2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
توی این دوره امپولا خیلی باید رعایت کنید بالاخره اونجا اتاق عمل قبل و بعدش کلی ادم و مریض اونجا هست ...

من جواب کرونامو فرستادم یه دکتر متخصص خوند گفت عدد CT شما خیلی بالاست و احتمالا یا کرونا نیست یا رد کردی اما بازم جواب تست مثبت میشه تا چند وقت 

ولی گفت من احتمال نمیدم شما کرونا داشته باشی چون حتی میگی علائم هم نداری

انشالله مثبت میشی فکرشو نکن و آرامش داشته باش کدوم مرکز انتقال دادین شما؟ امروز روز ۸ هستی؟ من روز ...

مرسی عزیزم ان شاا... شماهم مادر میشید من اهوازم مرکز ناباروری مهزیار انتقال دادم دکترنصرت نقاب بله روز هشتمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها يك سوال

من روز ١٢ انتقال جنين هستم 

قرص استراديول ، فوليك ، اسپرين ، يك امپول رقيق كننده خون و پروژسترون دوتا تو يك سورنگ دارم

مشكلم اينه كه مدام ببخشيد دستشويي هستم واقعا خسته شدم همش حس تشنگي دارم 

مني كه انقدر خوابم خوبه شبا تا صبح يك ساعت يكبار بايد برم دستشويي 

ميدونيد اين اثرات كدوم دارو هست واقعا خسته شدم

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
نمیدونم چی بگم بخدا.دیروز چند بار قفسه سینه ام درد میکرد رفتم دکتر نوار قلب گرفتم خدا رو شکر چیزی نب ...

من كه اول همين ماه منفي شدم،به محض قطع كردن داروهابدن درد شدید گرفتم. داشتم از درد می مردم. تمام بدنم کهیر زده بود.،اصلا یه وضعی. وای خیلی درد کشیدم خیلی😪

من جواب کرونامو فرستادم یه دکتر متخصص خوند گفت عدد CT شما خیلی بالاست و احتمالا یا کرونا نیست یا رد ...

ایوای‌چه‌بد

عزیزم‌بادکترت‌صحبت‌کن

این‌همه‌دارواستفاده‌کردی‌بلاخره‌بایدیه‌کاری‌بکنن

ساکن‌تهرانی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام خانما کسی تا حالا برای پانکچر آمپول واریوپپتیل داشته؟ دکترم فک کنم اینو بحای اچ سی حی بهم داده ...

امپولی که حدودا ۳۶ ساعت قبل پانکچر باید بزنی مال ازادسازی هست.سینافکت مال ازادسازیه فکر کنم.

یا رب العالمین
سلام گلم . نوزده تا نمیدونم یا بیست تا برگمو باید ببینم. پنجشنبه هم به امید خدا پانکچرمه خدا کنه تا ...

چه عاااااالی عزیزم. خوشحالم برات. این دفعه روزی چند میلی لیتر آمپول تزریق کردی؟ فکر کنم سینال اف و اچ ام جی کارما داده بود بهت نه؟

راستی، تو دوشنبه هفته پیش مطب دکتر زرنانی بودی؟.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
این آمپول برای آزاد کردن تخمکا هست، ایرانی دکاپپتیل هست هر دو کارشون آزاد کردن تخمکا قبل از تخمک کشی ...

عزیزم شما بودید که شیراز میکرو کردید و میخواستین pgs انجام بدید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منکه انتقال نداشتم ولی پریود دومم ۶۰روز طول کشیدتاشدم

کار خاصی کردی که پریود شدی بعد؟ یا خودبخود شد؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈