2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
وای رویا جون تبریک میگم خیلی مبارک باشه گلم  قلبم اومد تو دهنم تا برسم به جواب ازمایشت ایشالا ...

ای جونم ببخش عزیزدلم این چند روز به همه استرس دادم شرمندتونم گلم😘

بابت تبریکت ممنونم خواهر خوبم ان شاالله که خیلی زود قسمت شما و بقیه ی دوستای نازنینم🤲🤲❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بله گلم قطع کردم.

عزیزم من وقت نکردم همه پیاما رو بخونم ولی دیدم یه جا نوشتی آزمایش دادی بخدا خیلی ناراحت شدم من امیدوار بودم.خوشحالیم با مثبت شدن شماها تکمیل میشد. ان شاالله که به حق آبروی حضرت زهرا سال بعد همین موقع کاکل پسرت بغلت باشه خدا طبیعی بده عوضش دربیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم 😘 باور کن من همیشه می گفتم حسرت دیدن بیبی چک مثبت رو با خودم به گور میبرم ولی دیروز بعد آ ...

ای جوووونم خداروشکر همه ی نگرانی هات تموم شد. بقیه ی راه خیلی شیرین هست برات، انشالله به خوبی سپری میکنی.

کیفیت جنینات خوب بود یا عالی بود؟ تعداد کلشون زیاد بود؟ یادمه مورفو همسرت مثل همسر من یک بود و تعداد هم گفته بودی کم. تعداد بالای پنج میلیون بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
🤕😞ایشالا که این سری میترکونی😂 من فککنم همین هفته دیگه پانکچرم باشه دکترم هرچی زور میزنه فولیکولا ...

عزیزم مرسی ایشالله بسلامتی ایشالله شما هم‌ تخمکات با کیفیت باشن همشون جنین های قوی بشن با همینا هم مامان بشی به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم نه اون بتای مشکوک میشه بارداری شیمیایی  افت بتا در محدوده نرمال و مثبت تیتر میشه ک بعد چ ...

ممنونم عزبزم...پس اگه کسی دوسه دفعه بارداری شیمیایی داشته باشه علتش چی میتونه باشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم اصلا استرس‌ نداشته باش‌و با کسایی که میخان اعصابت رو خورد کنن رفت وآمد نداشته باش

گلم خیلی از دلگرمیت ممنونم شاید باورت نشه الان بخاطر کرونا رفتو امدی ندارم دورادور اذیت میکنن با حرفاشون . حق باشماست من نباید اهمیت بدم من فوری بهم میریزم با یه حرف ولی دیگه نباید اینجوری باشم . بازم ممنون گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم خدا رو هزار مرتبه شکر بتا ۱۸۳ شده دارم گریه میکنم از شوق برای همتون دع ...

وای عزیزم بهت تبریک میگممممم خیلی....تو اومدی تو تاپیکیم و ازمون خواستی برات دعا کنیم  رویا حون....خیلی خوشحالم که دعاهامون مستجاب شد....صداا میکنم تو تاپیک اگه ممکنه بیا اونجا خبرخوبو بگو بچه ها خوشحال شن😍😍😍

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ای جوووونم خداروشکر همه ی نگرانی هات تموم شد. بقیه ی راه خیلی شیرین هست برات، انشالله به خوبی سپری م ...

ممنون گلم خدا کنه اینطور باشه ولی حس میکنم بعد مثبت شدن هم یه مدل دیگه استرس داریم. خدا به هممون کمک کنه شما هم خیلی زود بیای خبر مامان شدنت رو بدی عزیزم🥰🥰🥰

من کلا ۱۹ تا تخمک بالغ داشتم که شکر خدا ۱۸ تاش جنین شد. ۱۲ تاش aبودن ۶تا ab.برا من دوتا a و یه دونه ab انتقال دادن.تعداد اسپرمش ۲۰ میلیون بود تحرک a صفر و مورفولوژی ۱ درصد.

ان شاالله شمام زود به نتیجه برسین گلم🤲❤

وای عزیزم بهت تبریک میگممممم خیلی....تو اومدی تو تاپیکیم و ازمون خواستی برات دعا کنیم  رویا حون ...

سلام ساقی جون خوبی گلم؟ آره عزیزم من مدیون دعاهای شما دوستای نازنینم هستم. خیلی ممنونم دوست خوب و مهربونم ان شاالله خیلی زود قسمت شما و همه منتظرای نینی🤲🤲❤

چشم حتما میام.

فقط میگفت پاهام درد میکنه همین حنی لک هم ندید از روز۶ هم بیبی هاله داشت  قبل انتقال آمپول نورو ...

نوروبین چیه عزبزم؟دکتر خودش میده یا باید بخوایم؟

نوروبین چیه عزبزم؟دکتر خودش میده یا باید بخوایم؟

نوروبیون آمپول تقویتی توش ویتامین ب۱.ب۶ و ب ۱۲ داره خیلی دردناکه ولی موثره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزدلم روز ۱۴ رفتم تیتر ندادم فقط آزمایش بارداری دادم و منفی بود فداتشم

😔😔😔😔😔😔😔😔😔عزیزم نمیدونم چی بگم متاسفم امیدوارم خدا سورپرایزت کنه و واسه گل دخترات یه داداشی بده 

منهم با شما انتقال دادم عزیزم از بی بی چک هم نمیترسم، دفعه خای قبل از روز پنجم هر روز میزدم😄 اما د ...

سلام گلی حون ...خوبی عزیزم؟....ایشالله که بیبیت این سری مثبت میشه ...میشه بگی جه داروهایی داده دکتر بهت؟....انتقالت یه مرحله ای بود یا دو مرحله؟

بله گلم قطع کردم.

عزیزم انشالله خدا بهت صبر بده....ایشالله که طبیعی باردارشی....دکترت کی بود؟