2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
بچه ها من روز هشتم انتقال جنینم کمردرد شدید دارم فک کنم دارم پریود میشم😭ان شاا... شما مادر بشید

اینا عوارض داروهاست تا وقتی پروژسترون میزنی پریود نمیشی.نگران نباش تو رو خدا.تو که به بقیه روحیه میدی چت شد یهو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم خوبی‌؟ فکر نکنم مشکلی باشه، اما حتما حتما زنگ بزن به دکترت بگو گلی

سلام‌زینبی‌جون

ببخش‌بازمزاحم‌شدم

من‌‌روز۸انتقالم..امروز۲۸‌پریودیم‌هست

روز۲۰‌پرییودی‌انتقال‌داشتم..

۲تاجنین‌بلاست‌انتقال‌دادن

من‌ازبعدازظهردردهای‌پریودی‌دارم.خیلی‌ناراحتم‌

صبح‌هادوتاآمپول‌پروژسترون‌میزنم

شب‌هاهم‌‌یدونه‌شیاف‌میزارم.روزی‌۳تااسترادیول‌د‌میخورم

روزی‌دوتاپردینازول‌بایدونه‌آسپرین

میگم‌احتمال‌پریودشدنم‌با‌این‌داروها‌هس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم‌عزیزم دردپریودی‌دارم روزهشتم‌..امروز۲۸‌پربودیم‌هس خیلی‌ناراحتم یعنی‌اینبارم‌نشد‌خدایاااا😭😭 ...

ایشالا بارداری ، من درد ندارم ولی همش سرگیجه و سردرد من اهل سردرد نیستم مگر زمان پریودی ... خدا کنه هر سه تامون اشتباه کنیم و پریودی در کار نباشه 

سلام‌زینبی‌جون ببخش‌بازمزاحم‌شدم من‌‌روز۸انتقالم..امروز۲۸‌پریودیم‌هست روز۲۰‌پرییودی‌انتقال‌داشتم. ...

میگم بیبی چک نزاریم نه؟ من شنبه پیش انتقال دادم اولین فرصت کی بزارم بنظرت؟

من جواب کرونامو فرستادم یه دکتر متخصص خوند گفت عدد CT شما خیلی بالاست و احتمالا یا کرونا نیست یا رد ...

خب خیلی خوبه که حتما به مرکزت بگو اینو عزیزم اگه دیدی قبول نکرد بگو دکتر خودتون هم نظر بدن که قبول کنن

چرا نباید عملش کنن این همه پول میگیرن کور شن یه ضدعفونی کنن بعد عمل محیط رو بعد این تست خون اصلا معت ...

دیگه تصمیمش با مرکزه عزیزم بعد هم معمولا pcr معتبره اگه این خون ه که هیچی 

گندم جان ممنون ميشم تجربت رو به من بگي  من دارم ديونه ميشم من با ميكرو باردار شدم و امروز ...

اي واي عزيزم ببخشيد اين پيام به اين مهمي رو اينقدر دير ديدم 

الان در چه حالي؟

خون ريزي كم شده ؟

من دكتر آ اي آ و آنوكسا رو فعلا قطع كرده برام 

استراحت مطلق هستم تقريبا روزهاي اول كامل كامل بعدش كم تو خونه راه مي رم 

حمام خيلي كم مي رم چون هر بار كه رفتم خونريزي كردم 

هم دكتر و هم كسي كه سونو كرد گفت تنها راهش استراحته 

اميدوارم كه براي شكا به خير بگذره 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

گندم جان ممنون ميشم تجربت رو به من بگي  من دارم ديونه ميشم من با ميكرو باردار شدم و امروز ...

ببخشيد يادم رفت بگم 

دو تا آمپول و يك شياف پروژسترون داشتم كه يك شياف دكتر اضافه كرد فقط همين 

و البته چون درد هم داشتم بهم ايزوكسوپرين روزي دو تا داد 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

میگم بیبی چک نزاریم نه؟ من شنبه پیش انتقال دادم اولین فرصت کی بزارم بنظرت؟

آخه‌مگه‌روز۹بی‌بی‌نشون‌میده

من‌‌یکشنبه‌انتقال‌دادم

میگم‌چندپریودیت‌انتقال‌دادن؟

جنین‌هات‌چندروزه‌بودن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ایشالا بارداری ، من درد ندارم ولی همش سرگیجه و سردرد من اهل سردرد نیستم مگر زمان پریودی ... خدا ...

انشالله

خیلی‌ناراحتم‌خیلی

سلام قربونت برم وای دست دست کردم نرفتم دکتر قردام پرواز دارم به تبریز. میگم فراهینی مشهدن? قربونت بر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ شیرم که هنوز مصمم میدوشم ولی خیلی کم شده 230 سی سی، توکل به خدا، ولی دیگه تلاش بیشتری هم نمیکنم، چون فرصت ندارم 

نه گلم تهران هست، مادرم برای مشکل زانو پیشش میرفت 

جرات نکردم بگم گفتم الان میگه ما اینهمه میگیم حواستون جمع باشه داروهارو درست و ساعت مشخص بزنید بعد ش ...

عزیزم به هر حال من متخصص زنان نیستم، و در این زمینه خودم هم بودم حتما تماس میگرفتم 

عزیزم واریوپپتیل رو برای شما صلاح دونستن، به جای hcg 

گلم لطفا داروهات رو با بقیه دوستان مقایسه نکن

اینکه تفاوت هست بین همه، نشونه این هست برای هر کس با توجه به شرایط خودش، و به طور اختصاصی دارو میدن، که خییییلی عاااااااااالیه