2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها من امروز روز ۱۱ انتقالمه  اصلا هیچ علائمی ندارم  هر روز که میگذره ناامید تر ...

منم امروز وارد روز دهم انتقال میشم.هیچ علائمی ندارم.خدا بزرگه فکرشو نکن عزیزم.حالتو می فهمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شالله مثبتی. اما سعی کن بی بی چک نزنی😜

جرات ندارم بزنم.خیلی دلم برای خودم و امثال خودم میسوزه وقتی به اینهمه دارو و آمپول که مصرف کردیم و خدا نخواد نتیجه بده ،فک میکنم .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
منم امروز وارد روز دهم انتقال میشم.هیچ علائمی ندارم.خدا بزرگه فکرشو نکن عزیزم.حالتو می فهمم

نمیدونم چی بگم بخدا.دیروز چند بار قفسه سینه ام درد میکرد رفتم دکتر نوار قلب گرفتم خدا رو شکر چیزی نبود .عوارض داروها همه کار باهامون میکنه الا اون کاری که باید بکنه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزم دي اف آي هم مهمه براي جنين و هم خيلي راحت با قرص خوب ميشه نگران نباش

من همسرم هرچی دارو خورد روند عکس داشت روش!!! همه چیش بدتر شد 😕اما فعلا همچنان داره میخوره ببینیم چی میشه

مرسی عزیزم😍😍 منم همسرم مورفو صفره اولاش که از داد تعداد دوبست میلیون بود بعد از داروهایی که بهش دا ...

آره انشالله که پیدا میشه چون دکتر من گفت شوهرم گفت مشکلی نیست میشه میکرو کرد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم مورفو صفر و دی اف ای بالای اسپرم خودم مشکلی ندارم پیامبران میرم

این دی اف آی نمیدونم مال همسرم چنده ولی حتما این سری میگم براش بنویسه تا اونم مشخص بشه. چرا کلینکای ناباروری نرفتید ؟ خدا رو صد هزار مرتبه که خودت مشکلی نداری

سلام خانما کسی تا حالا برای پانکچر آمپول واریوپپتیل داشته؟ دکترم فک کنم اینو بحای اچ سی حی بهم داده آخه اصلا آمپول اچ سی جی برام ننوشتن ولی چهارتا واریوپپتیل و یدونه سینافکت نوشتن که دو روز قبل پانکچر بزنم کسی تجربشو داره میدونه این آمپول چی هست؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
این دی اف آی نمیدونم مال همسرم چنده ولی حتما این سری میگم براش بنویسه تا اونم مشخص بشه. چرا کلینکای ...

من پیش دکترم میرم فوق تخصص نازایی ه اونجا میره اونجا هم کلینیک ناباروری هست ، کلا از مراکز خوشم نمیاد هردفعه یکی سونو کنه یا روز پانکچر مثلا یکی بیاد و اینا راحت نیستم.

میگن اوناییکه مورفو پایینه ۹۰٪ دی اف ای بالاس ! مال همسرم۳۱ اینابود داروخورد شد۵۳😕دیگه ترسیدیم بدتر شه رفتم تو سیکل

سایز اون پنج تا رو بهت نگفت؟ انشالله عزیزم خیره برات

نه الان برگه سونو نگاه کردم نوشته تعداد فولیکول تخمدان راست ۱۰-۱۲ چپ ۱۰-۱۲ دکتر من اصلا حوصله حرف زدن نداره فقط گفت خوبه من بزور بهش میگم چند تا شد جواب میده 

سلام خانما کسی تا حالا برای پانکچر آمپول واریوپپتیل داشته؟ دکترم فک کنم اینو بحای اچ سی حی بهم داده ...

اره عزیزم من داشتم جلوی ازاد شدن تخمک رو میگیره تا روز پانکچر ازاد نشن

من پیش دکترم میرم فوق تخصص نازایی ه اونجا میره اونجا هم کلینیک ناباروری هست ، کلا از مراکز خوشم نمیا ...

انشالله که خدا کمکمون کنه. عجیبه کلا دارو روی همسرت اثر منفی میذاره اگه دی اف آی بالا باشه بازم میشه آی وی اف کرد یا باید حتما کم بشه بعد ؟

دوستان من شنبه پیش انتقال دادم ، الان به شدت سردرد دارم ، از دیشب سردرد و چشم درد دارم ، اینا معمولا از عالئم پریودیه و خونریزی ؟ ممکنه روز ۸ پریود بشم ؟

برا کسی پیش اومده؟