2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
ممنون عزیزم دلم روشنه این بار مامان میشی امشب کلی برات دعا کردم.

وای مرسی گلم خدا ازت راضی باشه مرسی از محبتت انشالله خودتم هرچه زودتر مامان بشی با قلب مهربونت.

در اندک من تویی فراوان یارب..
یعنی تا سیزدهم پریودم که روز پانکچرمه رشد میکنن بزرگتر بشن ؟ میدونی اخه تا دوشنبه باید سینال و اچ ام ...

آره بابا

من فک میکنم بالای ۲۰تاتخمک داشته باشی. شک نکن. فقط ارامش داشته باش و کار سنگین نکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم دکتر چرا اینقدر بهم کم دارو میده یه امپول فقط برام نوشته اچ ام جی فقط دو تا امروز بهم داد ...

عزیزم انشالله با همینا مامان بشی و به مرادت برسی فکرشو نکن انشالله موفق میشی با همینا و به آرزوت میرسی

آره بابا من فک میکنم بالای ۲۰تاتخمک داشته باشی. شک نکن. فقط ارامش داشته باش و کار سنگین نکن.

چشم ممنونم گلم انشالله خدا کنه همینطور باشه که میگید.

وای مرسی گلم خدا ازت راضی باشه مرسی از محبتت انشالله خودتم هرچه زودتر مامان بشی با قلب مهربونت.

ممنون گلم

ان شاالله به حق حضرت زهرا بزودی هممون حاجت روا شیم.🙏🙏🙏🌹🌹

عزیزم‌انشالله‌ایندفعه‌دیگ‌مامانی عزیزم‌سری‌قبلم‌پردینازول‌داشتی؟

انشالله هم من و هم شما با هم مثبت میشیم 🙏🏻❤️

دفعه قبل فقط ۵ روز قبل از انتقال داشتم و روز انتقال قطع کرد 

۱۰ تا دونه بود کلا. این بار دکترم از روز انتقال داد و گفته ادامه بدم فعلا. من سرخود از ۴ روز قبل انتقال میخوردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبی‌؟ باید فوق تخصص زانو شما رو ویزیت کنن گلم  دکتر فراهینی رو من شنیدم خوبه

سلام عزیزم 

خوبی؟

عزیزم دکتر به شوهر من ال کارنتین داده اما دستورش رو ننوشته.

شما میدونید باید چه جوری مصرف بکنه؟؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست.
عزیزم انشالله با همینا مامان بشی و به مرادت برسی فکرشو نکن انشالله موفق میشی با همینا و به آرزوت میر ...

ممنون عزیزم واسه دو روز ستروتاید و hmgبهم داد ..ذخیره تخمدانم خیلی بالا با لتروزول ۴تا تخمک بالغ داشتم الان نمیدونم چرا ۵تا شد با ۵روز امپول دکتر گفت خوبه فعلا دارو مصرف کن دیگه پناه بر خدا ایشالا همه دامنشون سبز بشه بحق ابروی فاطمه

سلام عزیزم خوبی من که هر روز دعوا میکردم هر چی بیشتر بچه ها دعوا کردن بهتر گرفته😊😊😊خیالت راحت عز ...

الهی آمین دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
🤣

عزیزم شما روز چند انتقالی؟ همون امریکا انجام دادی ؟ چند روزه. ؟ 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘