2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
@bopo     @مامان_ماهک10     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribak ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ جواب آزمایشتو گرفتی ؟ منم هی چک میکنم حس میکنم یکم ورم دارم ولی باز میگم چون وزنم رفته بالا برای اینه . فشار منم اکثرا رو ۱۱ هست 

سلام عزیزم نه من ایرانم خدا از دهنت بشنوه😂😁من باردارم ۸ ماهمه 

😂😂😂😂عذر میخام بد ریپلای کردم میخاستم مامان سوفی ریپ کنم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما روز چند انتقالی؟ همون امریکا انجام دادی ؟ چند روزه. ؟ 

@مامانو_سوفی   ببخشید دوستمون رو اشتباه ریپ کردم جنین انتقال دادید؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
انشالله هم من و هم شما با هم مثبت میشیم 🙏🏻❤️ دفعه قبل فقط ۵ روز قبل از انتقال داشتم و روز انتقال ...

انشالله

یعنی‌میشه

من‌‌امروز۷انتقالم‌..هرروزیکی‌یادوبارترشح‌دارم

نزدیک‌پریودیم‌هس..قبلنا‌نزدیک‌پریودیم‌ترشح‌داشتم

ناراحتم‌میکنه😞

دکترت‌دلیل‌پردینازول‌‌‌تجویزکردنش‌چیه؟

من‌۸روز‌قبل‌‌انتقال‌پردینازول‌شروع‌شده‌تاروزآزمایش‌باید‌بخورم

دور۵‌هس..روزی‌دوتا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نوروبیون آمپول تقویتی توش ویتامین ب۱.ب۶ و ب ۱۲ داره خیلی دردناکه ولی موثره

ممنون عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره خیلی جالبه به نظرم. چون منم یکماه اخر قبل بارداریم هفته ای یه دونه نوروبیون میزدم

سلام لی لا حونم خوبی ایشالله؟نینیمون چطوره؟گلم دکتر نصر به مه نوروبین  میده یا خودت پیشنهاد دادی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره خیلی جالبه به نظرم. چون منم یکماه اخر قبل بارداریم هفته ای یه دونه نوروبیون میزدم

خیلی دردناکه لعنتی ولی دوست دارم بزنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم مرسی عزیزم انشالله ❤️ انتقالم یک مرحله ای بود ۲ تا بلاست انتقال دادند داروهامم آمپول پ ...

Hcg رو برای چی داده؟.....پروژسترون رو هر روز میزنی؟

انشالله یعنی‌میشه من‌‌امروز۷انتقالم‌..هرروزیکی‌یادوبارترشح‌دارم نزدیک‌پریودیم‌هس..قبلنا‌نزدیک‌پری ...

تو امریکا که دکترم فقط ۱۰ تا داده بود گفت برای از بین بردن التهاب

اینجا دکترم دلیلشو نگفت ، فقط گفت اینم بخور هر روز. میدونم که هم برای التهاب هست و هم اگر کسی مشکل ایمنی داشته باشه کمک میکنه

من آزمایش دادم همونجا و مشکل ایمنی نداشتم اما اگر کسی هم داشته باشه برطرف میشه با این دارو

خوبه که دکترت داده، اذیتت میکنه؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
برا من ک گفتن از رحمه چون تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی دادم سالم بود الانم گ دوباره عکس رنگی رحم ...

عزززم شما بتاتاخرین بار قبل از اینکه افت کنه  چند بود ؟

انشالله یعنی‌میشه من‌‌امروز۷انتقالم‌..هرروزیکی‌یادوبارترشح‌دارم نزدیک‌پریودیم‌هس..قبلنا‌نزدیک‌پری ...

بله که میشه 😊😍 من روز شش انتقالم

من زیاد به علائم توجه نمیکنم چون با اینهمه دارو خوب بدن بهم میریزه کلا.  نه ناراحت نباش ترشح داشتن طبیعیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان ی سوال تخصصی

ی کاری میخوام بکنم نمیدونم گند میزنم یا نه

دکتر بهم برا ۱۰روز روزی دوتا دوفاستون داده تا پریود شم برم توی سیکل پانکچر حالا به نظرتون بجا ۱۰روز ۷روز بخورم ایرادی داره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله انتقال دادم، روز شش انتقالم امروز اومدم ایران چطور؟

همینجوری پرسیدم عزیز 😁نه بخدا اشنا نیستم انتقال قبلو یادم بود بتاتون اومد بالا بعد افت پیدا کرد