2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنونم فدات شم...کم خونیت علایم داره؟مثلا من دست و پام همیسه سرده ....فشارمم هم پایینه...فک کن یه با ...

من یکم فقط بعضی وقتا سرم گیج میرفت و چشام سیاهی میرفت البته بعد پانکچر اینجوری شده بودم چون قبلش تو آزمایشم کم خونی نشون نداده بود به دکتر هم گفتم گفت آره انگار موقع پانکچر خونریزی شدیدی کرده بودم احتمالا از اون بود ولی شکر خدا الان بهترم.

خب اگه اینجوریه به دکترت بگو برات بنویسه بزنی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
زنگ زدم مام گفتم کنسله و به هیچ وجه پانکچر نمیکنیم الان چه خاکی بریزم تو سرم این همه دارو استفاده ...

نمیشه بری تست حلق بدی شاید خون اشتباه باشه یا تکرار کنی آزمایش رو؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام

من دیروز رفتم ابن سینا برا اینکه جنینام رو ببرم اونجا pgd سلامت کنم اما تکنیک ابن سینا برا این کار قدیمیه

مجبور شدم برگردم مام با اون هزینه های سرسام آورش

از طرفی ته دلم رو خالی کردن 

و تصمیم گرفتم جنینام رو نبرم و دوباره تو مام پانکچر شم

خیلی حالم بده نمیدونم حکمت این همه سختی چیه

حدودا ۷۰ میلیون پول لازم دارم

فردا میرم دنبال وام گرفتن

فقط بچه ها من بیمار علیرضایی هستم الان نزدیک پریودم هست بمونم پریود شم تو روز یک تا سه برم برای شروع داروهای پانکچر 

شروع میکنه سیکل رو یا قبلش باید دارویی استفاده کنیم

توروخدا کمک کنید

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها سلام من دیروز رفتم ابن سینا برا اینکه جنینام رو ببرم اونجا pgd سلامت کنم اما تکنیک ابن سینا ...

ببخشید عزیزم یعنی چی تکنیکش قدیمیه احتمال داره جنینام از بین رفته باشن وبه ما نگفتن چی به شماگفتن

بچه ها من روز هشتم انتقال جنینم کمردرد شدید دارم فک کنم دارم پریود میشم😭ان شاا... شما مادر بشید

شما منو دلداری میدی بعد خودت اینقد زود جا می‌زنی آخه؟ توروخدا اینجوری نگو والا منم میترسم