قسمت رونمیشه کاریش کرد

شماهم باید از اول شروع کنی؟ دیگه جنین نداری؟ 

یکم فرصت بده به خودت یه چندماه بگذره بعد شروع کن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
انشالله عزیزم ممنون. هزینتون چقد شد برای یک بار آی وی اف من رفتم ابن سینا که تازه شروع کنم ولی نمیدو ...

عزیزم من اینبار فقط انتقال داشتم که با دارو و ویزیت و سونو حدود ۵ تومن شد. از هزینه های پانکچر اطلاعي ندارم

دوستان امروز روز ۱۰ انتقال من بود ، بیبی زدم و منفی حتی هاله هم ننداخت 

اینهمه آمپول ، دارو !! چه دلیلی داره نگیره ؟؟ الان بار دومه !! چه دلیلی آخه؟ من که طبیعی باردار شدم قبلا نمیدونم مشکلم چیه

عزیزدلم مبارکه😍😍😍ان شاالله سالم بغلش بگیری واسه منم دعا کن روز ۶ انتقالم جنینت چند روزه بود؟ ب ...

قربونت برم ان شاالله که شمام مثبتی گلم

من جنینام سه روزه بود که روز ۱۳ آزمایش دادم مثبت شد بعدش بیبی زدم

اگه شما جنینات پنج روزه هست روز ۱۱ یا ۱۲ فکر کنم معلوم شه ولی اصلا اطمینان نکن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوستان امروز روز ۱۰ انتقال من بود ، بیبی زدم و منفی حتی هاله هم ننداخت    اینهمه آمپول ...

عزیزم روز دهمی زوده چرا خودتو ناراحت میکنی شاید دیر لانه گزینی کردن اصلا ب بی بی چک اعتناد نکن

عزیزم چی شده

بعد ۹ سال زندگی و یک سال اقدام ناموفق حالا باید برم میکرو کنم من به اندازه کافی بعد فوت داداشم داغون شدم این دیگه چی بود سره راه من گذاشت من طاقت ندارم من یه آدم خیلی استرسیم آخه من چه جور آروم باشم به خدا پیام خاونما رو میخونم که مثبت شده گریم میگیره براشون خوشحال میشم ولی بعدش دلم به حال خودم میسوزه من نمیکشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم روز دهمی زوده چرا خودتو ناراحت میکنی شاید دیر لانه گزینی کردن اصلا ب بی بی چک اعتناد نکن

دیگه شب ۱۰ انتقال معمولا هاله میندازه ... ولی مال من سفید سفید