2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به هر حال من متخصص زنان نیستم، و در این زمینه خودم هم بودم حتما تماس میگرفتم  عزیزم واری ...

سلام زینب جان 

ببخشید وسط حرف شما اومدم ولی معمولا دکترا میگن واریو پپتیل انتخاب اخرتون باشه اگه دیفرلین دکاپیتل و...  پیدا نکردین اینو بگیرین ظاهرا عملکرد خوبی نداشته واریوپپتیل

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام زینب جان  ببخشید وسط حرف شما اومدم ولی معمولا دکترا میگن واریو پپیتل انتخاب اخرتون باشه ا ...

بمن ولی نگفتن انتخاب آخر . برای من همینو فقط نوشتن و مشابه نگفتن بهم اصلا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
[QUOTE=173183567]شما منو دلداری میدی بعد خودت اینقد زود جا می‌زنی آخه؟ توروخدا اینجوری نگو والا منم ...

عزيزم خودت رو نباز 

درد پريودي طبيعيه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

عزیزم انشالله موفق باشی شما هم پیش علیرضایی میری؟ بمن اچ ام جی دوتا پودر با یه آب داد از شما کمتر دا ...

فدات ممنون. فعلا هم پیش عارفی رفتم هم علیرضایی. هنوز تصمیم نگرفتم کدومو برم. آره به من هم می خواست اندازه تو تجویز کنه، منتها فهمید دفعه قبل با روزی ۳۰۰ واحد تخمکهام کم بوده گفت بیشترش می کنم.

والا زرنانی گفت مشکل خاصی نمیبینم تو آزمایشهات ولی باز دو سه تا موردو برام آزمایش نوشته باید انجام بدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
این داروها کمیابن؟ اگه بخوام تهیه کنم از کجا باید تهیه کنم؟

دوتای اول نه ولی آخری آره انگار. دوتا داروخانه خود مام به من معرفی کرد نمی دونم الان دارن همشو یا نه. فتح و بخشی زاده

نه عزیزم قرص هست. پس روزی دوتا صبح و عصر بخوره؟؟

آهان اونو نمی دونم. بستگی به دوزش داره و وضعیت اسپرم. بنظرم زنگ بزن بپرس از دکترت

بچه ها سلام من دیروز رفتم ابن سینا برا اینکه جنینام رو ببرم اونجا pgd سلامت کنم اما تکنیک ابن سینا ...

عزیزم منم بیمار علیرضایی هستم لازم نیست پریود بشی قبلش برو ویزیت شو دارو هات بنویسه برو تهیه کن روز اول ممکنه شروع کنه سیکلت و دیگه نیاز نیست سونو بشی 

سلام عزیزم. بله متاسفانه ان تی خیلی نگرانم کرد. گفت یکیش هم خیلی کوچیکتره هم ضربان قلبش بالاست. هم ...

نگران نباش عزیزم من شنیدم تو ان تی به خیلی ها اینطوری استرس میدن ولی در نهایت همه چی خوبه 

راستی 5 روز اختلاف که چیزی نیست همه میگن تو سونو یه کم اختلاف همیشه وجود داره 

منم خیلی استرس دارم 

تهوع نداشتم خیلی خیلی کم در حد یکی دو بار اوق زدن 

الان سه روزه اونم نیست و کلا از اول انتقال تا الان علائم نداشتم 

همش دارم به ان تی فک میکنم 

خداروشکر که رفتی خیالت راحت شد 

خداجونم شکرت       
منم‌عزیزم دردپریودی‌دارم روزهشتم‌..امروز۲۸‌پربودیم‌هس خیلی‌ناراحتم یعنی‌اینبارم‌نشد‌خدایاااا😭😭 ...

عزیزم خودتو نباز! هم شما هم دوستمون soosanam

هرکس مثبت شده دل درد و کمر درد و ترشح هم داشته

کلا علائم بارداری و پریود یکیه! 

حالا تازه اقدامها نمیدونن ماها که دیگه کارکشته شدیم تو این راه

هرچیزی میتونه علامت بارداری یا عدم بارداری باشه

انشالله مثبتیم همگی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخه‌مگه‌روز۹بی‌بی‌نشون‌میده من‌‌یکشنبه‌انتقال‌دادم میگم‌چندپریودیت‌انتقال‌دادن؟ جنین‌هات‌چندروزه‌ ...

جنینام ۳ روزه بودن و روز ۱۷ انتقال دادم ، پس کی بیبی بزنم   

فدات ممنون. فعلا هم پیش عارفی رفتم هم علیرضایی. هنوز تصمیم نگرفتم کدومو برم. آره به من هم می خواست ا ...

انشالله که اون دو سه تا هم چیزی نیست و اصلا نیاز به دارو نداشته باشی منم آزمایش‌هامو ببرم ببینم چی میگه. گلم پس چرا یکیو انتخاب نمیکنی زودتر شروع کنی سیکلتو که زودی ایشالله مامان بشی؟من که از دکتر علیرضایی راضی ام واقعا تو سیکل همه سوالهای ادمو ج میده و ادمو بی استرس میکنه ولی در کل انشالله که هر کدوم رو انتخاب کردی برات بهترین باشه و اتفاقای خوب بیفته و مامان نی نی صحیح و سالم بشی به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..