2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم سردرد میتونه از علائم بارداری ام باشه ب خودت استرس نده منم الان داشتم غذاگرم میکرد ی حالت کمرد ...

چه بگم والا ، ایشالا که باردار باشیم ، این پروژسترونا بدنمونو داغون میکنه   

سلام دوستان من روز ۵ انتقال جنین بلاستم اول یبوست نداشتم از دیشب یبوست شدم.چی کار کنم؟ یکی از دوستا ...

آلو بزار تو یه ظرف در بسته روش اب بریز بزار یخچال بمونه هم خودشو بخور هم ابشو انجیرم اینکارو کنی خیلی خوبه بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما من استرادیول استفاده میکنم روزی چهارتا ،خارجی 

جدیدا سر درد شدید میگیرم چشم و کلا مغز سرم تیر میکشه 

جراحی دندونم داشتم ،گلو دردم دارم ب نظرتون سرما خوردم یا از عوارض استرادیول و جراحی دندون 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سلام دوستان من روز ۵ انتقال جنین بلاستم اول یبوست نداشتم از دیشب یبوست شدم.چی کار کنم؟ یکی از دوستا ...

به ما گفتن دارو گیاهی نخورین به محض یبوست داروی مسهل از داروخانه بگیرید مصرف کنید 

عزیزم بهتره خاکشیر نخوری ولی انجیر و پر هلو اب بزن بخور خیلی موثره. سوپ جوهم بخور ولی کشک نخور . اصلا نگران نباش

سلام عزیزم خوبی‌؟ باید فوق تخصص زانو شما رو ویزیت کنن گلم  دکتر فراهینی رو من شنیدم خوبه

سلام قربونت برم وای دست دست کردم نرفتم دکتر قردام پرواز دارم به تبریز. میگم فراهینی مشهدن? قربونت برم عزیزم پسرگلت چطوره؟ شیرت چطورشد؟ 

الان چندروزه ازخونه بیرون نرفتم ازترس پله وزانوم

توکل به خدا عزیزم سپردم دست خودش. اره ان شاءالله که مثبت شی اونموقع میبینی استرس از نوع دیگه میاد سر ...

ممنون عزیزدلم چقدرمهربونی تو, انشالله خدا ازدهنت بشنوه من که ارزومه. 

انشالله خودتم بارداری سالم وخوشی تجربه کنی و8ماه و10روزدیگه نی نی بغل بگیری

اره عزیزدلم هرروز سوره یاسین میخونم برگه اسماهم وسط سوره یاسینه هرروز نگاه میکنم وازخدا میخوام دل هم ...

وای ایشالله حتما خدابخاطر دعاهای شما عزیزای مهربون نگاهی به ماهم میکنه شک ندارم. 

انشالله بسلامتی عزیزم پس دیگه نسبتاکم مونده ها این روزها هم میگذرن وکوچولوت بغلت میاد

سلام عزیزم رفتی غربالگری و ان تی ؟ 

سلام عزیزم. بله

متاسفانه ان تی خیلی نگرانم کرد. گفت یکیش هم خیلی کوچیکتره هم ضربان قلبش بالاست. هم اکو و هم آمینو پیشنهاد کرد و گفت شاید بهتر باشه حتی ریسک نکنی ریداکتش کنی. با اینکه در نهایت یکیشون ۱۲ هفته و ۲ روز بود و اون یکی ۱۲ هفته تمام. قرار شد با دکترم مشورت کنم که وقتم دو هفته دیگه است. 

از دیروز حالم خوش نیست 😔

5تا امپول جدید دیگه چیه؟  یه نگاه میکنی بگی فکر کنم دو تا اوترال بهت داده برای آزادسازی؟

چهارتا واریوپپتیل یدونه سینافکت گلم اچ سی جی هم نداده که انگار اینا همون کارو میکنه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
حتما حتما با پزشکت مشورت کن چون من با نظر پزشکم قطع کردم تازه اونم هفته ۱۱ . طوری خونریزی میکردم که ...

ميگم شما تو اون دوره مه خونريزيت زياد بود آمپول پرلوتون دكتر تجويز نكرد ؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ