2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045095 بازدید | 684427 پست
@زینبی_بابا   و بقیه خانوما لطفا میشه جواب بدین 👇👇 کسی بوده بعد از پانکچر تا چ ...

آره گلم من این جور شدم، علتش کیست ساده بود، که با داروهای انتقال کنترل شد و بعد هم با حاملگی از بین رفت

اگر بعد از دو سه سیکل نرمال نشدی بررسی باید بشی شاید کیست باشه و ال دی نیاز باشه بهت بدن

سلام عزیزم خوبی؟ ان شاء الله این دفعه مامان میشی ببین گلم اصلا خودتو درگیر تعداد نکن 😉 😉 😉  ...

مرسی عزیزم 😍چشششم اما دست خودم نیست خیلی فکرم مشغوله اما چشم سعیمو میکنم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیخیال .توی سیکل پانکچر فقط آب بخور وپیاده روی کن همین.از الان فکرتو خراب نکن

مرسی گلم امروز رفتم کلی پیاده روی کردم ولی من از نظر اعصابی متاسفانه داغونم این داروها و امپولام احساس میکنم کم طاقت ترم کردن فوری عصبی میشم سر هر چی طاقتم کم شده 

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی گلم امروز رفتم کلی پیاده روی کردم ولی من از نظر اعصابی متاسفانه داغونم این داروها و امپولام احس ...

حق داری خواهری ولی فعلا از هرچی استرس به دور باش بعد خدمت همه برس 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حق داری خواهری ولی فعلا از هرچی استرس به دور باش بعد خدمت همه برس 

مرسی عزیزم سعی میکنم ای بابا خواهر کاش میتونسم حساب برسم نه بلدم‌نه اهلشم‌ فقط خود خوری و اعصاب خوردی برای خودم دارم همین. کاش اتفاق بدی تو بدنم نیفتاده باشه و این اعصاب خوردیا لطمه ای به سیکلم وارد نکرده باشم همش میگفتم اینسری دیگه نمیزارم چیزی عصبیم کنه که مثل پانکچر قبلم تخمکام کم باشه ولی بازم نشد نتونسم جلوی اتفاقو بگیرمک عصبی و ناراحت نشم

وای من‌ازبی‌بی‌چک‌میترسم.. اصلا‌هم‌بهش‌اعتمادندارم من‌همون‌روز۱۵‌میرم‌آزمایش...

منهم با شما انتقال دادم عزیزم

از بی بی چک هم نمیترسم، دفعه خای قبل از روز پنجم هر روز میزدم😄 اما دکترم اینبار بهم hcg داده روز اول و سوم و ششم انتقال بزنم

برای همین بی بی چک الان اشتباه نشون میده

مجبورم صبر کنم تا برم آزمایش😄

انشالله هردومون مثبت میشیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم متاسفم میدونم چقدر سخته خودم ۳ بار افت بتا داشتم، برا سما دلیلی گفتن برا افت بتا؟ مشکلتون چی ب ...

ن گف جنین پسر ضعیفه طبیعیه...برا شما چی گفتن؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مرسی عزیزم سعی میکنم ای بابا خواهر کاش میتونسم حساب برسم نه بلدم‌نه اهلشم‌ فقط خود خوری و اعصاب خورد ...

ای بابا چه بد که نمیتونی حساب برسی 

من تا طرف رو به سزای کارش نرسونم دست برنمیدارم‌

قبل ازدواج بی نهایت آروم بودم بعد این جریانات بچه کاملا عصبی ام دیگه کسی جرات نمیکنه به من تو بگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منهم با شما انتقال دادم عزیزم از بی بی چک هم نمیترسم، دفعه خای قبل از روز پنجم هر روز میزدم😄 اما د ...

آخ که حیدری کهن خوب ادبت کرده بخاطر اچ سی جی ها 

دلم خنک شد والا روز ۵ تو بیبی میزدی من حرص میخوردم

😄😄😄 تنها راه آروم گرفتنم این بود فقط

تو اینبار ننه ای اصلا شک نکن

ای بابا چه بد که نمیتونی حساب برسی  من تا طرف رو به سزای کارش نرسونم دست برنمیدارم‌ قبل ازدوا ...

من برعکس شما قبلا بهتر بودم رک بودم راحت بودم سر خوش بودم ولی الان نه نمیتونم حرف بزنم از بعد این دکتر رفتنا پژمرده شدم انگار. بخدا کلا یجوری ام گاهی شادم ذوق دارم فک میکنم اینسری اوکی میشه بچه دار میشم گاهی غم عالم میاد میشینه تو دلم. کاش اینروزا زودتر میگذشتن کاش دور تند داشت زندگیم اینجاهاش رد میشد سریع خیلی خسته ام هم بدنم هم ذهنم. انقد درگیری فکری دارما خدا میدونه. در کل گاهی خوبم گاهی بد. نقطه مقابلمم همسرمه سرخوشو راحت هیچیو سخت نمیگیره اونوقت بار همه فکرا رو دوش منه برای همسرم حرف هیچکس مهم نی ولی من.....