2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتن تا حالا

142 بازدید | 14 پست

پیرو تایپیک قبلیم .

کسی راهی نداره برای درمان کرونا ( دکتر رفتیم دارو نوشته اما منظورم تجربه هاتون هست ) 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
روتارین از داروخانه بگیرید بخورید.شربت ستادین دی سی عالیه

مرسی عزیزم 🌱

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@کاکرویوگا    

عزیزم میتونم بپرسم علت درخواست دوستیتون چی هست که بخوام قبولش کنم ؟

بخور بده خیلی به خودت واقعا تاثییر داره و شیر گرم بخور یکمم زنجبیل بریز توش

مرسییییی عزیزممم 

من اون زمان‌که تلزه کرونا اومد مبتلا شدن وحشتناک ریه هامم درگیر شده بودفقط وفقط تغذیه خوب نجاتم داد

مرسییییییی عزیزمممم

من اون زمان‌که تلزه کرونا اومد مبتلا شدن وحشتناک ریه هامم درگیر شده بودفقط وفقط تغذیه خوب نجاتم داد

مثلا چی ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
مرسییییی عزیزممم

یه سوپ هست مخصوص کرونا اگه خواستی دستورشو بفرستم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه سوپ هست مخصوص کرونا اگه خواستی دستورشو بفرستم

لطف میکنی واقعااا 

لطف میکنی واقعااا

💠 #سوپ ضد #ویروس قوی (کمک به بهبودی #کرونا) این سوپ بسیار عالی در بهبود بیماری عمل می‌کند.
💥👈توجه: عزیزان دقت نمایند این سوپ جنبه غذای دارویی داشته و ضمن تسریع درمان کرونا، کمک به تقویت بدن و عوارض پس از کرونا مینماید، در رفع تنگی نفس؛ تب و... مفید و موثر میباشد.

⭕️مقدار مصرف برای بیماران کرونایی: هر ۴ تا ۶ ساعت یک کاسه ماست خوری
👈همچنین جهت تقویت سیستم ایمنی، مصرف  یک کاسه ماست خوری از این سوپ در طول روز سفارش میشود.

♻️ ترکیبات:
¤ گندم پرک: دو سوم استکان
¤ ماش: ۳ قاشق غذاخوری
¤ برنج: ۲ قاشق غذاخوری
¤ هویج: یک و نیم عدد
¤ شلغم: یک عدد
¤ سیب درختی: نصف (در صورت موجود نبودن یک چهارم سیب زمینی)
¤ روغن زیتون: ۲ قاشق غداخوری
¤ نمک: به مقدار لازم
¤ زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
¤ پودر گلپر: یک و نیم قاشق مرباخوری
¤ پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
¤ آب: ۶/۵ لیوان
¤ پیاز: یک عدد کوچک
¤ سیر کوبیده:  ۶ حبه
¤ گوشت بدون چربی یا خروس محلی یا بره و گوسفند ۵۰ تا ۷۰ گرم
¤ سبزی جعفری و شوید مجموعا ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
¤ آبلیمو دو قاشق غذاخوری

✅طرز تهیه:

🔸ابتدا گندم، ماش و برنج را با آب گرم بخیسانید.
🔸یک و نیم هویج متوسط، یک عدد شلغم، سیب درختی و یا سیب زمینی و یک عددپیاز کوچک را حبه ایی خرد کنید.
🔸مواد خرد شده و خیس داده را با گوشت ریز شده و ۶/۵ الی ۷ لیوان آب روی حرارت قرار دهید. روغن زیتون را اصافه کنید.

🔸پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تاخوب بپزد و اصطلاحا جا بیفتد.
🔸پس از پخت مواد اولیه(حدودا یکساعت بعد)، در این مرحله سبزی های خردشده را اضافه کنید.
🔸پس از پخت سبزی؛ نمک، زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید.
🔸 یک ربع الی ده دقیقه مانده به خاموش کردن سوپ؛ سیر کوبیده را اضافه کنید.

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
💠 #سوپ ضد #ویروس قوی (کمک به بهبودی #کرونا) این سوپ بسیار عالی در بهبود بیماری عمل می‌کند.💥👈توجه: ...

لطف کردید واقعا ، ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سوپاشکبابعصاره گوشت تو شیشهسردیجات نمیخوردماب هویج و اب سیب اجیل درکنار اینا امپول داروهای تقویتی تق ...

ممنون عزیزم

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭