2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام خانما کسی تا حالا برای پانکچر آمپول واریوپپتیل داشته؟ دکترم فک کنم اینو بحای اچ سی حی بهم داده ...

این آمپول برای آزاد کردن تخمکا هست، ایرانی دکاپپتیل هست هر دو کارشون آزاد کردن تخمکا قبل از تخمک کشی هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم خواهرای عزیزم خیلی خوشحالم ک این همه مامان خوش قلب و مهربون قرار داشته باشیم چ اونایی ک توی مرحله پانکچر هستن و چ اونایی ک مثل من انتقال داشتن انشاا... ب حق بی فاطمه زهرا دامن همتون سبز بشه خواهش میکنم استرس ب خودتون ندید میدونم خیلی سخته خودمم هرروز دلم میخاد خودمو یجورایی آروم کنم ک گرفته ی روزایی امیدوارم ی روزایی ن پس بسپرید ب خدا ک خودش محافظ همه ما و جنینای تودلمون هست

وقتی جنین شناس بهم گفت جنینات ضعیف شدن روحیمو از دست دادم همش دوست داشتم از یکی بشنوم ک باجنین ضعیف مامان شده اما پیش خودم گفتم برا خدا کاری نداره ک منو مامان کنه باهمین جنیای ضعیف امروز وقتی غذا گرم کردم بازم کمردرد شدید همراه با یکم ترشح ک فکر کردم پریود شدم اما بازم پناه میبرم بخدا انشاا... همه منتظرا مادر بشن واقعا هممون خسته ایم هم روحمون هم جسممون 

وقتی جنین شناس بهم گفت جنینات ضعیف شدن روحیمو از دست دادم همش دوست داشتم از یکی بشنوم ک باجنین ضعیف ...

آفرین به روحیه خوب خودت و هم روحیه دادنت به بقیه.امیدوارم به زودی زود همه خوش خبر باشیم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم به منم 3 تا واریوپپتیل داده بود  یعنی آخرین تزریقم همینا بود تو بازو زدم 10 شب هر سه تا ...

مرسی گلم پس احتمالا بجای اچ سی جی اینارو میدن بمن هم چهارتا دادن که ساعت یک ربع به ده باید بزنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
این آمپول برای آزاد کردن تخمکا هست، ایرانی دکاپپتیل هست هر دو کارشون آزاد کردن تخمکا قبل از تخمک کشی ...

مرسی گلم جواب دادی همون نگران بودم که نکنه بهم آزادسازی نداده باشن گوگل هم سرچ کرده بودم چیزی دستگیرم نشده بود مرسی گفتی

در اندک من تویی فراوان یارب..
وای مرسی عزیزم محبت داری خدا کنه خوب باشه. دیگه سونو نمیرم گفت این امپولامو تا دوشنبه ادامه بدم برای ...

5تا امپول جدید دیگه چیه؟ 

یه نگاه میکنی بگی فکر کنم دو تا اوترال بهت داده برای آزادسازی؟ 

مرسی گلم جواب دادی همون نگران بودم که نکنه بهم آزادسازی نداده باشن گوگل هم سرچ کرده بودم چیزی دستگیر ...

فدات، نه نگران نباش، اینو بجای هاش سی چی بهت داده، کارکرد همون آمپولو داره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وقتی جنین شناس بهم گفت جنینات ضعیف شدن روحیمو از دست دادم همش دوست داشتم از یکی بشنوم ک باجنین ضعیف ...

انشالله مثبت میشی فکرشو نکن و آرامش داشته باش

کدوم مرکز انتقال دادین شما؟

امروز روز ۸ هستی؟ من روز ۷ هستم امروز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم آخه واسه چی کنسل کنند کرونا ک با تخمک کاری نداره فقط نمیتونند بهتون انتقال بدند درعوض جنین ...

زنگ زدم مام

گفتم کنسله و به هیچ وجه پانکچر نمیکنیم

الان چه خاکی بریزم تو سرم

این همه دارو استفاده کردم

عزیزم اصلا نگران نباش.اگه دیدی اذیت میکنن بگو میرم شکایت میکنم.حق با تو هست.اون همه دارو هورمونی گرف ...

همه جا کنسل نمیکنن پرسیدم 

اما این مرکز ما زنگ زدم گفت کاملا کنسله

گفتم با این همه فولیکول چیکار کنم که تو بدنمه و خطرناکه